Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

august, 2012

Târgurile forţelor de muncă au loc toamna, în marile oraşe germane

Vă prezentăm în continuare câteva link-uri utile pentru cei care îşi caută de lucru în Germania. Fiecare dintre dvs. poate să adauge însă şi alte link-uri, în cadrul comentariilor la text. Ideea acestui centralizator a pornit de la solicitările cititorilor noştri, care doresc să muncească în Germania.

Pentru a putea găsi un loc de muncă direct la angajator (fără a mai plăti sume mari de bani intermediarilor, despre care nu ştim cât de serioşi sunt), trebuie să cunoaşteţi limba germană. În cazul unora dintre locurile de muncă este suficientă şi engleza, ştiută foarte bine.

Primim încontinuu pe email mesaje cu întrebarea: cum să-mi găsesc un loc de muncă în Germania? În disperarea lor, oamenii ne explică situaţia lor familială şi cea profesională în amănunţime, întrebându-ne ce şanse au să se angajeze în Germania. Cititorii noştri ne mai întreabă dacă vor reuşi sau nu să se angajeze în Germania şi dacă se vor putea adapta în această ţară, atât ei, cât şi copiii lor. La astfel de întrebări nu putem oferi un răspuns standard, deoarece situaţia fiecărui om este diferită.

Pe de altă parte, fiecare român trebuie să ţină seama de faptul că, venind aici fără a stăpâni bine limba germană, poate fi exploatat ori se pot întâmpla alte situaţii neplăcute, din care nu poate ieşi cu uşurinţă şi pe care nu va avea curajul sau posibilitatea să le reclame.

Oricât de multă încredere ar avea în persoana care le-a promis locul de muncă, oamenii trebuie să aibă la îndemână numerele de telefon de la consulatele româneşti şi de la ambasadă şi să ştie că pot suna în orice moment Poliţia (110) – care le poate pune la dispoziţie un traducător, atunci când este cazul (dacă vor să reclame abuzurile).

Oficialii „Arbeitsamt” sunt prezenţi la fiecare târg de job-uri

Am primit numeroase semnale de la români veniţi prin firme de intermediere a forţei de muncă şi care „au fost lăsaţi baltă”, ba chiar şi chiar un apel disperat de la o tânără care nu mai ştia nimic de prietenul său aflat la muncă în Germania, şi despre care presupunea că ar fi ţinut de angajator pe post de sclav.

În condiţiile în care cunoaşterea limbii germane este necesară atât pentru găsirea unui loc de muncă, cât şi pentru a lucra în această ţară, vă recomandăm să vă căutaţi direct,  pe internet, un loc de muncă. Pe google.de puteţi folosi, de pildă, ca şi cuvinte de căutare profesia dvs. sau domeniul în care doriţi să lucraţi, precum şi oraşul sau zona în care aţi vrea să ajungeţi. Unele informaţii le puteţi găsi şi în engleză, dar vă repetăm că aveţi mare nevoie de limba germană.

Adăugăm mai jos câteva link-uri care le pot fi necesare nu doar românilor din ţară care îşi caută de lucru în Germania, ci şi celor aflaţi deja aici, şi care nu lucrează în acest moment. Vom începe cu „Forţele de muncă”.

Informaţii provenind de la ministerele şi autorităţile statului unde puteţi găsi nu doar locuri de muncă, ci şi diferite programe sau calificări (de 3 ani prin „Ausbildung”- cursuri şi practică), precum şi proiecte precum şi informaţii despre recunoaşterea diplomelor, puteţi găsi la următoarele adrese web: www.arbeitsagentur.de  (şomerii din regiunea Hamburg pot fi îndrumaţi şi consiliaţi şi prin telefon, gratuit, detalii aici); www.bmbf.bund.de (de văzut şi informaţiile de aici); www.bma.bund.dewww.bibb.de (puteţi citi varianta şi in engleză, schimbaţi în dreapta sus).

Există şi alte site-uri specializate, pe domenii de activitate:  jobboerse.arbeitsagentur.dewww.jobscout24.de; www. de.jobrapido.comwww.jobs.dewww.jobrobot.dewww.jobpilot.de; www.stellenangebote.de; www.jobkurier.de; www. aktuelle-jobs.dejobs.meinestadt.dewww.jobworld.dewww.hogastjob.comwww.gastrojobs.comwww.gastronomie.de; www.hotelstellenmarkt.de.

În fiecare an Airbus caută specialişti; mai multe informaţii puteţi găsi aici: www.jobisjob.de.

Locuri de muncă pentru specialişti IT, tâmplari şi agricultori (inclusiv pentru ingineri agronomi, grădinari etc.) sunt oferite de următoarele site-uri web: www.it-arbeitsmarkt.dewww.jobscout24.dewww.facharbeiter.dewww.holzjob.euwww.landjobs.de;  www.agranet.de; www.agrijob.de; www.agrar-direct.de; www.jobworld.de/Agrarwww.topagrar.com.

Pentru domeniul publicităţii, puteţi accesa următoarele site-uri: www.werbeagentur.de şi www.network-werbeagentur.de.

Pentru locuri de muncă în domeniile medicină şi farmacie, puteţi accesa următoarele site-uri: www.pharmajobs.com; www.aerzteblatt.de; www.klinikstellen.de; www.klinikjobs.dewww.zeit-fuer-arbeit-hh.de; www.bundeswehr-karriere.de/sanitaetsdienst; www.sanojobs.de.

Îngrijire bătrâni sau bolnavi: www.plegeagentur.de; www.bestjob-pflege.de; www.pflege.de.

În domeniul social (fundaţii, organizaţii, etc.): www.diakonie.dewww.stellenmarkt-sozial.de; www.sozial.de; www.info-sozial.de.

Alte site-uri prezintă cereri de menajere/îngrijitoare pentru copii, găzduite la familiile germane: www.au-pair-job.de; www.meinaupair.de. Acest sistem se numeşte „Au Pair” şi presupune ca tânăra să lucreze maximum 30 de ore pe săptămână, să primească cam 260 de euro pe lună şi cazare – singură în cameră ori în camera copilului, abonament lunar pe mijloacele de transport şi asigurare medicală de 25-40 de euro pe lună; menajerei sau îngrijitoarei i se poate oferi posibilitatea să urmeze un curs de limba germană.

Un alt link este destinat celor care doresc să lucreze şi să facă „Ausbildung” în diferite domenii: www.ausbildung.bayer.de.

Companiile mari şi firmele cunoscute fac angajări sau au oferte pentru „Ausbildung”: www.deutschebahn.com/stellenboerse; www.obi.de/jobs; www.areva-career.com; www.karriere-bei-lidl.de; www.media-saturn.com/karriere; www.studiumplus.de. Informaţii privind „Ausbildung”pentru toate landurile găsiţi aici: www.studienwahl.de. Şi la toate celelalte supermarketuri şi firme cunoscute puteţi căuta ofertele de muncă, găsind mai întâi site-ul firmei, pe google.de.

Cei care doresc să lucreze în cadrul poliţiei (de land sau „Bundeskriminalamt”) pot găsi mai multe date aici: www.polizei.de şi www.polizeifachhochschulen.de ori pe www.bka.de (Bundeskriminalamt) şi www.bundespolizei.de. Potrivit informaţiilor provenite de la aceste instituţii, doritorii trebuie să ştie perfect germana, să aibă cetăţenie germană şi, de regulă, există şi o limită de vârstă.

Alte asociaţii sau organizaţii pe site-urile cărora puteţi găsi informaţii necesare cu privire la activitatea profesională în Germania sunt:

 1. Asociaţia germană a Inginerilor: www.vdi.de
 2. Pentru electronişti: www.vde.de
 3. Pentru arhitecţi: www.bak.de sau www.bda-architekten.de
 4. Pentru cei din construcţii: www.bauindustrie.de şi www.werde-bauingenieur.de

Anunţuri de muncă mai pot fi găsite şi în ziarele germane. Astfel  de anunţuri puteţi căuta şi din România, pe internet (cu google.de), de exemplu pentru cotidianul „Hamburger Abendblatt” accesaţi www.abendblatt.de (va trebui să vă completaţi numărul de IP ca să aveţi acces la informaţii).

În general, urmărind în ziare secţiunea „Stellenmarkt”, puteţi găsi ceea ce vă interesează, mai precis firmele unde să vă expediaţi CV-ul şi scrisoarea de intenţie. Şansele sunt mai mari cu cât trimiteţi mai multe CV-uri, numărul acestora putând fi de zeci sau sute pe lună, până când veţi găsi un loc de muncă acceptabil.

Materialul a fost realizat cu ajutorul unor informaţii din pliante distribuite în instituţiile de stat ori făcute publice pe internet, pe site-urile ministerelor, precum şi cu ajutorul cărţii Traumjob per Mausklick” (Heike Galensa şi Vera Warnecke, Ed. „Buch und Zeit”) şi a unei ample broşuri despre studii şi meserii, editată de „Bundesagentur fuer Arbeit”.

Tags: , , , , , , ,

1,382 Comentarii la Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

 1. Promedica24 în mai, 2015 la 1:27 pm

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

  • toni gherghe în iunie, 2015 la 1:16 pm

   numele meu este tomi gherghe din bucuresti zugrav de meserie si caut si eu un loc de munca in germania in domeniu daca ma poate ajuta cineva cu contract legal de munca .am calificare in domeniu ccei drept nu cunosc limba germana dar cu o echipa de romani s-au o firma cu o echipa romana ,pot veni si cu echipa mea din romania..dar sa fie ceva serios .va mult anticipat cei ce vor sa ma ajute poate suna la tel 0762197296…..

   • Ursu Monika în august, 2015 la 5:31 am

    Fara cunostinte de limba germana este mai bine sa nu va aventurati, noi am avut cazuri un firme serioase au muncit luni de zile in constructii cu cate 10 pana 12 oameni si nu si-au luat banii, pentru ca patronii au semnat contractele fara sa cunoasca continutul. Toata lumea crede ca in Germania oamenii sunt foarte corecti, aveti grija nu este asa.

    succes

 2. ichimescu ionel în mai, 2015 la 8:45 pm

  Buna seara sunt Ichimescu ionel din -Seleus -jud-Mures nr-135 .Va scriu cu mare placere acest comentariu si cu speranta ca ma veti putea ajuta .Am 50 ani si asi dori sa lucrez in strainatate daca ma puteti ajuta va multumesc

  • Promedica24 în mai, 2015 la 10:48 am

   Buna ziua,

   Solicitam sa cunoasteti limba germana la nivel conversational, de baza.

   Daca sunteti interesata, va rog sa ne lasati datele dumneavoastra de contact sau sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

   Sediul nostru din Sibiu este situat pe Calea Dumbravii la nr. 24, peste drum de ANAF.

   Multumim.

 3. Niculescu Maria în mai, 2015 la 11:04 am

  Sunt interesata de:
  - Obtinerea unui loc de munca in strainatate; de preferinta in: Germania, Italia, domeniile: hotelier (experienta camerista 5 ani), agricultura (experienta 3 ani)
  - As dori ca interviurile sa fie aproape de casa: Sibiu, Pitesti, Olt, iar comisionul sa fie dat la Locul de munca
  Contact: 0741 492 093 (Maria)

 4. Promedica24 în mai, 2015 la 10:06 am

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

 5. Promedica24 în mai, 2015 la 3:08 pm

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.

  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

 6. irinel în mai, 2015 la 8:15 pm

  buna seara!suntem o familie tanara cu 3 copii,ingrijiti,responsabili,dornici de o munca sigura si pe termen foarte lung,avand intentia sa ne stabilim definitiv in Germania,am vrea un contract legal in Germania,in domeniul: constructii ,sofer,detin atestat manitou,in general in orice domeniu…daca e cineva sa ne ajute.,va multumim din suflet

  • Gioni în iulie, 2015 la 9:07 pm

   sal…daca ai C si E ma poti contacta la tel 0773994151

 7. Clara în iunie, 2015 la 5:09 pm

  Buna ziua!
  Sunt in cautarea unui loc de munca in Germania pentru 3 luni, incepand cu jumatatea acestei luni. Am cunostinte de limba germana la nivel incepator, am 21 de ani si imi caut in mai multe domenii precum: hotelier, menajera, bona, gastronomie: ajutor de jucatar sau de ospatar, in depozite.
  Daca exista comision doresc ca acesta sa fie retras din primul salariu.
  Daca cunoasteti vreo oferta, va rog sa ma anuntati.
  Va multumesc!

  • Georgescu Daniel Guest Medien Essen în iulie, 2015 la 11:06 am

   Societatea Germana Guest-Medienagentur-Essen avand o experienta de peste 10 ani in domeniul, si fiind reprezentantul direct a peste 80 de resorturi hoteliere din Germania de nord, selectioneaza personal hotelier in vederea angajarii in Germania.

   SE FAC PRESELECTII PENTRU URMATOARELE FUNCTII:

   BUCATAR / SALARIUL BRUT 1.770,00 €

   OSPATAR /SALARIUL BRUT 1.620,00 €

   CAMERISTA / SALARIUL BRUT 1.480,00 €

   Se lucreaza conform standardelor germane cu un contract de munca incheiat direct cu angajatorul german si asigurari sociale.
   SOCIETATEA NOASTRA NU PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION .
   CERINŢE : CUNOSTINTE DE LIMBA GERMANĂ la nivel incepätor sau mediu conversational in functie de postul dorit.
   Dupa preselectionarea datelor dvs. de catre societatea noastra, urmatoarele contacte si contractul de angajare se vor face direct cu angajatorul german.

   • Ioana călțun în iulie, 2015 la 6:08 am

    Vrea și eu să muncesc în germania

   • liviu în iulie, 2015 la 3:46 pm

    buna ziua.Numele meu este BANCILA LIVIU,am citit anuntul dvs de angajaresi m-ar interesa daca aveti si alte posturi pentru necalificati.Am 27 ani,1,92m inaltime iar ca si studii am facultatea de management in afaceri fara licenta,alte cursuri:operator calculator,agent interventie paza si ordine,agent de vanzari,sofer cat b de 9 ani,lb engleza nivel conversatie.Pot sa fac acolo un curs de germana.Va multumesc!

   • Maria în august, 2015 la 5:48 pm

    Am citit anuntul dv si sunt interesata. Experienta camerista 2 ani impreuna cu sotul meu in Berlin Germania. Cunostinte de limba germana medii
    Doresc sa mi lasati date de contact.

 8. Promedica24 în iunie, 2015 la 11:27 am

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

 9. Angela în iunie, 2015 la 8:16 pm
 10. dulama maria în iunie, 2015 la 3:48 pm

  va rog sa ma contactati 015146843338

 11. Susanu Valentina în iunie, 2015 la 1:33 pm

  Salut locuesc in Schutorff am 46ani cu profesie de asistenta medicala staj 12ani imi caut de munca hotelier,bona,menajera sau ingrijire de persoane la domiciliu am experienta. Daca ma puteti ajuta contactatima 015784385758 multumim

  • Georgescu Daniel Guest Medien Essen în iulie, 2015 la 11:12 am

   Societatea Germana Guest-Medienagentur-Essen avand o experienta de peste 10 ani in domeniul, si fiind reprezentantul direct a peste 80 de resorturi hoteliere din Germania de nord, selectioneaza personal hotelier in vederea angajarii in Germania.

   Oferim posibilitatea gasirii unui loc de munca in domeniul hotelier.
   Informatii la Tel. 015163697275 luni- vineri 09:00 – 14:00 sau job@guest.consulting Web: http://www.guest.consulting

 12. grigorean felicia în iunie, 2015 la 6:19 am

  as dori sa lucrez ca ingrijit batrani in zona munchen sunt asistenta mrdicala si am si cunostinte de lb germana

  • Ana în iunie, 2015 la 1:48 pm

   Bună ziua,
   Dacă sunteţi interesată pentru un loc de muncă ca şi îngrijitor persoane vârstnice, în Germania şi cunoaşteţi limba germană la nivel conversaţional, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 13. Laur în iunie, 2015 la 3:52 am

  Angajez personal vorbitor limba germana scris citit.se face contract de munca Ausbildung salariul minim 1620€ pe luna.relatii tel 015145231910 .. Construcții , Curățenie , controlul calitati

 14. simona în iunie, 2015 la 8:57 am

  Buna ziua, sunt biochimist si doresc sa ma angajez pe laborator analize medicale in Germania.Ma puteti ajuta.0756686693.Multumesc

 15. Gheorghe în iulie, 2015 la 9:29 am

  Buna ziua. Sunt in cautarea uniu loc de munca in Germania, as dori sa activez in domeniul apiculturii sau la o ferma agricola.

 16. Gheorghe în iulie, 2015 la 9:30 am

  Buna ziua. Sunt in cautarea uniu loc de munca in Germania, as dori sa activez in domeniul apiculturii sau la o ferma agricola. mail gheorghechiri@mail.ru

 17. mocian ovidiu în iulie, 2015 la 10:51 am

  Sunt inginer constructor,statiker,DOCTOR IN CLADIRI SUPUSE LA SEISM,sau pe santier,etnic german,cunosc limba germana,franceza engleza,doresc un loc de munca la firma germana .Am 57 ani,multa experienta in proiectare si executie,in Germania-22ani,franta-2ani,permis conducere B.rASPUNS LA consares@gmail.com

 18. lunca gabriel în iulie, 2015 la 11:12 pm

  Oferte de. Munca. Constructi si sofer cat b

 19. Talaba în iulie, 2015 la 10:19 pm

  Buna ziua!
  Sunt in cautarea unui loc de munca in Germania pentru 6 luni s-au mai mult, incepand cu jumatatea acestei luni. Am cunostinte de limba germana la nivel incepator, am 25 de ani si imi caut in mai multe domenii precum: , in depozite.fabrici,agricultura pe utilaje agricolew ma conostinte,ajutor de bucatar,…astept un raspuns 0767634815…messengery1234@yahoo.com
  Daca cunoasteti vreo oferta, va rog sa ma anuntati.
  multumesc

 20. Stefan în iulie, 2015 la 11:41 pm

  Buna seara! Numele meu este Stefan, am 23 de ani. De aproximativ 3 luni sunt in germania in orasul Dusseldorf, am cautat foarte mult de munca, dar din pacate nu am gasit nimic. Vorbesc limba germana la nivel de baza, vorbesc engleza la nivel foarte bun. Am permis categoria B . Daca puteti sa ma indrumati intr-un fel. Unde sa mai caut ? Ce sa fac? Am nevoie foarte mare de niste sfaturi! Va multumesc anticipat si va doresc o seara frumoasa!
  Numarul meu de telefon; 0152 23485911
  Email: stefan.becheru@yahoo.com

 21. cristina în iulie, 2015 la 1:12 am

  buna seara!Numele meu este Cristina sunt de 3 saptamani in Germnania si am nevoie mare de un loc de munca.Din pacate inca nu am reusit sa invat limba germana foarte bine.Vorbesc italiana si engleza la perfectie.Daca ati putea sa ma ajutati,sa ma indrumati cam ce as putea face pana invat mai bine sa vorbesc v-as fi foarte recunascatoare.multumesc anticipat
  crissim1104@gmail.com

  • ursu în iulie, 2015 la 3:13 pm

   Buna ziua Cristina,
   depinde in ce oras esti,daca te afli in Bayern,ma poti contacta la:
   dp200648@yahoo.de
   Multumesc

  • Iulia Stephan în august, 2015 la 7:22 pm

   buna Cristina,

   noi avem nevoie urgent de o bona. Nr. meu de mobil este 00491734125329

 22. kalapis ionut matei în iulie, 2015 la 1:30 pm

  buna ziua oameni cu suflet mare santem un cuplu care cauta de lucru in germania sau austria daca stiti ceva va rugam sa ne sunati nu vorbim germana doar italiana nr 0762363652 am si diploma de sudor

 23. Gioni în iulie, 2015 la 9:21 pm

  ofer locuri de munca pentru persoane calificate in urmatoarele meserii,sudor,lacatus,electricieni.instalatori sanitari si o persoana necalificata care vorbeste putin germana,angajarea se face in germania pe o durata nedeterminata daca persoanele care solicita loc de munca sant serioase…informatii la tel 0773994151

 24. valentin în iulie, 2015 la 10:51 am

  salut! ma numesc valentin am 36 ani si sunt din judetul buzau dar de 8 ani locuiesc in italia! as dori sa stiu daca cineva are un loc de munca in germania,austria,elvetia ca sofer cat b,detin masina proprietate personala si am lucrat ca sofer aici in italia 6 ani! eu locuiesc in nordul italiei! nr meu de tel 00393246974715 va multumesc!

 25. horea în iulie, 2015 la 8:10 pm

  Roman,rezident permanent in Spania,56 de ani,vorbitor de spaniola,germana,engleza si franceza,caut de lucru in Germania.Sunt de meserie receptioner de hotel.Am experienta in management,am lucrat ca receptioner, interpret,agent comercial auto(vanzari cumparari),imobiliar,administrator de obiective turistice si de locuinte,agent de securitate(am titlu comunitar)sofer,gradinar…etc.Am lucrat in spania 14 ani,.am permis de conducere spaniol cat.B.Caut de lucru.Va rog sa ma contactati pe mail francisco.soto58@yahoo.es (puteti sa-mi lasati un nr de tel.decontact si va sun eu),va multumesc horea tel.0040746892970

 26. Georgescu Daniel Guest Medienagentur Essen în iulie, 2015 la 11:20 am

  Oferim posibilitatea gasirii unui loc de munca in domeniul hotelier- gastronomic. Suntem o societate germana cu o experienta de peste 10 ani in personalmanagment, marketing si comunicare. Momentan facem preselectii in numele angajatorilor germani la urmatoarele posturi: Bucatari/Ajutori bucatarie / Ospatari
  Ne puteti contacta pe E-Mail : job@guest.consulting
  Multumim
  Team Guest Medienagentur Essen
  http://www.guest.consulting
  Daniel Georgescu

 27. DANIEL în iulie, 2015 la 9:57 pm

  Buna seara.
  Ma numesc Ch.Daniel Caut muncitori cu experienta in constructi pentru interioare si exterioare sunt cetatean Romîn stabilit in Germania.
  Firma nemteasca Ofer:Cazare,transport la munca,asigurare medicala.
  Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati direct pe numarul de Tel . 0171 1984 001
  Ori adresa de E-mail DanyBauHandwerk@yahoo.de
  Va multumim.

  • balan constantin bogdanel în iulie, 2015 la 12:00 pm

   caut de munca in domeniu

  • sorin în august, 2015 la 9:43 pm

   sunt in stuttgart caut de munca in domeniu

 28. Ionela în iulie, 2015 la 9:17 pm

  Buna seara suntem un cuplu tanar din Timisoara si tot ne cautam de ceva timp de lucru in Germania sau Austria pe perioada nedeterminata..am gasit mai multe firme de recrutare dar nu avem incredere pentru ca se cere comision inainte..Cautam in domeniul : Ajutor Bucatar sau Fabrica la ambalat..cusatoare..sau alte posturii de munca ca sa plecam amandoi ..Multumim!!

 29. Calin Indrecan în iulie, 2015 la 10:53 am

  Sofer categ.B,C,E,atestat marfa,lb.germana nivel mediu,lb.engleza nivel mediu,ma descurc bine pe traseele din Germania,doresc daca se poate angajare in Germania,Anglia,Irlanda,Olanda,etc.Am anunt pe olx.ro.Multumesc anticipat.

  • ArbeitClub în iulie, 2015 la 2:25 pm

   Buna ziua,
   Nu am gasit anuntul dvs pe olx.ro
   Pentru candidatii vorbitori de limba Germana (minim A2) exista posturi vacante ca sofer (categorii B, C, C+E) in Wolfsburg, Leipzig, dar si Munchen (pentru companii precum BMW, Volkswagen, dar si Aeroport).

   Firma nu percepe niciun fel de taxa sau comision! Singurele costuri pe care va trebui sa le suportati vor fi cele de transport pana in Germania si de traducere a actelor/recomandarilor/certificatelor de acreditare (acolo unde este cazul).

   Daca sunteti interesat, ne puteti trimite cv-ul dvs. pe adresa arbeitclubdeutschland@gmail.com

   • gidescu aurelian cosmin în august, 2015 la 10:08 am

    Buna ziua Sint in Germania de 2 ani, am trrminat un deutsch integrations kurs niveau B1,posed permis conducere cat BE;CE;DE; De curind am preschimbat permisul aici,si doresc sa lucrez in München la una din aceste companii,mentionez ca nu am inca cele 5 module.Daca m a puteti ajuta cu o imformatie sint dispus sa lucrez pentru firma respectiva daca ma ajuta sa obtin modulele,si sa ma mut.Locuiesc in Dortmund impreuna cu familia cu toate actele in regula,si fara vreo problema aici. Va multumesc.

    • gidescu aurelian cosmin în august, 2015 la 3:39 pm

     01716015496 Gidescu

   • Dobai Zsolt Attila în august, 2015 la 10:10 pm

    Buna.Am venit in Germania acum o luna si lucrez intr-un abator linga Essen. Am 24 ani, nu sunt multumit cu remuneratia dupa munca prestata. As dori sa lucrez ca sofer cat.B. Din pacate cunostina de limba germana este incepator, engleza scris si vorbit avansat. Nu am net.si va trimit nr tel.004915143540182. Multumesc

 30. Nina în iulie, 2015 la 12:19 pm

  Buna ziua! Sunt Nina K.si ma regasesc Printe Romanii Care isi cauta de munca in Germania. Am venit in Germania,in apropiere de Munchen in Luna martie a.c ,knd am decis Ca trecutul trebuie Sa ramana in urma si viata merge Mai departe! Stiti si dv vorba romanului”"un sut in späte ,un pas inainte!!Eii …doar Ca eu stiu una si Buna “”dragostea trece prin stomac”"si apoi am lucrat pana in Luna ianuarie a.c Acum knd Ma vad fara loc de munca ,fara putere financiara si “”depinzand”"de d.nul sot…deja Ma doare rau capul! Asadar dragii mei daca puteti si daca doriti ,evident,Sa.mi intindeti o mana de ajutor…..Ma plec in Fata dv! Pot avea grija de pers in Varsta sau bonlave,Pot fi camerista…mentionez ca DIN pacate Ca si vorbitor de lb germana,sunt La nivel de incepator. In speranta unui raspuns favorabil,Va las Cu bine! 29.iulie.2015

  • Ana în august, 2015 la 12:55 pm

   Bună ziua,
   Dacă deţineţi cunoştinţe de limbă germană nivel conversaţional şi va doriţi un post de îngrijitor persoana vârstnice, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 31. Constantin Elena Cristina în iulie, 2015 la 10:43 am

  Buna ziua ma numesc Cristina ,am lucrat in Germania domeniul curateniei :D PD ,Microsoft-Munchen ,as dori sa ma reintorc in acelasi domeniu :curatenie birouri ,in zona Munchen.Limba nu o stapanesc foarte bine ,engleza scris si vorbit perfect.Daca m ati putea ajuta cu un raspuns v as fi recunoscatoare ,aici am familie un baiat de 14ani si ne este foarte greu sa ne descurcam.Va multumesc frumos ,o zi buna .

 32. dani în iulie, 2015 la 4:19 pm

  buna ziua am dori un post de lucru in fabrica de ambalat pe perioada nedeterminata pt mine si sotia mea varsta 34 -32 ani am apelat la foarte multe firme de recrutare dar nu avem incredere pentru ca se cere comision rog seriozitate la nr de tel . 0770478808

 33. dani în iulie, 2015 la 4:30 pm

  buna ziua suntem in cautarea unui loc de munca in Germania sot si sotie la fabrica de ambalat pe perioada nedeterminata am apelat la mai mai multe firme de recrutare dar nu avem incredere pentru ca se cere comision inainte ne adaptam foarte repde la locul de munca rog seriozitate la nr de tel 0770478808

 34. mirela si cristi în august, 2015 la 3:40 pm

  cuplu cu un baiat de7ani cautam de lucru in strainatate cunoastem limba italiana

 35. garna maria în august, 2015 la 10:54 am

  Doamna cu experienta in ingrijirea persoanelor varstnice ,a copiilor prescolari,in menaj,din pacate cu cunostinte minime de limba germana,doresc sa muncesc in orice domeniu,chiar si curatenie sedii de birouri.Cunosc limba franceza,ivrit si maghiara nivel incepator.
  Multumiri anticipate celor care ma pot angaja.

  • Ana în august, 2015 la 10:50 am

   Bună ziua,

   Dacă deţineţi cunoştinţe de limbă germană şi vă doriţi un post ca îngrijitor persoane vârstnice în Germania, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 36. cristian în august, 2015 la 11:52 am

  inginer constructor, 33 ani , caut loc de munca ,limba germana nivel b1, multumesc anticipat pentru cei care ma pot ajuta, email: cristian.proiect@yahoo.com

 37. ovidiu în august, 2015 la 3:19 pm

  Buna ziua suntem un cuplu de 35 ani ,- eu factor postal cu experienta in lucrul cu publicul, iar sotia este casier la Posta Romana.Cautam un job decent ,nu cunoastem germana ci engleza la nivel mediu, dar ne adaptam usor.Nu ne intereseaza firme care cer commission inainte , pentru ca din punctul meu de vedere nu sunt de incredere , Daca este cineva sa ne ajute macar cu un sfat il primim cu placer .multumesc anticipat

 38. Andro Andreea în august, 2015 la 7:01 pm

  Buna ziua! 2 persoane, mama si fiica, cautam loc de munca in germania in fabrci. Noi suntem deja in germnaia, in partea de nord! Nu stim limba germana, dar stim engleza nivel mediu. Daca cineva ne poate ajuta va multumim anticipat.

  • Virtosu.d în august, 2015 la 12:57 am

   In ce oras va aflati poate va pot ajuta lasatimi un nr de contact si mai multe detalii unde va aflati

 39. Ursu Monika în august, 2015 la 5:50 am

  Buna ziua,

  cautam personal calificat pentru Germania in urmatoarele meserii:

  - Medici, asistenti medicali, infirmieri
  - Educatoare

  Sunt necesare cunostinte de limba germana la nivel B2.

  Nu precepem comision.

  Pentru cei care nu au cunostinte de limba germana organizam cursuri intensive de limba germana (4 ore pe zi) cu profesor nativ de limba germana pentru atingere acestui nivel.

  Oferim seriozitate deplina, cerem acelasi lucru.

  Daca anuntul nostru va starnit interesul va rugam sa ne trimiteti pe adresa de email ursu.monika@gmail.com CV-ul impreuna cu copia diplomei de absolvire si o dovada a experientei in domeniu.

  Cu stima

  Monika Ursu

 40. Daniel paul în august, 2015 la 12:04 pm

  Buna ziua
  Sunt in cautare de un loc de munca in germania,
  Mentione ca in prezent locuiesc si in germania, Markt Schwaben. Am permis de conducere categoria b
  Din 2006,vb fluent engleza si putin germana. 1517

  • ArbeitClub în august, 2015 la 10:11 am

   Buna ziua,
   Puteti sa imi lasati o adresa de e-mail sau un nr de telefon?
   Multumesc

 41. nitulescu în august, 2015 la 10:32 am

  buna ziua.,sunt constructor si doresc un post de munca in germania,mentionez ca am o experienta de aproape 20 de aniin domeniu..

 42. gheorghe mihai în august, 2015 la 12:06 am

  BunA seara eu caut in loc de munca pentru sotul meu mihai ca necalifi cat nu vorbeste germana Dar e baiat muncitor familist convins nu bea .Va rog din suflet daca exista cineva care ne poate ajuta cu in loc de munca aici lucreaza la o spalatorie auto castiga 500ron pe Luna 5milioane vechi nu putem trai cu bani astia si cu in bebe de 2ani jumate caruia ii trebuie macar strictul necesar.Va multumesc si noroc tuturor.

 43. Adriana si Claudiu în august, 2015 la 3:31 pm

  Buna ziua!Suntem un cuplu in cautarea unui loc de munca in Germania sau Austria eu pe domeniul hotelier(Adriana)si el pe domeniul constructiilor/interioare(Claudiu).Avand domenii diferite de activitate ne e foarte greu sa gasim locuri de munca impreuna si faptul ca nu vorbim amandoi limba germana ,atunci lucrurile se complica si mai mult.Cine ne poate indruma sau ajuta asteptam cu nerabdare parerea dumneavoastra si daca se poate cu un loc de munca.Numai bine!Sanatate tuturor!Va multumim anticipat!

 44. mirela în august, 2015 la 9:00 am

  buna ziua,ma numesc Mirela si locuiesc de 1 luna in germania,zona stuttgart,am cautat de lucru dar nu am gasit,daca ma poate ajuta cineva cu un loc de munca in fabrica,ingrijire copil,menajera,orice,sunt bucatar de meserie dar spre ghinionul meu nu vb decat limba engleza la nivel conversational.Poate se gaseste cineva sa ma ajute.Pot fi contactata la adresa de mail l_mistic@yahoo.com sau la numarul de telefon 015236623394
  Multumesc

  • Ana în august, 2015 la 2:46 pm

   Bună ziu,
   Dacă vă doriţi un post de îngrijitor persoane vârstnice şi deţineţi cunoştinţe de limbă germană, vă aşteptăm canditatura pe e-mail la adresa office@promedica24.ro, sau la telefon: 0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 45. Simona Rusu în august, 2015 la 7:02 am

  Bună ziua fiți amabila am 44 de ani sunt din Brașov am lucrat în Germania la un azil de bătrâni am cunoștințe minim conversațional de germana și italiana și as dori dacă se poate un post la curățenie, menaj sau camerista mulțumesc contact 0740024583 mail simona71_rusu@yahoo.com

  • Ana în august, 2015 la 2:58 pm

   Bună ziua,

   Dacă sunteţi interesată de un post pentru îngrijitor persoane vârstnice si aveţi cunoştinţe de limbă germană, vă aşteptăm canditatura la e-mail pe adresa: office@promedica24.ro, sau tel 0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 46. Silverhand Romania în august, 2015 la 12:38 pm

  Silverhand România caută URGENT, fără a percepe vreun comision, Electrician industrial pentru Germania.
  Se oferă un contract de muncă direct cu angajatorul german, salariu de 1600 EUR net/lună și posibilitate de cazare asigurată și plătită de către angajator. Esențial este să vorbiți limba germană la nivel conversațional și să aveți calificare și experiență ca electrician. Mașina personală reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoriu.
  Menționăm că serviciile noastre sunt complet gratis.
  Pentru mai multe detalii ne găsiți pe:
  www. silverhand. ro
  facebook: Siverhand RO
  0773787443

 47. Mariabogdan în august, 2015 la 6:43 pm

  Cuplu căutam loc de muncă în germania,fabrici sau etc,am mai lucrat în germania la mcdonald’s menajera, agricultură, imbis, vb germană la nivel mediu, de oare ce soţul nu cunoaşte nici o limba străină am dori să lucram împreună, dacă cineva ne poate ajuta cu un loc sigur de muncă vă rog să ne contactaţi la acest nr 0720759868 ,

 48. Iosif Navratil în august, 2015 la 6:38 pm

  Buna ziua tuturor.

  Revin cu solicitarea referitoare la cautarea unui loc de munca in Germania.
  C.V.-urile, in limba romana si limba germana, pot fi descarcate de pe link-ul de mai jos. Pentru o eventuala colaborare, in aceste C.V.-uri se gasesc si datele de contact.

  Va doresc toate cele bune.

  https://www.dropbox.com/sh/thcoiyc9ip521hi/AADivuUXCuRRmzxBFr5sffUqa?dl=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

romaningermania.ro Web analytics