Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

august, 2012

Târgurile forţelor de muncă au loc toamna, în marile oraşe germane

Vă prezentăm în continuare câteva link-uri utile pentru cei care îşi caută de lucru în Germania. Fiecare dintre dvs. poate să adauge însă şi alte link-uri, în cadrul comentariilor la text. Ideea acestui centralizator a pornit de la solicitările cititorilor noştri, care doresc să muncească în Germania.

Pentru a putea găsi un loc de muncă direct la angajator (fără a mai plăti sume mari de bani intermediarilor, despre care nu ştim cât de serioşi sunt), trebuie să cunoaşteţi limba germană. În cazul unora dintre locurile de muncă este suficientă şi engleza, ştiută foarte bine.

Primim încontinuu pe email mesaje cu întrebarea: cum să-mi găsesc un loc de muncă în Germania? În disperarea lor, oamenii ne explică situaţia lor familială şi cea profesională în amănunţime, întrebându-ne ce şanse au să se angajeze în Germania. Cititorii noştri ne mai întreabă dacă vor reuşi sau nu să se angajeze în Germania şi dacă se vor putea adapta în această ţară, atât ei, cât şi copiii lor. La astfel de întrebări nu putem oferi un răspuns standard, deoarece situaţia fiecărui om este diferită.

Pe de altă parte, fiecare român trebuie să ţină seama de faptul că, venind aici fără a stăpâni bine limba germană, poate fi exploatat ori se pot întâmpla alte situaţii neplăcute, din care nu poate ieşi cu uşurinţă şi pe care nu va avea curajul sau posibilitatea să le reclame.

Oricât de multă încredere ar avea în persoana care le-a promis locul de muncă, oamenii trebuie să aibă la îndemână numerele de telefon de la consulatele româneşti şi de la ambasadă şi să ştie că pot suna în orice moment Poliţia (110) – care le poate pune la dispoziţie un traducător, atunci când este cazul (dacă vor să reclame abuzurile).

Oficialii „Arbeitsamt” sunt prezenţi la fiecare târg de job-uri

Am primit numeroase semnale de la români veniţi prin firme de intermediere a forţei de muncă şi care „au fost lăsaţi baltă”, ba chiar şi chiar un apel disperat de la o tânără care nu mai ştia nimic de prietenul său aflat la muncă în Germania, şi despre care presupunea că ar fi ţinut de angajator pe post de sclav.

În condiţiile în care cunoaşterea limbii germane este necesară atât pentru găsirea unui loc de muncă, cât şi pentru a lucra în această ţară, vă recomandăm să vă căutaţi direct,  pe internet, un loc de muncă. Pe google.de puteţi folosi, de pildă, ca şi cuvinte de căutare profesia dvs. sau domeniul în care doriţi să lucraţi, precum şi oraşul sau zona în care aţi vrea să ajungeţi. Unele informaţii le puteţi găsi şi în engleză, dar vă repetăm că aveţi mare nevoie de limba germană.

Adăugăm mai jos câteva link-uri care le pot fi necesare nu doar românilor din ţară care îşi caută de lucru în Germania, ci şi celor aflaţi deja aici, şi care nu lucrează în acest moment. Vom începe cu „Forţele de muncă”.

Informaţii provenind de la ministerele şi autorităţile statului unde puteţi găsi nu doar locuri de muncă, ci şi diferite programe sau calificări (de 3 ani prin „Ausbildung”- cursuri şi practică), precum şi proiecte precum şi informaţii despre recunoaşterea diplomelor, puteţi găsi la următoarele adrese web: www.arbeitsagentur.de  (şomerii din regiunea Hamburg pot fi îndrumaţi şi consiliaţi şi prin telefon, gratuit, detalii aici); www.bmbf.bund.de (de văzut şi informaţiile de aici); www.bma.bund.dewww.bibb.de (puteţi citi varianta şi in engleză, schimbaţi în dreapta sus).

Există şi alte site-uri specializate, pe domenii de activitate:  jobboerse.arbeitsagentur.dewww.jobscout24.de; www. de.jobrapido.comwww.jobs.dewww.jobrobot.dewww.jobpilot.de; www.stellenangebote.de; www.jobkurier.de; www. aktuelle-jobs.dejobs.meinestadt.dewww.jobworld.dewww.hogastjob.comwww.gastrojobs.comwww.gastronomie.de; www.hotelstellenmarkt.de.

În fiecare an Airbus caută specialişti; mai multe informaţii puteţi găsi aici: www.jobisjob.de.

Locuri de muncă pentru specialişti IT, tâmplari şi agricultori (inclusiv pentru ingineri agronomi, grădinari etc.) sunt oferite de următoarele site-uri web: www.it-arbeitsmarkt.dewww.jobscout24.dewww.facharbeiter.dewww.holzjob.euwww.landjobs.de;  www.agranet.de; www.agrijob.de; www.agrar-direct.de; www.jobworld.de/Agrarwww.topagrar.com.

Pentru domeniul publicităţii, puteţi accesa următoarele site-uri: www.werbeagentur.de şi www.network-werbeagentur.de.

Pentru locuri de muncă în domeniile medicină şi farmacie, puteţi accesa următoarele site-uri: www.pharmajobs.com; www.aerzteblatt.de; www.klinikstellen.de; www.klinikjobs.dewww.zeit-fuer-arbeit-hh.de; www.bundeswehr-karriere.de/sanitaetsdienst; www.sanojobs.de.

Îngrijire bătrâni sau bolnavi: www.plegeagentur.de; www.bestjob-pflege.de; www.pflege.de.

În domeniul social (fundaţii, organizaţii, etc.): www.diakonie.dewww.stellenmarkt-sozial.de; www.sozial.de; www.info-sozial.de.

Alte site-uri prezintă cereri de menajere/îngrijitoare pentru copii, găzduite la familiile germane: www.au-pair-job.de; www.meinaupair.de. Acest sistem se numeşte „Au Pair” şi presupune ca tânăra să lucreze maximum 30 de ore pe săptămână, să primească cam 260 de euro pe lună şi cazare – singură în cameră ori în camera copilului, abonament lunar pe mijloacele de transport şi asigurare medicală de 25-40 de euro pe lună; menajerei sau îngrijitoarei i se poate oferi posibilitatea să urmeze un curs de limba germană.

Un alt link este destinat celor care doresc să lucreze şi să facă „Ausbildung” în diferite domenii: www.ausbildung.bayer.de.

Companiile mari şi firmele cunoscute fac angajări sau au oferte pentru „Ausbildung”: www.deutschebahn.com/stellenboerse; www.obi.de/jobs; www.areva-career.com; www.karriere-bei-lidl.de; www.media-saturn.com/karriere; www.studiumplus.de. Informaţii privind „Ausbildung”pentru toate landurile găsiţi aici: www.studienwahl.de. Şi la toate celelalte supermarketuri şi firme cunoscute puteţi căuta ofertele de muncă, găsind mai întâi site-ul firmei, pe google.de.

Cei care doresc să lucreze în cadrul poliţiei (de land sau „Bundeskriminalamt”) pot găsi mai multe date aici: www.polizei.de şi www.polizeifachhochschulen.de ori pe www.bka.de (Bundeskriminalamt) şi www.bundespolizei.de. Potrivit informaţiilor provenite de la aceste instituţii, doritorii trebuie să ştie perfect germana, să aibă cetăţenie germană şi, de regulă, există şi o limită de vârstă.

Alte asociaţii sau organizaţii pe site-urile cărora puteţi găsi informaţii necesare cu privire la activitatea profesională în Germania sunt:

 1. Asociaţia germană a Inginerilor: www.vdi.de
 2. Pentru electronişti: www.vde.de
 3. Pentru arhitecţi: www.bak.de sau www.bda-architekten.de
 4. Pentru cei din construcţii: www.bauindustrie.de şi www.werde-bauingenieur.de

Anunţuri de muncă mai pot fi găsite şi în ziarele germane. Astfel  de anunţuri puteţi căuta şi din România, pe internet (cu google.de), de exemplu pentru cotidianul „Hamburger Abendblatt” accesaţi www.abendblatt.de (va trebui să vă completaţi numărul de IP ca să aveţi acces la informaţii).

În general, urmărind în ziare secţiunea „Stellenmarkt”, puteţi găsi ceea ce vă interesează, mai precis firmele unde să vă expediaţi CV-ul şi scrisoarea de intenţie. Şansele sunt mai mari cu cât trimiteţi mai multe CV-uri, numărul acestora putând fi de zeci sau sute pe lună, până când veţi găsi un loc de muncă acceptabil.

Materialul a fost realizat cu ajutorul unor informaţii din pliante distribuite în instituţiile de stat ori făcute publice pe internet, pe site-urile ministerelor, precum şi cu ajutorul cărţii Traumjob per Mausklick” (Heike Galensa şi Vera Warnecke, Ed. „Buch und Zeit”) şi a unei ample broşuri despre studii şi meserii, editată de „Bundesagentur fuer Arbeit”.

Tags: , , , , , , ,

1,214 Comentarii la Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

 1. marius în ianuarie, 2015 la 2:15 pm

  buna ziua ma numesc ,marius am 24 de ani,sunt un baiat serios si capabil de orice fel de munca,doresc sa lucrez in germania prin intermediul a niste romani care sunt deja acolo si care stiu ceva locuri de munca serioase si care sa fie oameni cu buna credinta pentru ca sunt destui tepari si inselatori,inteleg foarte putin limba germana si engleza si italiana

  ,preferabil pentru mine sa lucrez intrun restaorant ca pizzar sau orice altceva sau in constructi si si altele,sunt un baiat serios si vreau seriozitate daca este cineva care ma poate ajuta,ma poate contacta pe adresa mea de email emporio_armani_man@yahoo.com.

  • Mihai în februarie, 2015 la 1:52 pm

   Salut!ma numesc Mihai,am 25 de ani…locuiesc in Hamburg.Sunt disciplinat si responsabil,vorbesc engleza/franceza.Pot sa activez in orice domeniu.Detin permis de conducere categoria B–C.Vreau sa ma angajez la un post de munca ca sa fiu remunerat pe masura.Am toate actele necesare in ordine.Numarul meu de contact este 0176-25177347.Multumesc anticipat!!!

 2. Victor în ianuarie, 2015 la 10:03 pm

  Hallo! Mein Name ist Victor. Ich habe 55 Jahre. Ich bin ein ernsthafter Mann und jede muncă.doresc in der Lage, in Deutschland zu arbeiten. Ich habe große praktische Arbeit in der Landwirtschaft. Führung und Reparatur landwirtschaftlicher Maschinen, einschließlich Krafttechnologie . Ich Absolvent – Maschinenbauingenieur. tel.(+373)68216655

  • cristian în februarie, 2015 la 5:20 am

   Prietene cu google translate nu o sa faci nimic in germania nu te supara.

   • anonim în martie, 2015 la 4:04 pm

    Hai ca-i tare tipu cu ro-germana :) ) cata practica si poate intelegi ce zice.. pacat este de oamenii care accepta orice oferta fara a se asigura in prealabil si ajung sa fie sclavi de multe ori si amenintati.. asa ca cine doreste o viata mai buna trebuie sa faca un curs sau macar sa repete limba din tara unde merg.. Alles gute!!

 3. Tabac Anatolie în ianuarie, 2015 la 10:12 am

  Buna ziua numele meu este anatol si as dori sa gasesc de lucru in germenia.Am cetatenie romina si moldoveneasca am apsolvit in chisinau universitatea tehnica a moldovei la specialitate de ccia”constructii civile industriale si agrozootehnice” am muncit in moldova pe specialitate pina in prezent dar la moment nu pot sa imi gasesc de munca in tara.Din acest motiv as dori sa lucrez in germania,stiu limba franceza icepator la fel si engleza bine ar fi sa gasesc un lucru pe profesie,cum sa imi legalizez diplomele?.Dar daca deodata nu voi lucra pe specialitate ajutatima cu niste propuneri de munca si daca e posibil de invatat limba prin cursurile care le propune statul pentru straini.Am familie un copil staj de lucru in specialitate 8 ani.

 4. paula în ianuarie, 2015 la 7:26 am

  buna ziua numele meu este paula vorbesc limba germanala nivel conversational si as dorii un loc de munca in germania in domeniul hotelier am experienta 15 ani.

  • florin în ianuarie, 2015 la 4:13 pm

   I-ti las nr. meu de tel. 004915166742385
   Sunama intro zi cind ai timp poate te pot ajuta

 5. nicu în ianuarie, 2015 la 11:06 am

  Ma numesc nicu am 25de ani si ami doresc sa ma contacteze o firma serioasa care are ne voie de meseriasi an constructi numar de contact 0765694633

 6. sandarosu71 în ianuarie, 2015 la 3:12 pm

  Buna ziua ma numesc SANDA am 44 de ani si as dori daca se poate un loc de munca pentru mine in domeniul hotelier in bucatarie nu conteaza daca e munca de jos .dar si daca este posibil in domeniul agriculturii.Eu lucrez ca si barmana de meserie in bar dar cunosc si domeniul de fast food ,deoarece am lucrat in domeniul .Va multumesc mult poate ….primesc vre-o oferta .
  , data.06.01.2015.Alba-iulia.

  • benjamin bernath în februarie, 2015 la 2:19 pm

   buna in legatura cu anuntul dvs uitati nr meu 004915166722514 sunatima pt a va putea ajuta

   • haidu ion în februarie, 2015 la 11:01 am

    da sunt interesat de loc de munca

 7. sandarosu71 în ianuarie, 2015 la 3:18 pm

  Buna ziua. Ma numesc VALENTIN am 36 de ani doresc un loc de munca in germania in domeniul constructii .Cunosc orice in domeniul construcii.zidar,faianta ,gresie finisaje ,placari exterioare -interioare.Va multumesc .

 8. vasiliu marcel în ianuarie, 2015 la 3:54 pm

  ma numesc marcel am 37 de ani si caut un loc de munca in strainatateami doresc o firma serioasa sami ofere un loc de munca in constructie numar de contact 0748354388

 9. maciuca ion în ianuarie, 2015 la 7:26 pm

  Am permis cat B si caut de lucru chiar si in agricultura ma numesc maciuca ion tel 0764329183

  • lupu gigi în ianuarie, 2015 la 3:51 pm

   orice profil agricultura

 10. morosan mihai-corneliu în ianuarie, 2015 la 12:43 pm

  ma numesc corneliu vobesc germana la nivel mediu, posesor permis categoria b,doresc sa lucrez construtii,spati verzi,sau chiar in agricultura .astep oferte .va multumesc .nr telefon 0745939443

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:26 pm

   Va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Va multumim!

 11. Eusebiu în ianuarie, 2015 la 2:47 pm

  Oare cineva de aici sau care a accesat aceasta pagina a fost vre-o data contactat?

 12. P0PA NUTI ALIDA în ianuarie, 2015 la 9:08 pm

  Suntem 2 famili si cautam locuri de munca in germania ne puteti contacta la nr 0740663572

  • Maria Voicu în martie, 2015 la 6:25 pm

   Hallo,

   pentru amanunte sunati la +49(0)15780652704.

   Grüß
   Maria Voicu

 13. Catalin în ianuarie, 2015 la 11:00 am

  Cunoaste cineva firma Dream Job Company din Cluj-Napoca raspundeti va rog cine o cunoste

  • GABRIELA în februarie, 2015 la 11:24 am

   buna ati reusit sa primiti ceva informatii despre firma DREAM? daca da va rog sa-mi scrieti ptr ca ma intereseaza si pe mine cat sunt de seriosi.multumesc anticipat

 14. Egon Zimmermann în ianuarie, 2015 la 2:29 pm

  Wir brauchen wir auch ganz ganz dringend Profile von CNC-Fräsern/CNC-Drehern

  Profil CNC-Fachkraft:

  - Abgeschlossene Ausbildung mit Berufserfahrung
  - Kenntnisse in der Einzelteilfertigung
  - Sollte schon mal mit einer Deckel Fräsmaschine gearbeitet haben (Steuerung Dialog 1/11/112)
  - FS von Vorteil
  - Schichtbereitschaft
  Lebenslauf auf : zimmermann@arcusplan.de

  • Catalin în ianuarie, 2015 la 10:43 am

   Hallo Mein Name ist Catalin Sunguru Aurel in Rumänien, die in SC Delphi Disel Systeme Rumänien LLC CNC- Bediener und ich schickte Lebenslauf an die E-Mail -Adresse , eine Antwort zu warten , wenn Sie interessiert sind , danke.

 15. Vicol în ianuarie, 2015 la 3:02 pm

  Ma numesc Vicol Ciprian,am 28 de ani,posed permis auto.Caut ceva de munca in constructi sau firme de curatenie sau de curierat.

  • Graf în februarie, 2015 la 10:29 am

   Tel.00491717714692

 16. paula în ianuarie, 2015 la 9:42 am

  ma numesc paula am 44 de ani si imi doresc sa lucrez in germania in domeniul hotelier sua intr-o casa particulara pentru menaj 0729949054

 17. alin în ianuarie, 2015 la 9:53 am

  buna ziua.sunt un baiat care are 12 ani experienta in montaj mobila italia.as dori sa gasesc ceva serios in germania chiar si in alte domenii,daca se poate cu cazare si mancare.limba germana nu o vorbesc,dar in schimb vorbesc italiana.am permis conducere international categoria b.daca are cineva nevoie rog sa ma contactati la cel.0758154587.o zi buna.

 18. alin în ianuarie, 2015 la 9:56 am

  buna ziua.sunt un baiat care are 12 ani experienta in montaj mobila italia.as dori sa gasesc ceva serios in germania chiar si in alte domenii,daca se poate cu cazare si mancare.limba germana nu o vorbesc,dar in schimb vorbesc italiana.am permis conducere international categoria b.daca are cineva nevoie rog sa ma contactati la cel.0758154587.va multumesc.

 19. IULIAN în ianuarie, 2015 la 2:07 pm

  Ma numesc IULIAN am 40 de ani si doresc sa lucrez in GERMANIA in domeniul constructi si amenajeri interioare ;faiantar.15 ani experienta.Rog seriozitate.NR TEL 0721110914.

 20. trifonadrian în ianuarie, 2015 la 9:44 am

  buna sunt adrian am 32de ani si as vrea sa lucrez an constructii ancepand de la fundatie,temelie acoperis ,interioare exterioare,finisaje.ami doresc foarte mult sa ma caute cineva serios.0741407804

 21. Steluta în ianuarie, 2015 la 11:23 am

  Buna ziua, numele meu este Steluta,am 46 ani si doresc sa lucrez ca si camerista sau ajutor barman sau conform meseriei mele.
  Meseria mea este de pedichiurist medical dar in Romania inca aceasta meserie nu este recunoscuta si nici bine platita.
  Actual merg acasa la batrani si le fac ingriirea mainilor si picioarelor.

  Cu multumiri,
  Steluta
  +40730922063

 22. BUJOREANU MARIA LOREDANA în ianuarie, 2015 la 1:05 pm

  buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cu un job,femeie de serviciu sau la spalat de vase
  eu lociesc in germania,in Kreuztal de 2 luni nu stiu limba germana abia am inceput cursurile.VA MULTUMESC,O ZI BUNA

  • simona în februarie, 2015 la 12:45 pm

   Buna,ai mai gasit ceva de munca?si eu caut tot asa la curatenie,spalat vase,eu sunt in augsburg,anunta ma si pe mine daca ai gasit:email simonacarmen60@yahoo.com

 23. BACIU NICOLETA în ianuarie, 2015 la 2:59 pm

  buna ziua,ma numesc NICOLETA, VORBESC LIMBA ENGLEZA AM NEVOIE DE UN LOC DE MUNCA URGENT IN DOMENIUL HOTE;LIER,CURATENIE,AJUTOR IN BUCATARIE.NR TEL;01639353940.

 24. Nichitus în ianuarie, 2015 la 8:18 pm

  Salut tuturor celor care citeste disperarea Mea pentru um loc de munca pe un santier Eu am 46de ani lucrez de la 14 ani an constructii Rigips faiantar Zidar
  Parchetar. Citesc si planul de constructii Ma numesc. Constantin Nichitus. Cu mult respect “”Va Salut si astept raspunsul vostru”"

 25. gabriel în ianuarie, 2015 la 2:32 pm

  salut ma numesc gabriel am 31 de ani caut un loc de munca in germania in domeniu montator ferestre usi termopan pvc sau in fabrica la confectionarea lor am lucrat 6 ani in domeniu am permis cat b sau agricultura am lucrat in domeniu 3 ani va multumesc astept un rasuns 0745154559

 26. Dobre Constantin în ianuarie, 2015 la 12:38 pm

  santem sot si sotie lucram ca zugravi de 20 de ani cautam pe cineva sa ne ajute sa gasim un loc de munca in germania executam glet lavabil stuco venetian tencuieli decorative familie serioasa curata si ordonata astept raspuns 0723926368

 27. Daniel în ianuarie, 2015 la 1:26 pm

  Buna. Poate știe cineva un loc de ospatar am experiența de peste 10ani majoritatea in Grecia .vorbesc germana ,greaca si engleză .multumesc

 28. braun Maria în ianuarie, 2015 la 1:52 pm

  cine vrea sä lucreze in cadrul sänätäti , sä grijeascä de un Bätrin dar numai dacä stie Limba Germanä , vä rog sunatimä la Nr 004915140115764

  • luminita în martie, 2015 la 2:18 pm

   buna ziua am vazut anuntul dumneavoastra ,am lucrat in germania ,ma descurc cu limba germana cat de catsi sunt in cautarea unui loc de munca

   • luminita în martie, 2015 la 2:20 pm

    numarul meu de telefon 0734609870

 29. mihai în ianuarie, 2015 la 2:28 pm

  buna ziua as dori un loc de munca in germania momentan ma aflu in germania va multumesc

  • samuele în februarie, 2015 la 9:29 pm

   Buna Mihai poti sami dai nr.telefon unde te pot contacta?Doresc alte informati.

   • mihai în februarie, 2015 la 4:23 pm

    ai ceva de munca in germania? si eu imi caut de lucru.

   • ovidiu în martie, 2015 la 1:31 am

    buna Samuele as cauta si eu caut de munca sant in germania nr meu de tel este 15168648004 ,eu am mai multe calificari am si diplome traduse in germana, am experienta ca si stivuitorist, macaragiu macara costructii, macaragiu macara pod rulat in hale, am muncit la autostrazi si in constructii toata aceasta experienta am acumulato dupa ce am locuit 13 ani in spania. astept raspunsul dv ,va multumesc!

   • CRISTI în martie, 2015 la 11:27 am

    salut samuele! sunt un tanar de 28 de ani vorbitor de engleza fluent si germana la nivel conversational, detin permis cat b si as fi dornic de un loc de munca in germania ! iti multumesc anticipat daca ma poti ajuta cumva ,iti voi lasa un nr de tel 0755985521

    • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:21 pm

     Va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

     Silverhand

 30. hak în ianuarie, 2015 la 10:56 am

  buna ziua.am 43 de ani si am lucrat 10 ani ca lacatusi construtii metalice ,atat in tara cat si in strainatate.as dorii un loc de munca in gerania atat in domeniul meu ,cat si in alte domenii.daca se poate cazare si mancare asigurata de catre angajator.rog seriozitate.pentru informatii va stau la dispozitie la nr de tel;076 561 38 97.va multumesc.

 31. Mihai în ianuarie, 2015 la 12:33 pm

  Sant tamplar cu experienta de 15 ani caut job.

 32. serban gheorghe în ianuarie, 2015 la 9:01 pm

  suntem sot ,sotie si am dori un loc de munca la o ferma de vaci sau agricultura{rosii, casdtraveti,sparanghel} suntem de la tara si avem experienta

 33. Samscky Renate în ianuarie, 2015 la 2:25 pm

  Buna sunt Renate am 45 de ani vb fluent limba germana cu 7 ani experienta ingrijit batrani si menaj,mai multe detalii la nr de tel 015163863257 va multumesc !!!

  • Ana Maria în februarie, 2015 la 2:03 pm

   Bună ziua,

   Dacă sunteţi interesată pentru un loc de muncă ca şi îngrijitor persoane vârstnice, în Germania şi cunoaşteţi limba germană la nivel conversaţional, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro

   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 34. Mihai în ianuarie, 2015 la 5:57 pm

  Buna ziua,sunt Mihai am 24 ani inteleg cat de cat germana si caut un loc de munca .Am mai lucrat in Germania ,am bacu luat, permis B si doresc sa muncesc.Va multumesc

 35. Alupului Petru în ianuarie, 2015 la 1:35 pm

  Am 48ani si vreau sa lucrez in UK.Am fost director 18ani in industria lemnului.Am fost agent maritim 4ani.As dori sa lucrez in agricultura si ca necalificat,pentru a-mi realiza pe viitor o ferma de pui in jud. Constanta.Cine ma va ajuta ai voi fi recunoscator.Va multumesc. tel. 0723018238.Petrica

 36. Banches Bogdan în ianuarie, 2015 la 6:44 pm

  as dori un loc de munca in domeniul brutarie, patiserie avind 5 ani de experienta in acest domeniu ,cunosc limba germana,engleza la nivel de conversatie .numar de contactare 0256375676sau mobil 0762099831 va multumesc.

 37. Laza Nadia în ianuarie, 2015 la 10:30 am

  Buna,caut un loc de munca in koln sau apropiere ca si ajutor in bucatarie,spalat vase,debarasat mese,am 37 ani si experienta in comert12 ani,am inceput cursul de germana.Daca cineva poate sa imi dea vreo informatie ii multumesc si astept raspuns la teo 0754451803

 38. dumbrava marin în ianuarie, 2015 la 11:42 am

  sunt marin cu experenta in constructii,in italia de 12 ani,interioare exterioare,nr tel0746832266

 39. badea nicolae în ianuarie, 2015 la 7:40 pm

  domeniul constructiilor in germania sintem 4 persoane

 40. avasilcai ionel în ianuarie, 2015 la 4:58 pm

  Buna ,ma numesc Avasilcai Ionel de profesie strungar am experenta in domeniu de peste 30 de ani as dori un loc de munca in germania am lucrat in tara la uzina promex braila ,in germania am lucrat timp de 10 ani in domeniul naval vb limba la nivel mediu si acum sunt in cautarea unui loc de munca de preferinta in orasele duisburg,essen dusseldorf s-au oberhaus din dorinta sa fiu cat mai aproape de fica mea.Mentionez ca sunt specializat pe toate utilajele prin aschiere inclusiv mecanica in domeniul naval.Cu respect astept raspunsul dv.

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:18 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Va multumim !

 41. nicusor în ianuarie, 2015 la 10:10 pm

  Buna ziua ma numesc nicu,am 23de ani, permis catB caut un loc de munca ca sofer sau in agricultura, vorbesc limba germana 6/10. Am lucrat ca sofer in germania la livrat masini germania-romania…dak ma puteti ajuta sami gasesc cv de lucru contactati-ma….multumesc anticipat

 42. serban mugurel în ianuarie, 2015 la 9:38 pm

  Sunt inginer constructor ,am lucrat in Germania in Regensburg si Solingen.As dori sa mai lucrez .Sunt familiarizat cu planurile si lb. Germana (daca n-am mai vb .am mai uitat).Am 30 de ani de experienta in lucru cu oamenii,pe santier.

  • Daniela în februarie, 2015 la 7:11 pm

   BUNA SEARA!
   DE UNDE SUNTETI,CITI ANI AVETI SI DE CIND NU MAI LUCRATI IN GERMANIA?
   VA ROG TRIMITETI UN NR TEL PTR A PUTEA FI CONTACTAT.

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:12 pm

   Va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la contact@silverhand.ro

 43. Nu-mi las numele în ianuarie, 2015 la 10:06 pm

  Fratilor ajutati-ma si pe mine sa-mi gasesc de munca in Germania.Va multumesc.
  Tell:+40746667304

 44. florin în ianuarie, 2015 la 10:22 pm

  Buna seara,caut loc de munca ca sofer(b,c,d,e),sau tinichigiu auto(diploma si vechime).Limba germana incepator.Sunt in românia.

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:05 pm

   Va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand Romania

 45. SIMION în ianuarie, 2015 la 11:29 pm

  Avem oferta serioasa pentru asistent medical generalist in regiunea Hannover, detalii la adresa de e-mail carmen.tegelergruppe@yahoo.de

  • irina în februarie, 2015 la 6:08 pm

   Buna ziua, sunt interesata de oferta dumneavoastra,daca se poate doresc sa stiu mai multe.

   Va multumesc .

 46. dana în ianuarie, 2015 la 11:40 pm

  buna seara,am 44 ani sunt in Germania,in cautarea unui loc de munca in fabrica,restaurante sau curatenie,vorbesc germana.incepator,italiana/conversational,sunt 74363 pe langa Heilbrone,nr.tel. 015175102145
  h

  h

 47. vasile în ianuarie, 2015 la 11:58 pm

  salut.ma numesc vasile am 29 de ani, am lucrat in italia 10 ani intrun depozit de marfuri,din care 2 ani ca sofer, am categoria B, daca ma puteti ajuta intrun fel astept raspuns la nr de tel 0755695264 multumesc

 48. MIHU ALEXANDRU în februarie, 2015 la 11:37 am

  BUNA ZIUA MA NUMESC ALEXANDRU AM 35 ANI POSED PERMIS CAT B AS DORI UN LOC DE MUNCA ZONA MUNCHEN ORICE CHIAR SI AGRICULTURA MENTIONEZ CA AM MAI LUCRAT AN GERMANIA 3 ANI LA FIRMA AUTOKONTOR BAYERN NR MEU DE TEL 0737264548

 49. Magori. Petru în februarie, 2015 la 9:05 pm

  Muncitor ,serios ,41 de ani,fara vici,permis b, zidar fara diploma, caut de lucru in agricultura ,om de la tara,priceput. Multumesc. 0747611294. Rog seriozitate

 50. tremurici armando în februarie, 2015 la 11:01 pm

  buna seara am 26 ani posed permis de conducere cat b am 6 ani experienta an constructi si 2 ani agricultura an spania momentan sun an ro si asi dori o firma serioasa pentru lucru an germania suntem mai multe persoane multumim nr de contact 0744281589

 51. florin în februarie, 2015 la 9:57 am

  salut tuturor. am experienta pe utilaje agricole (tractor, combina , etc.) si terasiere (buldo-excavator, excavator, etc), permis de cond b, c, ce, si va rog daca ma puteti ajuta sa gasesc de lucru in germania . specific ca ma adaptez cu usurinta la orice sarcina de lucru care tine de utilaje, agricultura , zootehnie si santiere. multumesc.0721553753

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:03 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand RO

 52. zoltan în februarie, 2015 la 7:25 am

  buna ziua dragi preten caut un loc de munca la padure drujbis am experienta am rucrat 10 an in padure.fa rog frumos.multumesc.nr 0035797687754

 53. ionutnegrut în februarie, 2015 la 12:57 pm

  buna ma numesc ionut am 22 de ani si doresc sa lucrez in germania constructi ca dulgher am 2 ani experinta si necalifikat locuesc in polonia de doi ani multumesc astep raspuns la nr de tel +48570497814

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:01 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand Romania

 54. Adrian în februarie, 2015 la 1:02 am

  Buna seara ! Am permis categoria B C E si as dori sa lucrez in Germania..Cunosc limba germana la nivel A1

 55. Andrei în februarie, 2015 la 2:51 pm

  Ma numesc Andrei si daca aveti posibilitataea sa ne informati despre anunturile direct de la angajator in orice domeniu. Va multumim.

 56. petrica în februarie, 2015 la 9:26 pm

  buna seara sant instalator sanitare si de gaz centrale termice sudor polietilena sofer cat. b dar fac si amenajari interioare am 40 de ani as vrea un loc de munca daca se poate va sant recunoscator daca poate cineva sa ma ajute multumesc

 57. VICTOR în februarie, 2015 la 10:25 am

  Buna!Am varsta 58 ani si as dori un loc de munca in strainatate[Germania,Austria,Suiedia,Franta]sc profesionala 3 ani Ind.constr. de masini/calificare de strungar clasic[universal],am lucrat in ultima perioada circa 10 ani ca tamplar pvc si al/confectionare si montare.Daca ma poate ajuta cineva cu un loc de munca va rog sa ma sunati la tel.0730/269595.Va multumesc!

 58. marius în februarie, 2015 la 4:09 pm

  buna ziua,,as dori un loc de munca in germania ,,am meseria de motostivuitorist,nr tel 0769904258,, va multumesc

 59. GALATANU CRISTIAN DAMIAN în februarie, 2015 la 10:09 am

  buna ziua as dori si eu un loc de munca in Germania stiu sa/tencui la mina cit si cu pompa,zidesc,trag glet,zugravesc sau daca nu chiar si in agricultura sau zootehnie am si permis de conducere b vorbesc limba ITALIANA cit si TURCESTE care ma poate ajuta dupa primul salar dau un comision de 500 euro.CRISTI 0760969681

 60. stefan în februarie, 2015 la 11:29 am

  Buna ziua.am 28 de ani si vorbesc limba germana.as dori daca se poate sa ma ajute cineva sami gasesc un loc de munca.multumesc frumos. +420607461112

  • Arcusplan în martie, 2015 la 1:47 pm

   Rugam un CV pe adresa de Email :zimmermann@arcusplan.de

   Cu stima,
   Echipa Arcusplan

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 3:00 pm

   Va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand Romania

 61. Andrei în februarie, 2015 la 10:19 pm

  buna ziua ! pentru un contract de munca in germania cer 500 de ron. este real sa teapa ?

  • Cristian în februarie, 2015 la 4:45 pm

   Teapa ai grija
   La fel am dat si eu

 62. simona în februarie, 2015 la 5:22 pm

  Buna ziua, am 40 de ani ,inteleg germana cat de cat sunt inca la inceput trebuie sa fac cursul,ma poate ajuta cineva cu un loc de munca la curatenie,spalat vase?cu engleza stau mai bine,sunt in augsburg,multumesc

 63. stefan Cristian în februarie, 2015 la 5:07 pm

  Am 25 ani caut de munca in Germania zugraveli constructii restaurante sau la curatenie sânt in Germania disburg sau ferma caut ceva serios. Multumesc nr de contact 015168636056

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:59 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra : contact@silverhand.ro

 64. Nicoleta în februarie, 2015 la 1:57 am

  Buna, am 24 ani , caut de lucru in Germania, la moment lucrez in Irlanda de 6 luni intr-un Shop Fast food, caut de lucru in acest domeniu sau ca babysitter si/sau cleaner. Vorbesc fluent Rusa si la nivel de conversatie Engleza, germana sunt la nivel incepator.
  Daca poate cineva serios sa imi ofere un post de munca, atunci astept un mesaj pe mail cu un numar de contact
  Nicoleta_neagu_n@yahoo.com

 65. vasi în februarie, 2015 la 9:17 am

  Buna ma numesc vasi,am 29 de ani si sunt in spania de 10 ani dar am ramas fara munca si as dori un loc de munca in germania. Sunt meserias la gresie si faianta,zugraveli si gleturi si am si carnet B. Vb spaniola ma descurc si cu engleza. Daca ma puteti ajuta cu un loc de munca si in agricultura,nu ma intereseaza.

 66. maria în februarie, 2015 la 9:41 am

  Buna santem un cuplu de 52 respectiv 57 ani din judetu Covasna vorbitori de limba Romana Maghiara si eu cunosc 50% germana ne pricepem la animale la munca campului si tot ce tine de gospodarit nu avem obligatii( deoarece copii sant toti la casele lor) si putem sta la lucru perioade foarte indelungate daca ne poate ajuta cineva cu gasirea unui loc de munca in germania indiferent de Land va-m fii foarte recunoscatori va multumesc si ne puteti contacta la nr de tel 0744289773

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:58 pm

   Va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

 67. plangu george în februarie, 2015 la 10:47 am

  buna,as dori si eu un loc de munca in agricultura,sunt un baiat ordonat in viata si nu sunt alcolist sau scandalagiu.doresc sa fiu contactat de oameni seriosi care au nevoie de serviciile mele!0746877016

 68. Tatiana în februarie, 2015 la 4:50 pm

  Buna ziua, ma numesc Tatiana am 25 de ani si sunt la moment in Germania, Munchen. As dori sa gasesc un loc de munca in Munchen, cu parere de rau nu cunosc limba germana, dar detin engleza si rusa la nivel conversational. Daca ma puteti ajuta cu un loc de munca voi fi foarte recunoscatoare.
  Multumesc anticipat.
  Email: chiritatatiana21@gmail.com

 69. haidu ion în februarie, 2015 la 11:06 am

  buna ma numesc ionut si as dori loc de munca daca vreti sa ma sunati pe nr.4368864775652

 70. haidu ion în februarie, 2015 la 11:08 am

  sunt in austria si nu am unde lucra va rog din suflet as dori un loc de munca stabil. vam lasat un nr de tel va rog anticipat sa ma sunati daca se poate. multumesc

 71. haidu ion în februarie, 2015 la 11:12 am

  buna ma numesc ionut si am 29ani. as dori loc de munca daca vreti sa ma sunati pe nr.4368864775652 sunt de aproape 3 saptamani in austria… va rog sa ma ajutati cu un loc de munca. multumesc anticipat:;

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:52 pm

   Daca vorbiti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand Romania

 72. stefan tudorita în februarie, 2015 la 9:10 am

  Buna ziua!as dori si eu Un loc de munca la ingrijire batrani’am experienta!vorbesc foarte putin limba germana!!!00306996241997

 73. Partac în februarie, 2015 la 1:48 pm

  Buna ziua ma numesc Partac florin sunt casatorit am un baietel de 3 anisori si sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate daca ma puteti ajuta ma puteti contacta la nr de tel:0757358474 sau la adresa de imail flori_florn84@yahoo.com va multumesc.

 74. popa cristina în februarie, 2015 la 12:16 pm

  Caut de munca in germania .curatenie.ambalat nu stiu germana

 75. popa cristina în februarie, 2015 la 12:19 pm

  Buna ziua ma numesc cristina sunt din Buc nu am.servici si as dori un loc de munca in germania la curatenie spalat vase .ambalat nr de tel.0768522095sau 0765913767.

 76. imbrea Adina în februarie, 2015 la 12:51 pm

  Buna Ziua!! Ma numesc Adina am 29 de ani, ma puteti ajuta sa gasesc un loc de munca in Munchen ca femeie de serviciu sau la spalat vase. Nu stiu limba germana dar vb limba engleza la nivel conversational.va multumesc mult.ma puteti suna pe nr 0757360353!!

 77. Silvia în februarie, 2015 la 6:36 pm

  Buna ziua, ma numesc Silvia, am 34 ani si sunt din Chisinau. As dori sa gasesc un loc de munca in Germania, vorbesc bine limba germana, am experienta de lucru in vanzari.
  E-mailul meu de contact: silvia1980@mail.ru.
  Va multumesc!

  • Arcusplan în martie, 2015 la 1:49 pm

   Rugam un CV pe adresa de Email :zimmermann@arcusplan.de

   Cu stima, Arcusplan

 78. Gabriel în februarie, 2015 la 9:45 am

  Caut un post de șofer în Germania pe camion dețin permis B C E și atestate pt tr: marfă, ADR,agabaritic și cisternă, palete. Momentan lucrez în Germania. Nr tel 0040729772875. Contact prin mesaj sau prin apel după ora 18.

 79. Cristian în februarie, 2015 la 4:43 pm

  Buna ziua!Speram ca niciodata sa nu fiu pus intr-o astfel de situatie destul de”penibila”dar disperarea ma face sa caut orice metoda de a obtine un loc de munca in strainatate ca,in romania vai capul nostru.Numele meu este Cristian am 37 ani casatorit si un baietel de 1 an si 5 luni minunat,dupa 10 ani in care am activat in curierat rapid intern si international din toamna am ramas fara loc de munca doar ocazional am mai muncit cate ceva.Ne descurcam nu greu ci extrem de greu cu banii avand in vedere ca la copil trebuie lapte praf,pampers etc sotia este in maternitate pana in luna iulie anul curent cu un venit de 1000 de lei cu tot cu alocatia copilului stam si in chirie unde platim 100 euro lunar+cheltuieli.Sunt intr-o situatie disperata.Va rog daca cineva ma poate ajuta cu un loc de munca in Germania la sigur sunt dispus sa platesc comision oricat.Am luat si teapa la o firma din Timisoara care pretinde ca iti cauta de lucru in Germania daca platesti 550 Ron(pe care evident am platit)Sa fac o mica descriere:Sunt blond tuns scurt ochii albastrii,1.73 m 85 kg,permis conducere cat.B din 1995,fara cazier,fara antecedente,diploma operare PC,diploma masinist mecanic masini si utilaje grele,liceul.Am o vasta experienta in curierat obisnuit cu drumurile lungi,am condus numai dubite pana la 3.5 t,ma pricep la mecanica etc.Va rog din suflet daca cineva ma poate ajuta nr meu este:0735462423

 80. Ienciu Anca în februarie, 2015 la 6:13 pm

  Buna ziua, am 33 de ani sunt in Germania(Stuttgart) de 3 luni,nu cunosc limba germana, engleza la nivel de conversatie si italiana la nivel avansat
  Am 13ani de experienta in confectii imbracamine
  Caut un job in domeniu
  Nr contact 015171155541
  Multumesc

 81. Ienciu Anca în februarie, 2015 la 6:19 pm

  Buna ziua, am 33 de ani sunt in Germania(Stuttgart) de 3 luni,nu cunosc limba germana, engleza la nivel de conversatie si italiana la nivel avansat
  Am 13ani de experienta in confectii imbracamine,posed permis de conducere cat.B
  Caut un job in domeniu
  Nr contact 015171155541
  Multumesc

 82. Ienciu Anca în februarie, 2015 la 6:26 pm

  Buna ziua,
  Ma numesc Anca, am 33 de ani sunt in Germania(Stuttgart) de 3 luni nu vb limba germani, vb engleza la nivel de conversatie si italiana la nivel avansat
  Am 13 ani experienta in confectii imbracaminte, permis cat B
  Sunt interesata sa-mi gasesc un job in domeniu
  Multumesc
  015171155541

 83. sandu în februarie, 2015 la 8:08 pm

  bună ziua am 25 ani doresc cine mp poate ajuta cu un loc de muncă germania sau austria detin toate categoriile auto A.B.C.CE.D.DE nu sunt pretențios muncesc orice muncă spălat vase constructii experientă pizza,telefon 0749609365

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:49 pm

   Daca cunoasteti limba germana, trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand

  • Kessler în martie, 2015 la 2:01 am

   Daca mai aveti experienta ca pizzer, sunati la 004915229572979

 84. imbrea Adina în februarie, 2015 la 1:45 pm

  Buna ziua! Ma numesc Adina am 29 de ani. Ma puteti ajuta sa gasesc un loc de munca ca femeie de serviciu, fabrica sau la spalat vase.Nu stiu limba germana dar vb engleza la nivel conversational. Va multumesc mult. Ma puteti suna la nr 0757360353.

 85. imbrea Adina în februarie, 2015 la 1:59 pm

  Buna ziua!Ma numesc Imbrea Adina si am 29 de ani. Ma puteti ajuta sa gasesc un loc de munca in Munchen ca femeie de sericiu, fabrica sau la spalat vase. Nu stiu limba germans dar vb engleza conversational.Va multumesc mult.Ma puteti suna la nr 0757360353

 86. Arcusplan în februarie, 2015 la 4:48 pm

  Gesucht werden langfristig: Hilfsarbeiter/ -innen, Staplerfahrer/ -innen
  für ein Transport- und Logistikunternehmen aus Deutschland.
  Wir bieten: übertarifliche Bezahlung in Vollzeit, Weiterqualifizierung, Vorortbetreuung
  Ihr Profil: Kenntnisse der deutschen Sprache, PKW vorteilhaft, Zuverlässigkeit hat oberste Priorität
  Unser Support: Organisation der An- und Abreise, Vermittlung von Unterkünften, Beschaffung der nötigen Arbeitspapiere und Anmeldungen
  Wir freuen uns auf Ihre Kurzbewerbung per Email an: zimmermann@arcusplan.de

 87. Viorica Hochrein în februarie, 2015 la 9:42 pm

  Im Auftrag eines deutschen Unternehmens aus Loxstedt, Niedersachsen, suchen wir zwei Traktoristen.
  Ihr Profil:
  - Führerschein Klasse T
  - Sehr gute praktische Kenntnisse im Umgang mit landwirtschaftlichen Maschinen
  - Mittlere deutsche Sprachkenntnisse
  Unser Angebot:
  - Langfristiges Arbeitsverhältnis
  - Ganzjähriger Arbeitsvertrag inkl. aller Sozialabgaben
  - Stundenlohn 9 EUR brutto, kann auf 11,5 EUR brutto gesteigert werden
  - Förderung und Weiterbildung der bestehenden Kenntnisse und Fähigkeiten durch permanentes Training
  - Wohnmöglichkeit auf dem Betrieb für 150 EUR/Monat vorhanden

  Bitte senden Sie Ihren Lebenslauf an viorica@agri-cs.com.

 88. cristian în februarie, 2015 la 11:37 pm

  Buna ma numesc cristian am 34 de ani sunt in germania lucrez ca mezelar-macelar si caut un loc de munca mai bine platit…specific ca vb bine engleza la nivel conversational…va multumesc anticipat 004915171742563

 89. Dragoi Cristian în februarie, 2015 la 8:35 pm

  Cine merge in Romania in Zona Petrosani. Plec din Germania cu masina personala Vineri 26-02-2015, din Baden-Baden. Daca este cineva va rog sa sunati la 015171001222.

 90. marian în februarie, 2015 la 2:55 pm

  buna ziua.ma numesc marian.sunt din arad.dar acum locuiesc in germania in elmshorn,este la 30 de km de hamburg.si as dori un loc de munca.eu in romania am lucrat in productie publicitara timp de 10 ani.am experienta in domeniu.dar as incerca si altceva.multumesc.

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:43 pm

   Daca cunoasteti limba germana, trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Va multumim!

 91. marian în februarie, 2015 la 8:24 pm

  Buna,ma numesc Marian ,am 44 ani as dori un loc de munca ca asistent medical in Germania.
  Telefon 0722774041

  • Arcusplan în martie, 2015 la 1:52 pm

   Rugam un CV pe adresa de Email :zimmermann@arcusplan.de

   Echipa Arcusplan

 92. Mihai în februarie, 2015 la 10:33 pm

  Buna.Ma numesc Mihai 26 ani,cu logodnica mea 20 ani cautam loc de munca in germania.Vorbim germana putin,si engleza .Acceptam orice loc cu cazare.Am ezperienta in domeniul contructii drumuri,utilaje(intrtinere,operare,reparare),it,cantar semiautomat,statii asfalt,beton etc.Ea ingrijire copii,curatenie etc.Rugam seriozitate ca de promisiuni si de tepe e plin si podul.Va multumesc.
  Adresa mea de mail e ballamihaly@ymail.com

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:29 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand RO

 93. Stoican gheorghe în februarie, 2015 la 6:31 pm

  Buna ziua.sot si sotie cu experienta in industria alimentara(preparare mezeluri si brinzeturi de lunga maturare inclusiv mozzarela)dorim sa muncim in strainatate.daca este cineva care ne poate ajuta am fi foarte recunoscatori.va multumim anticipat.

 94. Stoican gheorghe în februarie, 2015 la 6:33 pm

  contact la nr de telefon 0746954169 stima.

 95. bogdan fetoiu în martie, 2015 la 6:33 pm

  posesie permis 4 ani,1 an experienta munchen,ulm,stuttgard si maheim pentru o firma de demolare

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:28 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

 96. schobel roland siegfried în martie, 2015 la 8:45 pm

  Buna seara,ma numesc Roland caut de munca in Germania in domeniul amenajariilor interioare(gresie faianta,rigips,parchet,ipsoserie,zugraveli) am experienta de peste 15 ani in domeniu,lacatuserie contructii metalice.Nu am probleme cu alcoolul,sint fumator si serios.As dori sa ma ajute cineva cu un loc de munca stabil pe termen lung fara tepe,vorbes germana la nivel conversational(si telefonic),va multumesc anticipat!

  • Arcusplan în martie, 2015 la 9:22 am

   Va rugam un CV pe adresa de Email:zimmermann@arcusplan.de

   Cu stima,
   Echipa Arcusplan

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:28 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Silverhand Romania

 97. Laurentiu în martie, 2015 la 9:52 pm

  Buna seara. Ma numesc Laurentiu, 47 ani, posesor al permisului de conducere cat. B cu experienta in transport marfa sunt dispus pentru a lucra in Germania pe post de sofer. Ofer si doresc seriozitate. Mentionez ca lucrez de aproape 20 de ani la acelasi patron dar nu ma mai descurc cu banii. Astept o oferta serioasa din partea Dumneavoastra. Multumesc !
  Nr. telefon +40752754887

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:26 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Va multumim,
   Silverhand Romania

 98. elena în martie, 2015 la 7:45 pm

  buna! sunt elena ,lucrez ca asistent medical in italia si as dori sa profesez in Germania. multumesc

 99. ISPAS B.LILIANA MARIA în martie, 2015 la 9:57 pm

  sunt interesata anlegatura cu anuntu.

 100. vasile în martie, 2015 la 10:19 pm

  ofer zece la suta din bannii cistigati celui ce imi gaseste un loc de munca am 46 de ani ma pricep la multe meserii de constructii case am experienta pot munci si necalificat in multe domenii

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:25 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa noastra de e-mail: contact@silverhand.ro

 101. ronda în martie, 2015 la 5:44 am

  AM 2 LOCURI DE MUNCA PENTRU FRIZERI, BARBATI, SA AIBA PANA IN 30 DE ANI, DORNICI SA INVETE.
  015163891565

  • nicu virlav în martie, 2015 la 12:12 pm

   as dorii sa vin cu tata deoarece este frizer consacrat la tuns si pe catalin botezatu si ia placut foarte mult chiar ia dat spaga 100 lei unde va pot gasii din iasington suntem am dorii adresa dvs ca navem telefon nicu al dvs

 102. plesa dan în martie, 2015 la 10:11 am

  buna ziua ma nmesc plesa sant sudor mig-mag 135.111.136 am 40 ani si 21 ani experienta nu vorbesc germana dar as dori sa muncesc in germania am sudat si pe santier naval pe ceramica . nr meu de telefon este 0748570825 ma multumesc email plesadan74@yahoo.com

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:24 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

 103. denis în martie, 2015 la 4:37 pm

  buna ma numesc denis.20 de ani cine ma poate ajuta cu un loc de munca in germania … am diploma de liceu.. rog seriozitate .. 0747687923. multumesc

 104. enache dumitru în martie, 2015 la 11:21 am

  salut ,cunosc lb. engleza nivel conversational si ceva cunostinte in germana..caut de lucru electrician sau constructii de case,pe interioare am lucrat rigipsar 4 ani spania la metru.sociabil,foarte energic si cu spirit de initiativa.0755687780

 105. Arcusplan în martie, 2015 la 1:53 pm

  Electricieni (b/f) pentru Germania

  Echipa arcus.plan AG cu experienta indelingata in selectare de personal in colaborarea cu diferite firme si in branse diferite , doreste si o colaborare cu D-voastra.
  Pentru un vechi client de al nostru, din din Bavaria /Germania ,cautam: electricieni (b/f) cu cunostiinte de limba germana

  Sarcinile dv.:
  Instalatii electrice pentru cladiri noi si vechi
  Conexiuni dulapuri comanda
  Diverse montaje electrice
  Monaj cabluri
  Montaj si instalat prize, intrerupatoare , cutii conexiuni electrice

  Profilul dv :
  Studii (cursuri) electro
  Cunostinte de electricitate sau electronica
  Experienta in monaj eclectric
  Autoturism propietate personala si permis de conducere prezinta un avantaj

  Oferta noastra :
  Interviul se da in Romania la Arad
  Organizam deplasarea dv in Germania
  Asiguram gasirea de cazare 2 persoane in camera ,bucatarie ,baie
  Plata salarilor mai mari decat tarifele IGZ ,deasemenea decontul transportului la servici si acasa
  Conisionul catre firma noastra este 0 (zero)
  Sunteti interesati ? si va incadrati la cele oferite de noi, atunci aplicati la acest job, sau trimiteti CV-ul D-voastra pe adresa de Email : zimmermann@arcusplan.de

 106. lazar în martie, 2015 la 11:47 am

  bunaziu caut si eu un loc de munca in germania stiu limba italiana sunt in belgia sunt tamplar am experienta 16 si mai fac si alte servicii numar de tel 003248773206 merci

 107. Adrian în martie, 2015 la 11:25 pm

  Salut ma numesc Adrian…am 26 ani…sunt deja în frankfurt de 2 luni…caut un loc de munca în domeniul tâmplărie …am diplomă legalizată…am muncit 10 ani ca parchetar în Constanţa nr. de telefon 015143345943

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:23 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Va multumim!

 108. Gabi eva în martie, 2015 la 10:11 am

  Firma italiana serioasa,corecta cauta fete
  pana in 35 de ani,aspect ingrijit cunostinta germana
  incepator minim
  Se face contract ,cazare si mese gratuite munca 6 zile pe saptamana
  salariu bun
  00393420664622. In intervalul 10-14. 18-21
  Multumesc

 109. adi în martie, 2015 la 2:00 pm

  buna ma numesc Adi am 22 de ani si caut de lucru in germania orice domeniu nr telefon 0720855296

 110. Loredana în martie, 2015 la 3:07 pm

  Buna ziua,

  Sunt in cautarea unui inginer Sef de Santier, cu 3 ani experienta in constructii, vorbitor de germana care sa coordoneze activitatea de executie / montaj finisaje din piatra naturala (marmura, calcar, granit, travertin, etc).

  Va rog lasati e-mail sau telefon pentru a primi detalii despre post.

  Multumesc.

  • Loredana în martie, 2015 la 3:31 pm

   Angajatorul este din Bucuresti, insa proiectele sunt in Germania

  • nick62 în martie, 2015 la 3:51 pm

   muncitori cu experienta in constructii structuri si finisaje ,sau dulgherie ,fierar -betonist si vorbitori de limba germana angajati ?tel 0744 159969

 111. ardelean în martie, 2015 la 5:12 pm

  Buna Ziua suntem un cuplu din maramures care cautam un loc de munca in germania sau inpreuna la ferma sau in agricultura sau separat la curatenie spalat de vase etc iar sotul in domeniul constructii va multumim si asteptam un raspuns

  • ardelean în martie, 2015 la 5:16 pm

   Acesta este nr nostru de telefon 0746910101

 112. cristi în martie, 2015 la 8:45 pm

  Bună ziua. mă numesc cristian am 35 de ani as dori sa am un job în germania urmez cursurile de germana în prezent vorbesc cursiv italiana și engleza posed permis de conducere profesioniști, as dori un loc de munca în Germania atât ca șofer dar și în alte domenii. Număr de telefon 0762549018 va mulțumesc

  • Silverhand Romania în martie, 2015 la 2:20 pm

   Daca cunoasteti limba germana, va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dumneavoastra la adresa: contact@silverhand.ro

   Va multumim!

 113. szucs gabriel în martie, 2015 la 11:33 am

  Buna ziua ma numesc Gabriel si am 25 de ani si doresc un loc de munca in germania ca vopsitor, cunosc foarte bine meseria,posed permis cat.B,masina personala,momentan lucrez la astra vagoane calatori

 114. szucs gabriel în martie, 2015 la 11:36 am

  Ma puteti contacta la nr de tel 0749709527

 115. Darius în martie, 2015 la 11:09 pm

  Buna ziua,caut un loc de munca ca tencuitor mecanizat, am 6 ani de experienta in domeniu.Nr de tel 0751557746

 116. Zimmermann în martie, 2015 la 10:42 am

  Mecanic , motociclete,motorete , ATV ,Germania

  Echipa arcus.plan AG cu experienta indelingata in selectare de personal in colaborarea cu diferite firme si in branse diferite , doreste si o colaborare cu D-voastra.
  Pentru un client de al nostru, din din Bavaria /Germania avem nevoie de un : Mecanic motociclete,motorete , ATV

  Sarcinile dv.:
  Intretinere
  Reparatii
  Mentenanta
  Diagnoza
  Pentru cele de mai sus mentionate
  Profilul dv :
  Experienta in domeniu
  Cunostinte in domeniu
  Chear si Hobby in domeniu
  Autovehicul propietate personala precum permis de conducere prezinta un alt avantaj
  Cunostinte OBLIGATORII DE LIMBA GERMANA !!!!!!
  Oferta noastra :
  Interviul se da in Romania la Arad
  Organizam deplasarea dv in Germania
  Asiguram gasirea de cazare 2 persoane in camera ,bucatarie ,baie
  Plata salarilor mai mari decat tarifele IGZ ,deasemenea decontul transportului la servici si acasa
  Conisionul catre firma noastra este 0 (zero)

  Sunteti interesati ? si va incadrati la cele oferite de noi, atunci aplicati la acest job, sau trimiteti CV-ul D-voastra pe adresa de Email : zimmermann@arcusplan.de

 117. Arcusplan în martie, 2015 la 10:43 am

  Firma germana specializata in resurse umane

  Angajam in Germania vanzatoare produse alimentare (F)

  Conditii :
  Cunostinte obligatorii limba germana
  Experienta in vanzarea produselor alimentare
  Posibilitate de a lucra in schimburi
  Clinic sanatos

  Oferim :
  Lucrul nu se va face in magazine specializate
  Paine
  Mezeluri
  Salar in functie de ore lucrate inclusiv pentru ore suplimentare .
  Cazare 2 persoane in apartament cu bucatarie utilata baie WC
  Echipament de lucru
  Asigure sanatate
  Taxa pensii
  Anuntam autoritatile pentru sedere legala in Germania
  Salar motivant
  Comision pentru serviciile noastre este 0 (zero)
  Asteptam CV –urile D-voastra pe zimmermann@arcusplan.de

 118. Franyi în martie, 2015 la 8:07 pm

  Ma numesc Franyi Vasile,40 ani,caut de lucru in orice domeniu,carnet categoria B,inteleg putina germana,vorbesc engleza si maghiara,am lucrat in distributie,brutar,industria alimentara chimist,nr. tel. 0040762744513.Daca ma puteti ajuta,va rog mult.Multumesc

 119. Franyi în martie, 2015 la 8:14 pm

  Ma numesc Franyi Vasile,40 ani,caut de lucru in orice domeniu,carnet categoria B,inteleg putina germana,vorbesc engleza si maghiara,am lucrat in distributie,brutar,industria alimentara chimist,nr. tel. 0040762744513.Daca ma puteti ajuta,va rog mult.Multumesc.Accept orice job

 120. Herciu Gabriel în martie, 2015 la 11:11 pm

  Bună.ma numesc Gabriel și sunt deja în Germania,Leipzig. Meseria mea este instalator sanitar,dețin permis categoria B,caut de munca în agricultura,ferma sau șofer, aștept răspuns la adresa de e-mail maties.petronela@yahoo.com.Specific ca nu vb germana.Multumesc anticipat.

 121. Angheluta Marius Daniel în martie, 2015 la 12:45 pm

  Bună sunt Mariussi caut un loc de muncă cu cazare in domenile hoteliere curățenie îngrijire bătrâni,ferme animale saufabrici.mentionez vb engleza greceste afghana si irana.nr contact 015129414398 sau email :yosfdaniel@yahoo.com

 122. tudosie gabriel în martie, 2015 la 8:07 pm

  Ma numesc tudosie gabriel am 47 ani permis cat b doresc angajare ca sofer in germania cunosc limba italiana, am lucrat 3 ani in italia sofer international si 10 ani sofer transport romania italia.daca ma puteti ajuta va multumesc. astept si ofer seriozitate.

 123. relu în martie, 2015 la 2:29 am

  Sint electrician cu experienta in domeniul automatizari,electronice, camere video si supraveghere,vorbitor 5/10 germana,posesor permis A,B,C rog colaborare pe termen lung,ofer recompensa substantiala…
  tel 0744236154

 124. sorin în martie, 2015 la 12:19 pm

  Caut de muncă în germania la ambalat în fabrici am lucrat în abator la ambalat nr tel 0721792149 rog seriozitate

 125. Arcusplan AG în martie, 2015 la 11:16 am

  Suchen dringend für Bayern Zweiradmechaniker und Lebensmittel Verkäuferin
  Ihr Lebenslauf bitte an :zimmermann@arcusplan.de

 126. luminita în martie, 2015 la 2:52 pm

  Buna ziua ma numesc Luminita am 45 de ani caut loc de munca la ingrijire batrani ,am experienta ,vorbesc limba germana cat de cat ,nu fumez ,nu beau .numar telefon 0734609870

 127. mircea în martie, 2015 la 11:04 am

  Buna ziua, aceeasi situatie, as dori sa lcrez in germania, probabil curier
  Detin permis cat b de 8 ani, si tot atat experienta in campul muncii

  • mircea în martie, 2015 la 11:05 am

   0748740126 telefon Disponibil la plecare oricand

   • mircea în martie, 2015 la 11:27 am

    0748470126 scuze

 128. badescu Alexandru în martie, 2015 la 11:56 am

  Am studii superioare serios și corect carnet bce am lucrat pe ue vb lb engleză si spaniola foarte bine 46 de ani badescu Alexandru sunt si bucătar as dori unlocde munca in germania sau Austria sau ue ing in constructii metalice cu peste 20 ani vechime tel 0735815311

 129. badescu Alexandru în martie, 2015 la 12:02 pm

  As dori un loc de muncă si in curierat sau ferme sau fabrici dețin carnet bce 46 de ani din Timișoara studii superioare serios și corect dispus imediat am lucrat pe ue ing tel 0735815311 vb engleză fb si spaniola dispus sa învăț germana chiar si la îngrijit bătrîni

 130. Kessler în martie, 2015 la 2:10 am

  Angajez pizzaiolo cu experienta in Germania . Pentru mai multe Informatii la Telefon 004915229572979

 131. dorinela în martie, 2015 la 10:49 am

  Suntem sot si sotie si cautam de lucru in Germania,sere, fabrici,depozite…
  Eu vorbesc limba engleza fluent iar sotul foarte putina germana.
  Daca ne puteti ajuta sunati-ne la 0754696307 , s-au lasati un nr de tel si va sunam noi.
  Va multumesc!

 132. CATALIN NEACSU în martie, 2015 la 3:09 pm

  SUNT CATALIN NEACSU DIN BACAU SI AS DORI UN LOC DE MUNCA IN GERMANIA SINT SOFER PROFESIONIST DE 17ANI AM TOATE GRADELE AUTO B BE C CE D DE ATESTATE SI CARD TAHOGRAFIC VORBESC GERMANA NIVEL A2-B1 SI DORESC ANGAJARE PE PERIOADA LUNGA OFER SI ASTEPT SERIOZITATE AM NR TEL 0748218682 LUCREZ ORIUNDE SE PLATESTE BINE

 133. constantino în martie, 2015 la 11:58 am

  Buna ma numesc Constantin,am 37 de ani si as vrea sa gasesc un loc de munca in Germania in domeniul curateniei,a ingrijirii spatiilor verzi,ambalat in fabrica,ca ajutor in restaurante, in agricultura ,de curand am facut cursurile de barman pentru a pleca pe vase,insa cu agentiile din Romania nu am reusit pleca deorece la noi merg lucrurile cu spaga si nici decum cu diploma!!Stau in Italia de 10 ani,am lucrat in domeniul pazei!!Sunt foarte serios,nu fumez,nu beau, nu sunt casatorit,sunt foarte educat!!Cer mare seriozitate,urasc sarlatani care din pacate la noi e in amploare!!!Nu cunosc limba germana din pacate dar sunt dispus sa o invat,vorbesc romana , italiana si engleza inteleg limba rusa!!Va multumesc si sper ca cetatean romana sa fim mai buni si mai uniti si sa ne ajutam intre noi!!Va doresc numai sanatate!Ma gasiti la numarul 0039440607229

 134. valentin în martie, 2015 la 10:02 pm

  Buna ziua ma numesc Valentin, am 47 ani,acum 15 ani vorbeam limba germana la nivel peste mediu ,inclusiv scris si citit.Acum am mai uitat cat decat dar tot vorbesc la un nivel aproape de mediu( zic eu). Am mai lucrat in germania cu ceva ani in urma . Acum caut un loc de muca, ca si domeniu, sunt multe.Detin permis de conducere cat. B din1986.Am lucrat ca si ajutor de bucatar,bucatar,cofetar, patiser, vanzator,sofer,distributie marfa, amenajari exterioare,gradinarit etc.Sunt foarte serios,nu fumez.Daca ma puteti ajuta cu un loc de munca astept un mesaj pe adresa de email vvoica@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

romaningermania.ro Web analytics