Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

august, 2012

Târgurile forţelor de muncă au loc toamna, în marile oraşe germane

Vă prezentăm în continuare câteva link-uri utile pentru cei care îşi caută de lucru în Germania. Fiecare dintre dvs. poate să adauge însă şi alte link-uri, în cadrul comentariilor la text. Ideea acestui centralizator a pornit de la solicitările cititorilor noştri, care doresc să muncească în Germania.

Pentru a putea găsi un loc de muncă direct la angajator (fără a mai plăti sume mari de bani intermediarilor, despre care nu ştim cât de serioşi sunt), trebuie să cunoaşteţi limba germană. În cazul unora dintre locurile de muncă este suficientă şi engleza, ştiută foarte bine.

Primim încontinuu pe email mesaje cu întrebarea: cum să-mi găsesc un loc de muncă în Germania? În disperarea lor, oamenii ne explică situaţia lor familială şi cea profesională în amănunţime, întrebându-ne ce şanse au să se angajeze în Germania. Cititorii noştri ne mai întreabă dacă vor reuşi sau nu să se angajeze în Germania şi dacă se vor putea adapta în această ţară, atât ei, cât şi copiii lor. La astfel de întrebări nu putem oferi un răspuns standard, deoarece situaţia fiecărui om este diferită.

Pe de altă parte, fiecare român trebuie să ţină seama de faptul că, venind aici fără a stăpâni bine limba germană, poate fi exploatat ori se pot întâmpla alte situaţii neplăcute, din care nu poate ieşi cu uşurinţă şi pe care nu va avea curajul sau posibilitatea să le reclame.

Oricât de multă încredere ar avea în persoana care le-a promis locul de muncă, oamenii trebuie să aibă la îndemână numerele de telefon de la consulatele româneşti şi de la ambasadă şi să ştie că pot suna în orice moment Poliţia (110) – care le poate pune la dispoziţie un traducător, atunci când este cazul (dacă vor să reclame abuzurile).

Oficialii „Arbeitsamt” sunt prezenţi la fiecare târg de job-uri

Am primit numeroase semnale de la români veniţi prin firme de intermediere a forţei de muncă şi care „au fost lăsaţi baltă”, ba chiar şi chiar un apel disperat de la o tânără care nu mai ştia nimic de prietenul său aflat la muncă în Germania, şi despre care presupunea că ar fi ţinut de angajator pe post de sclav.

În condiţiile în care cunoaşterea limbii germane este necesară atât pentru găsirea unui loc de muncă, cât şi pentru a lucra în această ţară, vă recomandăm să vă căutaţi direct,  pe internet, un loc de muncă. Pe google.de puteţi folosi, de pildă, ca şi cuvinte de căutare profesia dvs. sau domeniul în care doriţi să lucraţi, precum şi oraşul sau zona în care aţi vrea să ajungeţi. Unele informaţii le puteţi găsi şi în engleză, dar vă repetăm că aveţi mare nevoie de limba germană.

Adăugăm mai jos câteva link-uri care le pot fi necesare nu doar românilor din ţară care îşi caută de lucru în Germania, ci şi celor aflaţi deja aici, şi care nu lucrează în acest moment. Vom începe cu „Forţele de muncă”.

Informaţii provenind de la ministerele şi autorităţile statului unde puteţi găsi nu doar locuri de muncă, ci şi diferite programe sau calificări (de 3 ani prin „Ausbildung”- cursuri şi practică), precum şi proiecte precum şi informaţii despre recunoaşterea diplomelor, puteţi găsi la următoarele adrese web: www.arbeitsagentur.de  (şomerii din regiunea Hamburg pot fi îndrumaţi şi consiliaţi şi prin telefon, gratuit, detalii aici); www.bmbf.bund.de (de văzut şi informaţiile de aici); www.bma.bund.dewww.bibb.de (puteţi citi varianta şi in engleză, schimbaţi în dreapta sus).

Există şi alte site-uri specializate, pe domenii de activitate:  jobboerse.arbeitsagentur.dewww.jobscout24.de; www. de.jobrapido.comwww.jobs.dewww.jobrobot.dewww.jobpilot.de; www.stellenangebote.de; www.jobkurier.de; www. aktuelle-jobs.dejobs.meinestadt.dewww.jobworld.dewww.hogastjob.comwww.gastrojobs.comwww.gastronomie.de; www.hotelstellenmarkt.de.

În fiecare an Airbus caută specialişti; mai multe informaţii puteţi găsi aici: www.jobisjob.de.

Locuri de muncă pentru specialişti IT, tâmplari şi agricultori (inclusiv pentru ingineri agronomi, grădinari etc.) sunt oferite de următoarele site-uri web: www.it-arbeitsmarkt.dewww.jobscout24.dewww.facharbeiter.dewww.holzjob.euwww.landjobs.de;  www.agranet.de; www.agrijob.de; www.agrar-direct.de; www.jobworld.de/Agrarwww.topagrar.com.

Pentru domeniul publicităţii, puteţi accesa următoarele site-uri: www.werbeagentur.de şi www.network-werbeagentur.de.

Pentru locuri de muncă în domeniile medicină şi farmacie, puteţi accesa următoarele site-uri: www.pharmajobs.com; www.aerzteblatt.de; www.klinikstellen.de; www.klinikjobs.dewww.zeit-fuer-arbeit-hh.de; www.bundeswehr-karriere.de/sanitaetsdienst; www.sanojobs.de.

Îngrijire bătrâni sau bolnavi: www.plegeagentur.de; www.bestjob-pflege.de; www.pflege.de.

În domeniul social (fundaţii, organizaţii, etc.): www.diakonie.dewww.stellenmarkt-sozial.de; www.sozial.de; www.info-sozial.de.

Alte site-uri prezintă cereri de menajere/îngrijitoare pentru copii, găzduite la familiile germane: www.au-pair-job.de; www.meinaupair.de. Acest sistem se numeşte „Au Pair” şi presupune ca tânăra să lucreze maximum 30 de ore pe săptămână, să primească cam 260 de euro pe lună şi cazare – singură în cameră ori în camera copilului, abonament lunar pe mijloacele de transport şi asigurare medicală de 25-40 de euro pe lună; menajerei sau îngrijitoarei i se poate oferi posibilitatea să urmeze un curs de limba germană.

Un alt link este destinat celor care doresc să lucreze şi să facă „Ausbildung” în diferite domenii: www.ausbildung.bayer.de.

Companiile mari şi firmele cunoscute fac angajări sau au oferte pentru „Ausbildung”: www.deutschebahn.com/stellenboerse; www.obi.de/jobs; www.areva-career.com; www.karriere-bei-lidl.de; www.media-saturn.com/karriere; www.studiumplus.de. Informaţii privind „Ausbildung”pentru toate landurile găsiţi aici: www.studienwahl.de. Şi la toate celelalte supermarketuri şi firme cunoscute puteţi căuta ofertele de muncă, găsind mai întâi site-ul firmei, pe google.de.

Cei care doresc să lucreze în cadrul poliţiei (de land sau „Bundeskriminalamt”) pot găsi mai multe date aici: www.polizei.de şi www.polizeifachhochschulen.de ori pe www.bka.de (Bundeskriminalamt) şi www.bundespolizei.de. Potrivit informaţiilor provenite de la aceste instituţii, doritorii trebuie să ştie perfect germana, să aibă cetăţenie germană şi, de regulă, există şi o limită de vârstă.

Alte asociaţii sau organizaţii pe site-urile cărora puteţi găsi informaţii necesare cu privire la activitatea profesională în Germania sunt:

 1. Asociaţia germană a Inginerilor: www.vdi.de
 2. Pentru electronişti: www.vde.de
 3. Pentru arhitecţi: www.bak.de sau www.bda-architekten.de
 4. Pentru cei din construcţii: www.bauindustrie.de şi www.werde-bauingenieur.de

Anunţuri de muncă mai pot fi găsite şi în ziarele germane. Astfel  de anunţuri puteţi căuta şi din România, pe internet (cu google.de), de exemplu pentru cotidianul „Hamburger Abendblatt” accesaţi www.abendblatt.de (va trebui să vă completaţi numărul de IP ca să aveţi acces la informaţii).

În general, urmărind în ziare secţiunea „Stellenmarkt”, puteţi găsi ceea ce vă interesează, mai precis firmele unde să vă expediaţi CV-ul şi scrisoarea de intenţie. Şansele sunt mai mari cu cât trimiteţi mai multe CV-uri, numărul acestora putând fi de zeci sau sute pe lună, până când veţi găsi un loc de muncă acceptabil.

Materialul a fost realizat cu ajutorul unor informaţii din pliante distribuite în instituţiile de stat ori făcute publice pe internet, pe site-urile ministerelor, precum şi cu ajutorul cărţii Traumjob per Mausklick” (Heike Galensa şi Vera Warnecke, Ed. „Buch und Zeit”) şi a unei ample broşuri despre studii şi meserii, editată de „Bundesagentur fuer Arbeit”.

Tags: , , , , , , ,

1,004 Comentarii la Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

 1. Personal Werk în aprilie, 2014 la 5:57 pm

  Sc Personal Werk Ro-De SRL -ARAD- fara nici un fel de taxe sau comisioane recruteaza personal pentru angajatori germani.Momentan avem posturi disponibile pentru: asistente, soferi profesionisti, bucatari, ospatari,sudori,instalatori si electricieni.Pentru fiecare domeniu in parte, pe langa calificare si experienta in domeniul profesat,cunostintele de limba germana la nivel conversational sunt obligatorii.
  Cu drag va stam la dispozitie telefonic,pentru informatii suplimentare:
  0757273791 sau 0724372677. Luni-Vineri 9:00-17:00

  • Petrica în mai, 2014 la 9:31 am

   Ciao,tocmai am citit anuntul Dv si m-ar interesa un job daca mai sunt ca sofert cat b pentru 3.5t. Am 29 de ani sunt din Timisoara,am lucrat 7 ani in Uk ca sofer si sofer mini excavator 5t si dumper 9t cu atestate luate in Uk.Vorbesc limba engleza la perfectie iar Germana se poate invata foarte usor.Daca aveti un job disponibil va rog sa-mi dati un email sau la tel 0727030912.Multumesc si o zi buna.

   • lisa în decembrie, 2014 la 12:05 pm

    asa si?Petrica, te bagi in gura lupului fara sa stii.Stii germana?iti baga astia un contract de munca sub nas si nici nu stii ca muncesti pentru ei pe 4,30 euro pe ora, restul se duce la ei in buzunar.In caz de ceva nici n-ai cum sa lupti, ca ai semnat ca o bov— contractul.Ai verficat daca au sediu in Romanica, cine sunt, sunt inregistrarti la camera de comert, sau iti ajunge niste numere de celular care nu stii exact ale cui sunt.Astea-s firme de plasament care i-au pe tine si 12-14 euro pe ora si tie iti dau un sfert.Te mai duci si cu basca-n mana la ei si cu saru-mana

    • Vai vai în decembrie, 2014 la 10:43 am

     Da, ai dreptate. Sunt multi tepari si multi oameni tepuiti, mai ales pentru ca sunt naivi bietii de ei dar si disperati saracii. Ganditi-va ca nemernicii care se folosesc de ei sa faca averi nu au pic de suflet cand trimit in strainatate o mama cu copii sau un barbat cu familie de intretinut, pentru a le da teapa apoi. Singurul mod de a evita aceste lucruri este sa verifici ce scrie in contract, sa te informezi de legalitatea firmei si, evident, in cazul de ajungi sclav pe plantatie, sa apelezi la politie, ambasada etc. In niciun caz nu trebuie sa accepti situatia precum un sclav, sa bagi capul in pamant si sa zici “Asta e, m-am tepuit acum, muncesc 6 luni asa dupa care gasesc altceva”.. NU!! Astfel de gandire le face buzunarele mari hotilor intermediari. Asadar, nu va lasati exploatati precum niste gaini. Luptati, chemati politia, faceti scandal. Altfel nu da nimeni niciun ban pe existenta dvs si pe faptul ca munciti precum James pe plantatia de bumbac.

  • ilie gheorge larentiu în iunie, 2014 la 8:11 pm

   Salut ma numesc ilie gheorghe laurentiu am 30 de ani lucrez la o firma de instalatii de gaz, montat centrale termice si ca sudor .sint un baiat serios ,muncitor ,ma intereseaza oferta dv de munca pe care o aveti

   • Staff Temp Ro în septembrie, 2014 la 12:25 pm

    SC Staff Temp Ro recruteaza personal pentru Germania fara taxe sau comisioane in mai multe domenii-zugravi, sudori Mig Mag, TIG WIG ,electricieni, instalatori termico-sanitari,mecanici vorbitori de limba germana. In cazul in care sunteti interesati asteptam CV-ul si o fotografie pe adresa recrutare@stafftemp.ro

    • baltateanu misu în septembrie, 2014 la 12:03 pm

     buna ziua am calificare de electrician cu o experienta de 10 ani si mar interesa un loc de munca va multumesc

     • scara claudiu în octombrie, 2014 la 7:07 pm

      scara claudiu sudor mig mag cu experienta 17 ani posed autorizatie tuv pe procedeul mig mag

  • costin ionut în iunie, 2014 la 12:12 pm

   buna ziua eu sunt in Germania in acest moment si imi caut un loc de munca
   am lucrat 2 any la sc ecocenter srl din sighet firma se ocupa cu instalati electrice ma pricep si in electronica reparati tel,pc.,finisaje interioare constructi
   acum imi caut de lucru in Germania ma aflu in zona Bayern dar sant dispus sa merg in orice parte a germaniei si sa lucrez in orice domeniu va multumesc pot fi contactat la nr de tel.015145128207 daca ma poate ajuta cineva vorbesc putin si germana la nivel incepator si sunt interest de un loc de munca stabil pentruca vreau sa ma stabilesc in Germania ofer si cer seriozitate tel.015145128207

   • Victorketv în iunie, 2014 la 1:47 pm

    salutare Costin Ionut ai gasit de munca ?

    stima

  • Balan Gigi Sebastian în iulie, 2014 la 9:17 am

   Buna ziua,ma numesc Balan Gigi Sebastian,sunt deja in Germania ,lucrez ca sofer cat B,caut un loc de munca stabil,acum abia supravietuiesc,am experienta in condus pe teritoriul Germaniei facand curse si in Franta,Olanda,Italia unde ma trimitea nu am avut probleme cu legea ,am experienta si in cosmetic auto,pot lucra in orice domeniu,sunt din ian 2014 nr meu de telef 004915145390416,va multumesc,astept raspuns

  • angela în iulie, 2014 la 8:53 am

   Bună cuplu dorim un loc de muncă agricultura sau ferme germania sau austria contact 0755635300

   • iulian în noiembrie, 2014 la 10:15 pm

    as vrea sa lucrez si eu si sotia mea la ferme de animale cai vaci purcei gaini sere daca aveti locuri libere contactatine la nr 0761268667

  • Mihai în iulie, 2014 la 11:58 am

   buna ziua as vrea sa muncesc legal. Am 21 de ani am mai lucrat ca alpinist utilitar( vopsitor stalpi de inalta tensiune) detin permisB, experienta cu utilaje agricole daca ma poate ajuta cineva ma gaseste la adresa d email: mihaiapostu87@yahoo.com Va multumesc mult

  • margineanu gabriel în august, 2014 la 2:06 pm

   buna ma numesc gabi am39 ani si caut unloc de munca in germania meseria pe care o practic acum e tractorist detin cat b si tr…am cunostinte de executarea lucrarilor agricole si mecanica la motoarele clasic e pot fi contactat la nr de tel 0754391573

   • margineanu gabriel în august, 2014 la 2:10 pm

    am lucrat in germania in perioada oct2013 iunie2014 in constructii in special pavaje ci pavele si piatra naturala am cunostinte de limba germana nivel incepator

  • grosu gheorghe în august, 2014 la 8:49 am

   Buna ziua am si eu o rugaminte sa ma ajute cineva cu vreun post de munca in Hannovra sau prin apropiere am lucrat aici in agricultura la moment muncesc da abea ce imi ajunge sa supravetuesc am si permis cat.b,c vorbesc limba rusa germana asa intaleg da de vorbit nu prea daca aveti ceva oferte ma puteti gasi la acest numar. 015772305491

  • irina în octombrie, 2014 la 11:34 am

   buna ziua ma numesc irina am 20 de anii si caut urgent un loc de munca in germania in zona munchen in domeniul ajutor bucatar,curatenie detin permis B ..sper sa ma ajute cineva

  • irina în octombrie, 2014 la 11:35 am

   buna ziua ma numesc irina am 20 de anii si caut urgent un loc de munca in germania in zona munchen in domeniul ajutor bucatar,curatenie detin permis B ..sper sa ma ajute cineva.irinausa35(at)yahoo.it

  • marcela colopant în octombrie, 2014 la 11:47 pm

   buna ma numesc marcela am 26 de ani si mar interesa unul dintr-e anunturile publicate de catre agentia SA Personal Werk Ro-De SRL ARAD,m-ar interesa postul de barman-ospatar…mentionez ca: pana in prezent am lucrat in diverse localuri din germania.Limba germana o stiu la nivel conversabil…va multumesc ptr tipul acordat si daca exista vro oportunitate va rog dat-imi un meil la adresa: marki.marke@yahoo.com (email.com)!! Pot fi contactata la numarul de telefon 015171181837.

  • M. M. G. în noiembrie, 2014 la 11:11 pm

   sunt in Berlin din 28 februarie, si muncesc in constructii, in urma unui anunt din anuntul telephonic. Abia din vara am primit permis de munca,Arbeitserlaubnis. NU cunosc limba germana,doar engleza la nivel conversatii simple si calculator asa ca am avut luni in care nu am primit bani, dar nu am avut timpul necesar de a afla cum si unde pot participa la un curs de integrare sau sa-mi fac ceva relatii Angajatorul are tehnica de aduce mereu alti noi romani sau moldoveni prin postare de anunturi in Anuntul Telephonic. Acestia, vin pe banii lor si care pleaca foarte repede inapoi cand inteleg primavara, ca cei de la care a luat lucrarea nu l-au platit…Saptamana asta ma pot prezenta oricand la un interviu.

  • ionescu Florin în decembrie, 2014 la 3:06 pm

   Buna ziua!
   Doresc angajare sofer profesionist,si sotia asistent medical.
   In prezent sunt subofiter in Mapn si sotia asistenta medical.

  • CIOBOTARU IRINEL în decembrie, 2014 la 10:07 am

   Buna ziu.imi caut loc de munca.in constructii.ferme de animale.daca puteti sa ma ajutati.sunati pe nr acesta.15175322896.multumesc frumos…

 2. Adriana Florina în aprilie, 2014 la 8:17 am

  Buna ziua!
  Am ajuns in Germania de cateva zile si caut un loc de munca in zona Stuttgart ca mai urgent… Vorbesc limba engleza foarte bine(am terminat facultate de profil),limba germana inca nu vorbesc insa invat repede si sunt dispusa sa fac cursurile de germana deoarece intentionez sa ma stabilesc aici. Sunt o persoana serioasa care stie sa isi faca treaba bine, colegiala, punctuala si cu un bun simt dezvoltat.Momentan nu detin un numar de telefon ina dar va rog sa ma contactati pe adresa de mail adriana_etc@yahoo.com .Solicit un loc de munca decent ,ofer si cer seriozitate.

  • margineanu gabriel în august, 2014 la 2:13 pm

   in uln sunt multi romani e la 27 km de stutgart…in zona unde esti sunt multi turci si marocani ..ai grija

  • FLORENTINA în august, 2014 la 9:31 am

   Buna,
   Spune-mi te rog ai reusit sa te integrezi???Unde ai locuit pana ai gasit loc de munca?Si eu vreau sa plec si sa ma stabilesc acolo ,dar nu cunosc limba Germana.

 3. dana în aprilie, 2014 la 12:43 pm

  Buna ziua, Florina eu am ajuns in Germania pe 23 martie si nu mi-am gasit nici acum un loc de munca pt ca nu vb lb germana inteleg dar nu vb corect. m-am inscris la cursuri si incep pe 12 mai pana pe 6 iunie am incercat sa invat de pe internet dar sunt notiuni de baza. Pe unde am fost toti cereau sa cunosti lb germana. Nici la curatenie nu au vrut. Degeaba avem diplome si calificari. Am vrut si vreau sa fac orice munca nu conteaza numai sa intru in contact cu lb germana pt ca numai asa inveti. Cu lb engleza nu merge toti vor sa vb lb germana. Iti urez susces!

  • Alina în mai, 2014 la 6:17 pm

   Buna Dana,

   Ma numesc Alina si vreau sa te intreb, te rog, daca acest curs de germana este gratuit sau il platesti?

   Multumesc

  • Alexandra Ambrosie în iunie, 2014 la 2:27 pm

   buna ziua Dana, daca te intereseaza sa lucrezi intr-un Restaurant din Hamburg imi dai de stire pe 01788004771 sau pe ambrosie2012@yahoo.com
   Noi avem nevoie de ospatari, barman, ajutor de bucatar si bucatar

   • Edward în iulie, 2014 la 4:21 pm

    As dori si eu sa lucrez ca ajutor de bucatar in domeniul gastronomic
    Ca specialitate sunt profesor de engleza-franceza….dar vreau sa-mi gasesc un job
    Multumesc

   • marcela csillag în iulie, 2014 la 3:48 pm

    buna as fi interesata de un job in Germania nr de contact 0758525167

    • ionut în iulie, 2014 la 12:23 pm

     de unde esti?

   • vanghele andrei claudiu în septembrie, 2014 la 3:25 pm

    076 9492583

 4. stoica constantin în aprilie, 2014 la 9:49 am

  am lucrat in Germania in anu 2012 2013 si vreau sa plec inapoi firma cu care am lucrat nu mai este …? pentru ca e preluata de alcineva am incercat cu alte firme intermediare dar nu sint seriosi va rog datimi un raspuns? pe adresa de email stoicaconstantin45@yahoo.com

  • Nelutu în mai, 2014 la 9:11 pm

   Sault am nevoie de 2 baieti in germania la lucru pe santier ofer 1500 euro pe luna timp de 3 lune informati la Nr +4915163544035

   • nedelcu ion în mai, 2014 la 4:19 pm

    mai e valabil?ma intereseaza.sunt din prahova.am mai lucrat in berlin

   • Miron Nicu în iunie, 2014 la 6:04 pm

    Ma intereseaza foarte mult jobul .Ma puteti contacta pe adresa de e.mail elenadilip05@yahoo.com.Multumesc.

   • ionut valentin în iunie, 2014 la 4:38 pm

    mai este valabil anuntul?

   • comsa valentin în iunie, 2014 la 7:50 pm

    buna ziua!,sunt din romania ,sunt mecanic intretinere utilaje,ma pricep si la mecanica auto,am permis cat B,D,caut un loc de munca in germania ,,casatorit ,

   • salamon ferenc în iunie, 2014 la 12:38 am

    Ne ar interesa de urgenta aceasta munca.va rog sa ma contactati.

    • comsa valentin în iunie, 2014 la 6:25 pm

     mesajul a fost pentru mine?

   • csokany ion în iunie, 2014 la 11:30 am

    Bună ziua imi cer scz.daca deranjez am lucrat în domeniul construcțiilor suntem 2 băieți de treaba am mai lucrat în Germania dar am cam luat teapa adica nu ne dat banii stiu un pic limba germana daca doriti si mai aveti nevoie suntem dispusi sa venim la lucru…Asteptam un raspuns

   • csokany ion în iunie, 2014 la 11:33 am

    Daca doriti am si un nr. de telefon +420774564098 acuma suntem in Praga dar asteptam răspunsul dvs…

   • Tatiana în iunie, 2014 la 12:17 am

    As dori sa va intreb daca ,ai aveti nevoie de un baiat la lucru,??? Astept raspuns va multumesc

   • nelu Kerekes în iulie, 2014 la 3:28 pm

    Buna, ma numesc Nelu sunt de loc din Brasov si as fi interesat de acest job.Tind sa va aduc la cunostinta, ca am mai lucrat in Germania in domeniul constructii in santierele Germane mult timp 2 ani jumate si poate v-as fi de ajutor in cazul in care ati dori sa imi oferiti acest job.vA multumesc

   • nelu Kerekes în iulie, 2014 la 3:30 pm

    Buna, ma numesc Nelu sunt de loc din Brasov si as fi interesat de acest job.Tind sa va aduc la cunostinta, ca am mai lucrat in Germania in domeniul constructii in santierele Germane mult timp 2 ani jumate si poate v-as fi de ajutor in cazul in care ati dori sa imi oferiti acest job.vA multumesc.Nr de contact 0040757594888

    • mase în decembrie, 2014 la 12:45 pm

     pica para malaeata in gura lui natafleata.Altfel romanasii sunt schmekeri, nu-i intrece nimeni, la mistouri in prima linie.Daca ai lucrat in Germania de ce nu intrebi direct, la firme de constructii din Germania?sau in sanierung la autostrazi, f bine platite joburile, nici nu visezi.Ai auzit de Arbeitsamt, mal direkt fragen, in zona in care esti interesat, ce stiu eu Muenchen, Koeln?aici scrieti toti ca turma.Ma iei sau nu iei, te rog…credeti ca putinii care va ofera ceva in forumul asta sunt oameni cu firma,seriosi?tot kokalari

   • stefan în august, 2014 la 8:35 am

    Buna ziuoa .Sunt interesat de acest posta suntem
    4 persoane si lucram pe santiere dar acum vrem sa ne gasim in alta parete pentru ca persona la care am lucrat nu nea mai platit si ne pricepem in ori ce apartine de constructi ma puteti contacta la nr de telefon +49151668335721 multumesc pentru intelegere

   • stefan în august, 2014 la 8:41 am

    Buna ziuoa .Sunt interesat de acest posta suntem
    4 persoane suntem in germania si lucram pe santiere dar acum vrem sa ne gasim in alta parete pentru ca persona la care am lucrat nu nea mai platit si ne pricepem in ori ce apartine de constructi ma puteti contacta la nr de telefon +49151668335721 multumesc pentru intelegere

   • Stefan Marian în august, 2014 la 9:01 am

    anuntul mai este valabil, va rog contactati-ma la tel 0722995886.

    Multumesc

   • vanghele andrei claudiu în septembrie, 2014 la 3:28 pm

    mai e valabil? ma interesează… Nr 0769492583

   • cosmin în septembrie, 2014 la 1:31 pm

    Mai aveti nevoie de baieti? Sibby_cosmin@yahoo.com dati-mi un e-mail va rog!

  • DELTA Personalservice în septembrie, 2014 la 9:17 am

   NOI TE CAUTAM PE TINE!

   -cunostinte de limba germana la nivel consrvational sunt obligatorii
   -persoana trebuie sa fie amabila,intelegatoare, rabdare, capabila si serioasa

   -BENEFICII:

   -se ofera contract legal de munca in Germania
   -full – time
   -asigurare sociala
   -relatie permanenta de munca
   -lucru diferit si variat in Hannover/Niedersachsen

   – Ne-am stirnit interesul dvs.

   – Cu drag va stam la dispozitie telefonic ptr: informatii suplimentare

   DELTA Personalservice Schäffer OHG
   Luni – Vineri 9:00 – 17:00
   Tel: +49511 39939130
   E-Mail: hannover@delta-personal.de

   • stafie hermina în septembrie, 2014 la 6:20 pm

    Buna ziua as fi interesata sa lucrez in germania am mai lucrat acolo in agricultura. Dar nu mai doresc sa lucrez in agricultura pentru ca meseria mea este de patiser.as fi foarte interesata daca mi ati putea oferi un loc de munca in gastronomie.Va multumesc

   • luca în noiembrie, 2014 la 9:37 am

    salut!!! sunt tanar25 de ani,am mai lucrat in germania in agricultura,daca voi mi_ati gasi ceva de lucru as fi dispus sa lucrez in orice domeniu va multumesc anticipat 0755615346 nr meu de contact

    • halligalli în decembrie, 2014 la 12:48 pm

     chiar in orice domeniu?si la circ?mascota?sau call-boy.

 5. larisa nasui în aprilie, 2014 la 11:03 am

  buna si eu am fost plecata cu o firma din sibiu sc.Human Resources Premium Selection, si anu asta tot cu ei o sa plec e o firma de incredere, ofera contracte serioase

  • marco în aprilie, 2014 la 8:15 pm

   larisa poti sa lasi un nr de tel ,mail de la firma din sibiu ,multumesc

   • larisa nasui în aprilie, 2014 la 1:29 pm

    buna marco, o sa-ti las niste nr. de tel sa suni bafta! tel-0734.194.386 ; 0742.998.194 ; 0760.445.125

  • RADA LIVIA în mai, 2014 la 3:23 pm

   BUNA LARISA …TE ROG LASAMI SI MIE NR. TAU SA TE SUN SAAU SUNAMA TU ,VREAU SA MERG SI EU SA LUCREZ CU O FIRMA DE INCREDERE DACA TU STI DA UN SEMN TE ROG….MULTUMESC

   0786912107

   • olguta în mai, 2014 la 7:07 pm

    caut tanara serioasa care vb Limba germana pentru a lucra la o Firma, locuiesc in winsen luhe langa Hamburg pentru mai multe detali va rog sa ma sunati 015233839197 Olguta

    • David în iunie, 2014 la 9:57 am

     Buna ziua despre ce ar fi vorba..mai este valabil anuntul? Noi locuim deja in Germania mai precis in Hamburg…Multumesc

    • popescu estera daniela în iunie, 2014 la 10:12 am

     Buna Olguta m,ar interesa oferta ta,am 36 ani scriu citesc vorbesc cursiv germana,am mai lucrat in domeniu.Astept raspuns nr tel:0740684322

     • halligalli în decembrie, 2014 la 12:54 pm

      ah si vorbesti germana dar o astepti pe Olguta sa-ti deschida usa?poate Olguta-i mai habar n-am decat tine.Intreba direct,vad ca ai Internet, sau esti si tu una care o sa ajunga la Zwangsprostitution daca nu esti deja, ca amarata asta de Io….. pe care un romanas minoritar aciuat in Germanica a obligat-o sa se prostitueze

  • mircea în mai, 2014 la 9:37 am

   am sunat si eu la aceasta firma, se pare ca au de munca, cam in toate domeniile eu vreau sa ma duc la o ferma, miercuri ma duc la firma sa vad ce si cum…

   • Veaceslav în mai, 2014 la 3:06 pm

    salut Mircea!sint si eu in cautarea unei firme angajatoare,serioasa.Daca e serios trimitemi si mie adresa firmei,fa un bine pentru sukcesul in viata ta,Anticipat iti multumesc!

    • robet în octombrie, 2014 la 11:12 am

     Buna ziua .Mircea ai reusit sa pleci sau daca cineva cunoaste vreo firma serioasa. Ma intereseaza.tel 0761146948

   • savinescu radu în mai, 2014 la 1:39 pm

    si eu vreau sa lucrez in germania dar nu stiu cu ce fima sa merg.poate imi dai un nr de telefon de la o firma serioasa.nr meu de tel 0746074414.multumesc

  • nicu gram în mai, 2014 la 10:57 am

   e cea mai mare firma tepara din Sibiu !
   cititi aici listele unde sunt si ei…
   https://www.facebook.com/antitzeparii

   • alina în mai, 2014 la 12:11 pm

    si eu am citit multe despre firma asta, din sibiu si bune si rele, acu nu sti dupa care sa te iei… da stiu ca a plecat cu firma asta un prieten de familie, si luna trecuta a plecat si sotia lui acolo la el tot prin firma asta…

    • Veaceslav în mai, 2014 la 2:44 pm

     Bun gasit stimata! scriemi te rog si mie adresa firmei cu care ai plecat tu,(sau prietenul tau)care se afla la sibiu, Iti multumesc anticipat

  • Veaceslav în mai, 2014 la 2:38 pm

   Scriemi te rog si mie adresa firmeicu care ai fost plecata,caci vreau si eu sa plec la Germanya la lucru.Iti multumesc anticipat!

  • robert în octombrie, 2014 la 9:09 pm

   Buna .firma e serioasa.as dori sa muncesc si eu ,orice domeniu .am mai lucrat in germania in agricultura

   • robert în octombrie, 2014 la 9:10 pm

    tel 0761146948

  • robet în noiembrie, 2014 la 4:01 pm

   Ai mai plecat cu firma asta anulasta?

 6. Alexandru Stefan în mai, 2014 la 2:22 am

  Ma numesc Alexandru Stefan am 23 de ani si sunt din Bucuresti dar momentan sunt in Munchen la munca… dar din pacate vreau sa imi gasesc alt loc de munca deoarece promisiunile de la interviu nu au fost respectate si la locul de munca …si sunt interesat de un loc de munca astept un raspuns ..Va multumesc!

  • marius în august, 2014 la 8:52 pm

   am nevoie de o persoana cunoscatoare de limba germana ,pt punctu de lucru din landsberg Germania,pt detalii sunati la nr 0040726212557 015750827541

 7. niculae în mai, 2014 la 11:43 am

  caut in orice domeniu de lucru
  .am lucrat in Germania in panouri fotovoltaice

 8. niculae în mai, 2014 la 11:46 am

  am dat bani ca sa plec si la o firma din ARAD SI LA BRASOV SI A FOST TEAPA.

  • laur în mai, 2014 la 5:32 pm

   cum se numeste firma ? cumva ews ?

 9. camelia în mai, 2014 la 5:35 pm

  Salve, locuiesc in italia de peste 6 ani, ma poate ajuta cineva sa mi gasesc un loc de munca in germania? eu sunt de profesie asistenta medical. NR MEU ESTE0039/3297872244.

  • lisa în decembrie, 2014 la 1:04 pm

   esti de profesie asistenta medicala dar ai profesat, ai experienta?nimeni nu te ia ca asistenta daca n-ai experienta si nu stii limba germana, se zice nivel B2 dar in realitate C2, adica extrem de bine.Acest nivel il am eu totusi uneori imi vine f greu.Nu-i ca la Romanica ca te uiti piezis la pacient si uiti sa-i pui branula sau nu vrei sa-i iei plosca trebuie sa le explici in orice moment ce actiuni intreprinzi asupra lor.”va i-au sange pt analiza cutare, rezulatul in 10 ore, diagnosticul mai in detaiul este de dicutat cu medicul”Esti in stare sa spui cuvintele astea?fara poticniri?Basca ca in functie de zona se vorbeste dialect, si ai parte de vreun mos sau baba pe care nu-i intelegi, asa ca in zone din Oltenia sau Moldova.Vise, vise,vise

 10. Timofi Marius în mai, 2014 la 1:19 pm

  Ma numesc Marius Timofi am 35 ani de profesie constructor predominant sectorul interioate si amenajari sunt an zona Frankfurt de 1 an am lucrat aproape tot timpul ideea e ca nu am ga sit o firma sa ma angajeze am exp an montaj gips carton tapet zugraveli vopsitorie mamnu ala si mecanizata

 11. Timofi Marius în mai, 2014 la 1:24 pm

  Pe langa profesia de baza execut si tencuieli placari cu gresie si faianta as dori daca av cunostinte o firma la care pnot dan o proba pt angajare limba germana notiuni de baza la nivel conversational.

 12. zbantu ana maria în mai, 2014 la 3:49 pm

  buna sunt in germania de 2 luni si nu lucrezi pt k nu am gasit un loc de munca vorbesc conversational dar invat repede am lucrat in italia 4 ani ca ingrijitori batrani

  • Sidonia în mai, 2014 la 11:04 am

   Buna Maria, dacă doresti sa lucrezi la o firma serioasa cu contract de munca si legal in domeniul ingrijire batrani si asistenta medicale te rog sa mă contactezi pe Nr de tel 015780225871. Mult succes

   • ciubotaru gabriela în septembrie, 2014 la 2:13 pm

    buna ziua,sant de 13 ani in grecia, dar as dori sami gasesc ceva de munca in germania ,limba germana nu vorbesc.,vorbesc rusa ,greaca.poate cineva sa ma ajute?munca serioasa si legala.va multumesc

 13. Andrei Matrescu în mai, 2014 la 1:43 pm

  Salutare. In primul rand pentru toti cei care gandesc ca poti invata germana acolo in 2-3 luni sa stiti ca va inselati. Da, poate daca pleci cu cateva cunostinte, sansele sunt mai mari. Acum cam trebuie sa stim pe langa Engleza care de altfel cam toata lumea o stie incepand cu un nivel mediu, sa mai stim o alta limba: franceza sau germana, bine si altele dar aceastea doua sunt cele mai importante. Si eu vreau impreuna cu sotia me sa ne stabilim in Germania, ea este medic si eu sunt inginer in electronica cu studii in electrotehnica si inca nu vrem sa facem pasul de a merge acolo pentru ca anul trecut ne-am apucat sa invatam limba germana si anul acesta in vara-toamna o terminam cu acel examen Goethe.Pentru medici, asistente se cere B2 iar pentru celelalte domenii B1, deci daca aveti planuri de a pleca in Germania ati face bine sa va apucati un pic de invatat Germana la un nivel macar A2.

  • Sidonia în mai, 2014 la 11:24 am

   Domnule Andrei va dau o mare dreptate pe situl aceste sunt foarte mulți dornici de-a veni aicea sa muncească dar problema cea mai mare este limba germana . Trebuie sa învețe limba la nivel de conversatie eu lucrez cu o firma germana care cauta personal medici si asistenti medicali si deasemneea ingrijire batrani la domiciliu . Limba german este o mare problema si nu se poate învață asa ușor. Părerea mea este sa înceapă acasă cei care sunt interesați la lucreze aice sa învețe limba,aicea șansele sa găsească un job sunt minime si firmele care sunt serioase nu au timp sa se confrunte cu problema asta . Da se gaseste de lucru pe câmp sau an agricultura dar si aicea cu timpul este o problema . Se găsesc firme an romania care promit pentru comisioane ca au șanse aicea sa muncească dar stium cu toți unde se ajunge . Sunt o românca stabilită aicea si am facut experiența plăcut cu omei car i-am ajutat pana in momentul de fata . Deaceea spun omeni buni incecati sa invatati limba va este mai ușor aicea. Si aveți mai multe șanse .O zi plăcută

   • MARCELA în iulie, 2014 la 5:08 am

    Ma intere un loc de munca am lucrat la ingrijit batrini !! ani dar as dori sa plec cu contract legal deci firma sa fie OK.
    Am luat destule tepe .

 14. marcudaniel în mai, 2014 la 5:09 pm

  buna ziua .ma numesc marcudaniel ,sunt din craiova si caut o firma serioasa pt a pleca in germania ,daca stie cineva o firma serioasa va rog sa ma ajutati si pe mine ,dati mi un tel la nr 0728684921.multumesc

 15. ioana în mai, 2014 la 2:52 pm

  buna marcudaniel, mama mea a plecat in austria cu firma sc.European Job Experience Team, la o fabrica

  • samuel în mai, 2014 la 9:38 am

   buna ioana si eu mi-am facut contract la firma asta European Job… sper sa fie bine am auzit ca au plecat oameni cu ei

  • liliana în august, 2014 la 12:27 pm

   poate poti sa imi dai mai multe informatii despre firma si daca conditiile din Austria sunt asa cum au spus ei

 16. olguta în mai, 2014 la 7:11 pm

  URGENT caut TANARA serioasa care vb Limba germana pentru a lucra la o Firma cu contract , locuiesc in winsen luhe langa Hamburg pentru mai multe detali va rog sa ma sunati 015233839197 Olguta

 17. Alina în mai, 2014 la 6:01 pm

  Buna ziua,

  Ma numesc Alina si am venit in Germania la inceputul lunii ianuarie cu prietenul meu. El lucreaza dar din pacate eu nici pana astazi nu mi-am gasit un loc de munca. Desi vorbesc foarte bine engleza si spaniola, nu am reusit pentru ca toti vor sa stii germana iar eu cunosc aceasta limba prea putin din pacate. Mi-am cautat in domenii precum curatenie, productie-fabrici, hoteluri, restaurante, ingrijire batrani, nimic. Va rog daca auziti ceva anuntati-ma si pe mine. Nu vreau decat sa lucrez. Multumesc

  • Miriam în iunie, 2014 la 10:40 am

   caut urgent femei pt restaurant ! Salar 800 de euro cu cazare si mancare Rog seriozitate
   0049 1701632968

   • mirzac onorica în iulie, 2014 la 8:06 pm

    AUF WIEDERSEN
    Sunt interesata de acest loc e munca, am 47 ani sunt apta de munca lb. germana nu o stiu prea bine , am invatat-o in scoala acum incerc sa mi-o amintesc.Daca este seriozitate as dori o adresa de e-mail ca sa bv. ce acte imi trebuiesc pentru plecare, este cu contract, asigurare medicala?

    • mirzac onorica în august, 2014 la 2:36 pm

     SCUZATI DIN GRABA AM ZIS LA REVEDERE IN LOC DE GUTEN TAG- BUNA ZIUA

     • meli în decembrie, 2014 la 1:47 pm

      ce conteaza,si asa este gresit scris

   • liliana în iulie, 2014 la 9:14 am

    Buna
    sunt interesata daca mai este de actualitate eu locuiesc in germania
    In ce oras?
    Multumesc

   • dulama maria în octombrie, 2014 la 8:36 pm

    eu si pretena mea am lucrat un bucatarie,si vrem sa venim0728706159 va rugam

 18. Alina în mai, 2014 la 6:03 pm

  adresa mea este beleaalinaroxana@gmail.com

  • Alexandra Ambrosie în iunie, 2014 la 2:55 pm

   Angajam Personal in Hamburg Germania intr-un Restaurant de 5 stele, salariu 1000€ + cazare+ Transport
   Contactati-ma 01788004771

   • Catalin în iulie, 2014 la 9:34 am

    Buna ziua mai sunt locuri disponibile?astept un raspuns,va multumesc!

   • mihaela în august, 2014 la 2:13 pm

    sunt interesata de job dar nu stiu limba.daca aveti ceva tr um meil va rog frum

   • andreiescu bogdan în august, 2014 la 5:40 pm

    mai este valabil anuntul

   • stafie hermina în septembrie, 2014 la 6:39 pm

    Buna seara mai este valabil anuntul?As fi foarte interesata de acest job. acesta este nr meu de tel 0767463606

   • dulama maria în octombrie, 2014 la 6:45 pm

    eu u pretena mea asi dori sa vin c

   • robert în octombrie, 2014 la 9:20 pm

    Buna .sunt ospatar de meserie.dar nu stiu germana.nu ma puteti ajuta cu un loc de munca.Orice.tel.0761146948

 19. Dana în mai, 2014 la 9:29 am

  Buna

  buna ziua .ma numesc Dana,sunt din craiova si caut o firma serioasa pt a pleca in germania ,daca stie cineva o firma serioasa va rog sa ma ajutati si pe mine ,dati mi un tel .multumesc
  Răspuns 0761945203

 20. mitrofan în mai, 2014 la 3:32 pm

  Buna ziua
  Ma numesc Florin sunt de profesie sudor (electrod,inox,fir ) de ceva vreme spus 2-3 ani lucrez pe un tehnorobot (fanuc) .ex Mitrofan Florin vezi video pe google,. Doresc sa lucrez in Germania in acest domeniu sau ca sudor ,. Daca cineva poate sa imi dea un indiciu la cum asi putea gasi sau contacta firme cu astfel de lucru ,astept raspuns ,va multumesc .O seara buna .

  • Ib Inginer Birou în noiembrie, 2014 la 5:53 pm

   Caut Südor in germania oras Kleve suna la Telefon 00491741944632
   1000 Euro +cazare+Transport

 21. nae în mai, 2014 la 4:54 pm

  Am 42 de ani caut de lucru in germania pt mine ca sofer BCE din 1994 febroarie {Nu am lucrat pe TIR} doar camioane, autoutilitare si turisme, se poate si pe TIR doar ca ajutor de sofer. Sau colaborare cusre la intelegere. Posed autoutilitara ford transit duba 3,2to cu ac fata ac spate si izoterma,postbilitate de transformare 5+1 plus marfa. Tel.0734574374

 22. samuel în mai, 2014 la 1:49 pm

  incercati la firma asta European Job Experience Team, si eu mi-am facut contract la ei si m-au sunat ca mi-au gasit un loc de munca si luni o sa plec in germania la o ferma. bafta si voua..

  • cristina în mai, 2014 la 8:41 am

   ai dat ceva comision?

   • samuel în iunie, 2014 la 9:50 am

    da am platit comision destul.. da mi recuperez eu. bafta si tie daca incerci la ei

    • darius în iunie, 2014 la 3:24 pm

     si eu o sa incerc la firma asta, am observat ca toate firmele cer comisioane acu asta e daca nu risti nu castigi sper sa am noroc sa plec si eu

     • kali în decembrie, 2014 la 11:01 am

      comisioane?nici o firma serioasa in Germania nu solicita asa ceva,oricum intermediarii sunt Romani,o sa mai iei si vreo 6,30/Std brutto. o sa ramaneti cu praful, va mai baga si un contract pe sub nas de nu intelegeti nimic.sclavie curata.De ce veniti pe capete daca nu stiti limba

    • monica în iunie, 2014 la 6:13 pm

     buna ai ajuns in germania cu firma asta? dupa cat timp te-a sunat?

  • dori în noiembrie, 2014 la 12:17 am

   Buna vad ca ai plecat cu o firma .ai vorbit limba germana?te rog poti sa mi dai detalii de aceasta firma?

 23. cristina în mai, 2014 la 8:39 am

  cu ATENA agentie de recrutare , a plecat cineva?Cica nu are sediu in Romania.Este in Slovacia.Dar nu cere nici un comision.am vb. cu ei pentru ingrijire batrani in Anglia.Am totusi o retinere.Daca ma duc acolo si ma trezesc singura in aeroport ce o sa fac?sau in cel mai rau caz pe la vre-un bordel.In ziua de azi nu sti in cine sa mai ai incredere.Va rog scrieti daca ati auzit ceva de aceasta agentie.multumesc.

  • Laura în iunie, 2014 la 10:02 am

   Eu am vorbit cu o reprezentanta de la aceasta firma ,eu am intrebat de locuri de munca in Au stria Si Germaniadar nu mi-a spus nimic de Anglia,asa ca ai mare grija eu nu am incredere in firme care nu incheie contract in Romania doar in tara unde mergi sa lucrezi deoarece te pune sa semnezi o hirtie in care sunt trecute numai9 indatoriri si fara nici un drept.

 24. Iulia în mai, 2014 la 4:10 pm

  Fata 29 ani, absolventa facultate si master in stiinte economice.
  Experienta in IT, training, management, jurnalism, pictura pereti, creare obiecte decorative.
  Vorbitoare de limbile Franceza, Engleza, Romana.
  Doresc un loc de munca sau colaborari pe domeniile enumerate mai sus sau lucrul cu documente, resurse umane, lucrul cu copiii, pictura pirouri, sigle pe ferestre, pictura gradinite-camere copii-sufragerii, ofer lectii pictura-grafica-informatica pentru orice varsta, fotografie, grafica publicitara sau lucrul pe calculator (baze de date, creare siteuri web, operare pc).
  hasdiul@yahoo.com

  • adrian în decembrie, 2014 la 3:34 am

   salut,locuesc in suedia de aproape 4 ani dar asi vrea sa muncesc un timp in germania,sa invat limba in special,vorbesc engleza italiana,rusa,greaca,si spaniola,sint inginer naval dar nu mai vreau pe mare,am petrecut 15 ani pe nave,sudez,am carnet de conducere a si b si conduc foarte mult si acum in toata europa,am masina buna si pot sa ma deplasez oriune de aveti ceva de munca ca am si o rulota aicea in suedia,nu sint un moftoros asa ca accept ori ce fel de munca,ma puteti contacta pe numere de telefon,rom.0040723007072 sau suedia 0046764254037 de aveti ceva sint disponibil,ciao

 25. David în iunie, 2014 la 10:14 am

  Buna ziua …este cineva pe aici care locuieste in Hamburg si imi poate recomanda o Agentie de plasare a fortei de munca serioasa?Multumesc dvdcristinel@yahoo.com

 26. afrodyty în iunie, 2014 la 5:15 pm

  Daca a plecat cineva ca A.M.G in germania cu Makro-Mikro,sau P.M.K. Medical să -mi scrie p afrodytya@yahoo.it

 27. Pauna Alina în iunie, 2014 la 7:44 pm

  Buna ziua,doresc si eu un loc de munca in Germania,in orice domeniu nu conteaza,eu am lucrat 10 ani ca ajutor de bucatar in Spania si 1 an in Austria.Limba germana nu o stapanesc bine,dar inteleg foarte bine.Stiu engleza la nivelul conversational.va multumesc frumos.

  • Miriam în iunie, 2014 la 10:44 am

   suna-ma daca mai ai interese !00491701632968

  • DELTA Personalservice în septembrie, 2014 la 9:35 am

   Noi te cautam pe tine!

   Cerinte:

   Cunostinte de limba germana la nivel conversational sunt obligatoarii
   Persoana trebuie sa fie amabil, intelegatoare,rabdare, capabila si serioasa

   BENEFICII:

   -Se ofera contract legal de munca in Germania
   -Full – time
   -Asigurare sociala
   -Relatie permanenta de lucru
   -Lucru diferit si variat in Hannover

   Ne-am stirnit interesul dvs.

   Cu drag va stam la dispozitie telefonic, ptr.informatii suplimentare

   DELTA Personalservic Schäffer OHG
   Luni – Vineri 9:00 – 17:00
   Tel: +49 511 39939130
   E-Mail: hannover@delta-personal.de

 28. hagi în iunie, 2014 la 7:38 am

  buna ,vreau sa va aduc la cunostinta ca 90 la suta din firmele din ARAD, ORADEA, TIMIS,CLUJ BRASOV,BUCURESTI TG.MURES SUNT …..TZEPARE,DACA NU VA IAU NICI UN FEL DE COMISION MAI EXISTA O SANSA SA LUATI TZEAPA PLATIND ANUMITA FIRMA SAU CLIENT DE-AL LOR PTR.TRANSPORT….ASTA E ROMANIA LUI PONTA ETC TEC…..

  • Laura în iunie, 2014 la 12:35 am

   Sa sti ca si cele din Caras sunt niste firme de tot rahatul au innebunit si pe straini i-au corupt vai de noi in tara asta condusa de niste vai de mama lor.

 29. Laura în iunie, 2014 la 9:42 am

  Caut sa lucrez in Germania la ingrijit batrini cu schimb la 6 saptamani,dar vreau sa fie o firma care sa aiba un contract legal care sa prevada drepturi si indatoriri.
  adresa mea de e-mail este turcanulaura@rocketmail.com

  • Stroescu Rodica în august, 2014 la 2:14 am

   Cerinte : cunostinte de limba germana – nivel mediu
   diploma de infirmiera sau asistenta medicala
   experienta in domeniu constituie un avantaj
   persoana trebuie sa fie amabila, intelegatoare, rabdatoare, serioasa
   Beneficii : se ofera contract legal de munca in Romania cu detasare in Germania
   se ofera salar incepand cu 1000 euro in functie de cunostinele de limba si caz
   se asigura cazare, masa si plata trasportului
   Relatii la : telefon 0767802260
   e-mail : probetreuung@yahoo.ro

   • ANDRA în octombrie, 2014 la 1:58 pm

    Daca este asa de corect ,va rog daca se poate sa imi trimiteti pe e-mail VEREINBARUNG UBER DIE REGELUNG DER VERMITTLUNG.Eu vorbesc scriu si citesc in germana .Am exp .11 ani la ingrijitul batrinilor si am si diploma de ingrijit batrini.

 30. munteanu în iunie, 2014 la 12:53 pm

  Buna. Sunt in Saarlouis de o luna si incerc sa-mi caut ceva de munca,am lucrat in izolatii termice exterioare, dar si ca faiantar si rigips. Am permis cat B, vorbesc conversational-franceza,spaniola si italiana.Impedimentul cel mai mare de a nu-mi gasi un job este necunoasterea limbii germane. Daca ma puteti ajuta cu un loc de munca ma puteti contacta pe nr de tel. 015218576759.Multumesc anticipat.

  • ahwa în decembrie, 2014 la 12:00 am

   hahaha, ma indoiesc ca tu stii aceste limbi conversational,te-ai fii dus in franta la munca,wir sind in Deutschland, deutsch kenntnisse muss vorhanden sein

 31. monica în iunie, 2014 la 4:46 pm

  Buna ziua as vrea sa stiu si eu cat de serioasa este firma SC Unlimited Work Expert Srl si daca a plecat cineva cu ea .Puteti sa-mi lasati un mesaj pe monykastory26@yahoo.com

  • adriana în iunie, 2014 la 10:08 am

   buna monica cu firma asta a plecat mama mea in germania la cules de capsuni si a nimerit bine eu zic sa incerci

 32. monica în iunie, 2014 la 6:52 pm

  buna seara,suntem un cuplu sot si sotie din Romania si am dori sa lucram in Germania la o ferma ,in agricultura sau ori ce altceva ce ar mai fi.va rugam sa ne contactati la e-mail monykastory26@yahoo.com

  • nicoleta în iunie, 2014 la 2:32 pm

   as dori un loc de munca in germania petru mine sau petru sotu ,eu rog frumos cine ma poate ajuta sa ma sune la nr de tel 0762973640 multumesc mult

  • daniel în iulie, 2014 la 10:36 pm

   buna Monica, ati reusit sa plecati? si noi suntem tot cuplu…

  • daniel în iulie, 2014 la 10:39 pm

   buna monica, ati reusit sa plecati? si noi suntem tot cuplu

 33. alin în iunie, 2014 la 6:08 pm

  Sunt in cautarea unui loc de munca, constructii special interioare,sau in alt domeniu..am si permis categoria B, 23 de ani si stiu sa imi vad de lucru..eu deja sunt in germania, mai precis neckarzimmer,lucrez de 3 luni insa nu mai sunt lucrari..vorbesc engleza la perfectie si ca alte limbi care le vorbesc la un nivel mediu sunt franceza si italiana..
  In caz ca are cineva nevoie ma puteti suna la nr de tel: 0049015166276665

 34. marcudaniel în iunie, 2014 la 8:14 pm

  Bunaseara caut de lucru in germania ,cine stie o firma serioasa de plasare va rog sa ma contactati la tel 0728684921.multumesc ,astept raspuns de la cine stie.

 35. gondos figo în iunie, 2014 la 10:59 am

  Caput loc de mica in Germania sunt baiat de 23 -de ani

 36. Dumnezeu în iunie, 2014 la 2:09 am

  ar trb sa ii obligati pe cei care vor sa faca angajari sa va trimita copie dupa cazier cv si acte de studiu si personale atat din germani cat si din romania sa-i verificati la politie, si sa vedeti si firmele lor alfel nu faceti decat sa sprijiniti mafia si este pacat de mine de Dumnezeu. Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in traista , verificati voi la sange este obligatia lor sunt romani tb sa se supuna controalelor suplimentare, si dece nu si jegosi de cartofari nemti tineti minte ca vam spus sunt nazi sa luam un exemplu ipotetic sa spunem in Austria moderna exista ipotetic vorbind nu dau nume doar nume fictiv este dor un pamflet …
  REALITATEA.NET
  EXTERN
  Josef Fritz, austriacul care şi-a ţinut fiica sechestrată 24 de ani, este acuzat şi de crimă
  PUBLICAT
  Joi, 13 Noiembrie 2008 13:49
  ACTUALIZAT
  Vineri, 14 Noiembrie 2008 04:27
  SURSA
  NewsIn
  COMENTEAZĂ
  Austriacul Josef Fritzl, în vârstă de 73 de ani, care şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani în pivinţa casei, a fost inculpat şi pentru moartea unuia dintre copiii pe care i-a avut cu ea. El riscă sa fie condamnat la închisoare pe viaţă.
  0 0

  ARTICOL
  GALERIE FOTO
  1 COMENTARIU
  Citeşte totul despre:
  Austria, închisoare, Josef Fritzl
  Foto: http://www.smh.com.au
  Foto: http://www.smh.com.au
  Potrivit actului de acuzare dat publicităţii joi, Parchetul îl consideră vinovat pentru moartea unui bebeluş în 1996, pentru că “deşi era conştient că viaţa sugarului este în pericol, a neglijat să recurgă la ajutor”.

  Fritzl a recunoscut în timpul interogatoriilor că a ars în soba casei corpul copilului, născut în pivniţă în acelaşi timp cu un geamăn care a supravieţuit. El a negat însă că a refuzat să solicite asistenţă medicală pentru copilul bolnav, afirmând că acesta s-a născut mort.

  În total, în urma violurilor, fiica lui Fritzl, Elisabeth, a născut în pivniţă şapte copii, dintre care trei au rămas sechestraţi împreună cu ea, iar ceilalţi au fost crescuţi de Fritzl şi soţia sa.

  Scandalul a ieşit la lumină când fiica cea mare a lui Elisabeth, în vârstă de 19 ani, a fost spitalizată în stare de inconşienţă şi suferind de o boală misterioasă.

  Josef Fritzl este acuzat, pe lângă crimă, de sclavie, viol, sechestrare şi incest, însă aceste ultime capete de acuzare sunt pasibile de maxim 15 ani de închisoare în Austria.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/josef-fritz-austriacul-care-si-a-tinut-fiica-sechestrata-24-de-ani-este-acuzat-si-de-crima_390126.html#ixzz34NUf4OWt
  Follow us: @realitatea on Twitter

  sau

  mai simplu alta inventie a mea http://www.youtube.com/watch?v=Lz1BG9SdpBE

  sunt doar povesti de adormit copiii.

  Dumnezu te ajuta dar nu poate sa-ti bage si in gura , analizeaza riscurile si ea tu o decizie esti liber , dar gandestete ca viata ta si fericirea ta depinde de tine si doar o secunda poate separa viata de moarte secunda unei decizi gresite. Stai in credinta ta ortodoxa acasa si slujeste pe Dumnezeu intr-o manastire s-au fati o familie acasa la tine si uita acest mar otravit al pacatului numit occident un mar cu chimicale droguri si prostitutie din care nu vei ramane cu nimic scuze vai mai gresesc si eu mii de scuze cu milioane de boli sechele si suferinte boli psihice si schilodiri asta daca esti fericita daca nu te trimit nemti pachete pe bucati in tara sau cenuse. Eu ajuta vreau sa spu cum ma cheama Doamne ajuta.
  Dumnezeu este in fiecare din noi de ce nu crezi ca decat sa puna nemti sau interlopi parul sau toporul pe tine in Germania poti tu sa il pui pe ei in Romania. Dreptatea este data de la Dumnezeu si pacatul de la Diavol. Daca este Dumnezeu ii tine ai obligatia sa pui mana pe topor si zilnic sa strivesti capatana unui interlop (categorie larga ai deunde alge functionari publici , interlopi, politicieni ,preoti si politisti medici corupti etc). Daca nu stai cu Satana drogeazate bea prostituazate si sinucidete fac curva cu 2 clase dar cu doctorate pe futai si bani ca si boul de Ponta si toti politicienii romani.

  Romania este o tara foarte frumoasa si bogata dar se pare ca singuri care o straica sunt romanii , si siguri care manaca cacat se vaita aiurea austrieci si unguri iubesc romania nu pe romi niste criminali curve si jegosi defriseaza paduri si fura tot petrol aur etc. Romanii iubesc hotia crima prostitutia jegul din Bucuresti fata de curatenia din occident si urasc Romania dar lor sincer nu le place nicaieri si totusi adesea se intorc in Romania de ce simplu este o tara de analfabeti si curve cu politie si preoti corupti si care ii tolereaza foarte bine la hoti si crime zero condamnari zero amenzi dilaila cocalar-landia manea-lania tra setrarilor de romani nu degeaba le zic europeni la romani ti…… g……a….n….iiiiiiii. Daca autoritatile romane nu ereau romane ci austro ungare sa vezi cum baga pe toti romanii in lagare de exterminat paduchii si capusele societati .

 37. radu în iunie, 2014 la 9:46 am

  Buna ziua,ma numesc Radu sunt din Galati
  - casatorit,2 copii
  - b c ce-1996
  - experienta 3 ani in transport CE (S,DK,D,A,B,NL,F,E,PT,L)si 10 ani intern
  - limba engleza (mediu)
  Caut loc de munca (intentionez sa ma stabilesc in Germania) tel 0040742139914

 38. SunSet Blvd SRL în iunie, 2014 la 10:20 am

  Agentia SunSet Blvd SRL angajeaza persoane pentru ingrijire de batrani in Germania. Ne pot contacta atât doamne cât si barbati. Limba germana la nivel conversational si experienta necesare. Fara comisioane sau alte taxe. Biletul se achita dus-intors.
  Va rugam sa ne contactati la Tel. 00421268299999, E-mail info.ro@sunset24.eu

 39. florentina în iunie, 2014 la 6:29 pm

  buna ziua.doresc sa plec si eu la munca in germania,am 42 anisi am mare nevoie de un loc de munca .tef 0758540136.

 40. simona în iunie, 2014 la 3:09 pm

  Buna ziua, doresc sa plec si eu la munca in germania, sezonier, am 45 de ani

 41. chira adalbert în iunie, 2014 la 10:43 pm

  Buna ziua am 37 de ani si m-ar interesa un loc de munca in Germania cum ar fi;agricultura,spalator de vase, in fabrica daca se poate,am mai lucrat in fabrica la ambalat salata,in constructii nu m-ar deranja intrun cuvant spus aproape in orice domeniu spun aproape in orice domeniu pentru ca nu prea stiu germana dar pot invata macar la nivel de a conversa adresa mea de meil este; chira.adalbert@yahoo.com astept raspuns multumesc anticipat o zi binecuvantata la toata lumea

 42. Sorin în iunie, 2014 la 5:34 pm

  Buna ziua,
  ma numesc Sorin, am 36 de ani si ma aflu in Dortmund, unde vreau sa ma stabilesc. Am permis din 1995:B,C,D(categoria D o detin de anul trecut). Stiu un pic de germana si m-ar interesa un loc de munca. In speranta unui raspuns favorabil, multumesc anticipat.

 43. Catalin în iulie, 2014 la 9:31 am

  Buna ziua caut un job in Hamburg in domeniu hotelier,restaurant,bar ptr postul de ospatar sau bucatar…lucrez de 12 ani in domeniu si sunt de 6 ani in Germania..vorbesc germana,engleza si italia…disponibil si in alte zone daca se ofera cazare!! 0151 45258723 sau ma puteti contacta si pe facebook Parau Catalin ptr mai multe detalii!

 44. mirzac onorica în iulie, 2014 la 8:13 pm

  Buna ziua,
  As dori sa plec la munca in germania ,sunt din Barlad si am 47 ani daca stie cineva sa-mi lase un mesaj pe e-mail.Multumesc

  • Stroescu Rodica în august, 2014 la 2:11 am

   Asociatia Pro Betreuung cauta persoane pentru ingrijirea batranilor la domiciliu in Germania.
   Cerinte : cunostinte de limba germana – nivel mediu
   diploma de infirmiera sau asistenta medicala
   experienta in domeniu constituie un avantaj
   persoana trebuie sa fie amabila, intelegatoare, rabdatoare, serioasa
   Beneficii : se ofera contract legal de munca in Romania cu detasare in Germania
   se ofera salar incepand cu 1000 euro in functie de cunostinele de limba si caz
   se asigura cazare, masa si plata trasportului
   Relatii la : telefon 0767802260
   e-mail : probetreuung@yahoo.ro

 45. Stefana Madalina în iulie, 2014 la 6:52 am

  Buna ziua, ma numesc Stefana am 23 ani . Sunt de 3 luni in Italia dar nu am gasit nimic de lucru. As dori sa lucrez in Germania in orice domeniu restaurant, hotel, vorbesc italiana, spaniola . Aceasta este adresa de mail madutza_fana@yahoo.com. daca este orice tip de munca va rog sa ma contactati multumesc

 46. diana în iulie, 2014 la 2:01 pm

  Buna ziua.Imi caut si eu de munca impreuna cu viitorul meu sot.Lucram in orice domeniu(fabrica, agricultura) orice.Acum recte am ajuns pe mana unor mafioti in Timisoara.Am platit o taxa(570 lei), cum ca trebuie achitata pentru dosar care cuprindea si asigurarea medicala.Am platit si nu am fost sunati.Vrem din toata inima sa ne gasim un job.Daca ne poate ajuta cineva, astept un mail.O zi buna

 47. Cristi în iulie, 2014 la 3:04 pm

  Buna ziua,

  caut de lucru in Germania sau Austria, am 25 de ani, carnet de conducere cat.B, precizez ca am cunostinte in domeniul telecomunicatiilor(fibra optica,cablu tv,retele structurate).

  Date contact: 0753539034 sau cristi.hasna@gmail.com

 48. Catalin Florin în iulie, 2014 la 11:13 am

  Buna ziua,
  Ma numesc Catalin am 23 de ani si m-ar interesa un loc de munca in Germania cum ar fi agricultura doresc o firma serioasa de plasare va rog sa ma contactati la telefon 0748910029 sau adresa de e-mail tzuki_tzuki2012@yahoo.com Va Multumesc!

 49. Stefana Madalina în iulie, 2014 la 9:55 pm

  Buna sunt Madalina 23 ani, caut urgent de munca cine ma poate ajuta sa ma contacteze pe adresa de mail …multumes

 50. iustinian în iulie, 2014 la 8:40 pm

  Buna ma numesc iustinian am 39 de ani brutar de meserie cu experienta in italia de peste 8 ani si permis auto b,c,e caut de lucru in orice domeniu

 51. alpha Personal Service GmbH în iulie, 2014 la 3:15 pm

  Oferim locuri de muncă DOAR pentru asistenți medical generaliști (b/f) în Germania, curs gratuit de limbă germană în România, bursă studiu, contract legal de muncă, cazare gratuitp, fără comisioane, taxe sau costuri ascunse. Informații suplimentare pe http://www.alphajobs.ro sau la nr. (0373) 78 25 32.

 52. nicu în iulie, 2014 la 6:33 pm

  buna,ma numesc nicu,am 45 ani, am muncit in Italia in constructii 6 ani dar firma a dat faliment,am permis cat B de 12 ani cu esperienza pe microbuz,am calificare ca muncitor fabrica incalzaminte cu esperienza 7ani.Caut un post de munca in germania cu o agenzie serioasa de intermediere.Multimesc anticipat.tel 00393276196029 chiar si in domeniul agriculturi.

 53. Comsa Valentin în iulie, 2014 la 6:39 pm

  Buna ziua! sunt din braila sunt Mecanic intretinere utilaje am 40 ani caut de munca in germania,,,posed permis cat B,D va multumesc..tel 0040747066190,,,mail valentincomsa73@yahoo.com

 54. iuli în iulie, 2014 la 1:53 pm

  Salutate tuturor, caut o camera de inchiriat in zona Berlinului email. iustiniano10@gmail.com

 55. roxana în iulie, 2014 la 8:23 am

  Buna ziua,suntem un cuplu vorbitori de limba germana nivel conversational am dori un loc de munca in Germania dar fara comision am luat foarte multe tepe,am lucrat in Germania timp de trei ani sotul meu la o ferma de cai si eu la curatenie si intr-un restaurant.Nu avem calificari deoarece am terminat liceul in Romania care nu-ti da decat o diploma nu calificare,lucram orice nu ne este rusine sau frica de munca.Daca cineva ne poate ajuta am fi recunoscatori suntem tineri si dornici de munca nu consumam bauturi alcoolice,va multumim.

 56. Balan Gigi Sebastian în iulie, 2014 la 9:07 am

  Buna sunt deja in Germania lucrez ca sofer cat B fac si curse in Franta,Olanda,Italia,lucrez la un particular ,dar sunt prost platit,abia supravietuiesc,cunosc bine teritoriul Germaniei nu am avut probleme cu legea ,m ar interesa un loc de munca si o stabilitate,sunt in Germania de 7 luni si nu am gasit pana acum nimik stabil ,am experienta si in cosmetic auto,pot lucra si in alte domenii,nr meu de telefon 004915145390416,astept raspuns va multumesc

 57. tibi în iulie, 2014 la 6:18 pm

  buná ziua am 38 ani lucrez la un imbis in dusseldorf caut un alt loc de muncă in germania sunt de profesie pâdurar dar aici fac gogosi grătare si altele dacă mă poate ajuta cineva sunt universal 015171539961 multumesc

 58. Dan în iulie, 2014 la 11:16 am

  Buna ziua am 28 ani si caut un loc de munca in Germania de profesie sunt sudor,am permis de conducere,dar sunt dispus sa lucrez si in agricultura sau alte domenii,daca ma poate ajuta cineva,tel.0749431942.Multumesc

 59. Alex în iulie, 2014 la 5:05 pm

  Buna ziua ,am 26 de ani si caut un loc de munca in domeniul constructiilor preferabil , in ultimi 2 ani am lucrat ca dulgher accept si munca necalificata pe santier indiferent de sarcina , posed permis categoria A,B din 2008 fara accidente/amenzi de nici un fel , autorizatie ISCIR din 2008 motostivuitorist 2- 2.5 Tone , vorbitor limba engleza , fara vicii doresc loc de munca serios , nr. tel +4.0723940652 !!! URGENT va multumesc

 60. panaite ilenuta în iulie, 2014 la 8:20 pm

  vreau un loc de munca an agricultura pentru sotul meu sunati la nr0721593855 an germania o mai lucrat

 61. Roxana în iulie, 2014 la 11:16 pm

  LOCUIESC IN BAMBERG,am 25 de ani,vorbesc foarte bine engleza si italiana, sotul meu lucreaza insa eu nu. Daca ma poate ajuta cineva cu un loc de munca va rog sa postati.

  • DELTA Personalservice în septembrie, 2014 la 9:40 am

   Noi te cautam pe tine!

   Cerinte:

   Cunostinte de limba germana la nivel conversational sunt obligatoarii
   Persoana trebuie sa fie amabil, intelegatoare,rabdare, capabila si serioasa

   BENEFICII:

   -Se ofera contract legal de munca in Germania
   -Full – time
   -Asigurare sociala
   -Relatie permanenta de lucru
   -Lucru diferit si variat in Hannove

   Ne-am stirnit interesul dvs.

   Cu drag va stam la dispozitie telefonic, ptr.informatii suplimentare

   DELTA Personalservic Schäffer OHG
   Luni – Vineri 9:00 – 17:00
   Tel: +49 511 39939130
   E-Mail: hannover@delta-personal.de

  • ciprian în septembrie, 2014 la 1:37 pm

   V-ati ales un super oras.Si frumos si linistit

 62. Roxana în iulie, 2014 la 5:32 pm

  Buna ziua. Locuiesc in Bamberg, am 25 de ani si vorbesc foarte bine limba engleza si limba italiana. din pacate sunt la inceput cu limba germana. Daca ma puteti ajuta cu o informatie sau un loc de munca va rog sa postati.In Romania am lucrat pentru Vodafone Italia si Unicredit insa acum ma intereseaza cam orice pot gasi pentru inceput.

 63. serban florin în iulie, 2014 la 12:24 am

  Buna, ma numesc florin sant in italiasi vreau sa plec in germania am experienta in constructi yachturi intretinere reparati vopsele rezina tot ce tine de fibra de sticla ..daca ma poate ajuta cineva cu o imformatie macar astept raspuns pe ( florin81flr@yahoo.it)

 64. mirabela în iulie, 2014 la 12:38 pm

  Buna,ma numesc Mirabela sant de langa Timisoara si doresc sa lucrez impreuna cu logodnicul meu in Germania la agricultura sau la fabrica undeva.eu vorbesc limba germana la nivel mediu,am mai lucrat la ingrijit de batrani si in agricultura la struguri…doresc sa va rog cei care stiti de lucru undeva in agricultura sa ma contactati si pe mine.va multumesc frumos.0747896256 sau 015166750372

 65. ionut în iulie, 2014 la 9:01 pm

  Seara buna la cei ce imi vor citi acest anunt.
  Am 35 ani sant in germania de ceva timp stiu 15 la suta limba germana si cu documentele de germania in regula .
  Am permis de conducere .B,
  caut un loc de munca in Germania in restaurant constructii sau agricultura stiu limba italiana si putin germana .
  cei care sant interesati de persoana mea sunati la nr tell:+49/15756956631

  • Duras în iulie, 2014 la 10:08 pm

   Salutare la toata lumea,eu sunt de meserie electrician si posed si permis de conducere cat B acum locuiesc in Ulm Germania si mar interesa un job daca ma poate ajuta cineva lasatimi va rog un mrsaj.Va multumesc

 66. roxana în iulie, 2014 la 10:03 am

  Buna ziua ma numesc Roxana si as dori un loc de munca in Germania pt.sotul meu in orice domeniu,vorbeste limba germana nivel conversational.Daca cineva ne poate ajuta sa ne contacteze la tel.0765349443 sau roxanamarianicoleta@gmail.com,va multumim.

  • kali în decembrie, 2014 la 11:17 am

   si daca vorbeste germana conversational de ce nu-si cauta singur?are nevoie de dadaca.

 67. puie daniela în iulie, 2014 la 5:41 pm

  caut loc de munca impreuna cu sotul meu in germania sau austria ,satem oameni harnici si seriosi am vrea sa lucram in restaurant ca ajutor de bucatar sau curatenie , la familie menaj si ajutor in curte , va rog daca ma puteti ajuta nu ezitati sa o faceti ca nu va vom dezamagi va multumesc anticipat . tel 0741639050 sau danielaouie@yahoo.com .

 68. puie daniela în iulie, 2014 la 5:45 pm

  adresa de meil la anuntul de mai sus este danielapuie@yahoo.com

 69. Daniel Gavra în iulie, 2014 la 7:31 pm

  Salut Ma numesc Gavra Daniel Am 36 ani sant in Germania in zona Munchen Rozenheim caut de munca urgent mecanic auto sau sofer am toate categoriile si atestate ,am experienta vorbitor engleza si un pic germana daca ma poate ajuta cineva , Va multumesc 0040766532414

 70. joko istvan în iulie, 2014 la 10:26 am

  sintem din tg mures loc livezeni sintem2 persoane care vrem sa lucram lao ferma de animale in strainatate numar de contact 0754290050 sintem serios si cinstit nu consmam alcohol nu avem probleme cu statul sitem din cara si jubim animalele va multumim pentru ajutor

 71. Csaba în iulie, 2014 la 3:41 pm

  Buna ziua caut um loc de munca ca si tinichigiu auto daca ma poate ajuta cineva , am mai lucrat in germania la restaurat wohnmobile ,si ma pricep si la mecanica si electrica auto rog seriozitate . nr meu 0740776187 email; csaba_csaba2003@yahoo.com

 72. madalin. în iulie, 2014 la 4:25 pm

  salitare! sunt in germania din luna martie si am lucrat la un carusel pana in luna mai cand am vrut sa vin inapoi in romania dar patronul nu a vrut sa imi dea banii pe ultima saptamana muncita, acum imi.caut de munca dar fara nici-un rezultat, daca ma poate ajuta cineva cu un loc de munca va rog sa ma contactati : 49015166590605, nu conteaza in ce domeniu, iar limba germana la nivel de conversatie. multumesc anticipat.

 73. Dorel în august, 2014 la 8:46 am

  Buna! Am trimis ieri un comment ce astepta aprobarea unui moderator…
  De ce nu mi-a fost totusi acceptat comentariul? Multumesc.

 74. mirela andrei în august, 2014 la 10:53 am

  buna ziua va rog ajutati ma ma numesc Mirela am venit in Germania de 1 luna locuiesc in orasul Monchengladbach la 30 km de Dussendorf si Koln am fost inselata cu un loc de munca aici nu cunosc limba germana doar engleza am cazare dar nu am loc de munca muncesc orice la curatenie la fabrici daca cinecineva ma poate ajuta cu ceva in zona asta sunt disperata eu de meserie sunt sudor mig mag si lacatus naval am lucrat si camerista am lucrat si croitorie dar fac orice nu conteaza nr meu de tf este 004915214601906 email mirela 72andrei@yahoo.com va multumesc

 75. Plesca Catalin în august, 2014 la 12:31 pm

  Buna ziua , am fi un grup de vreo 7 tineri dintre care 3 cupluri si eu :) am dori sa gasim un job in Germania la o fabric de exemplu
  Stie cineva ceva ? Contact plesca_guard123@yahoo.com
  Va multumesc

 76. Prejban Eusebiu în august, 2014 la 1:42 pm

  Buna ziua, suntem un cuplu cu varsta de 24 de ani, suntem in cautarea unui loc de munca in germania. Invatam germana, o cunoastem la nivel incepator si engleza. Posedam permis de conducere cat B. Va rugam sa ne contactati la adresa de email: prejban.eusebiu@yahoo.com
  Va multumim

 77. andreica claudiu în august, 2014 la 1:26 am

  buna ma numesc claudiu am 42 de ani sint din romania vreau sa lucrez si eu in germania in domeniul textil vorbesc convertional limba sau caut seit pe domeniul asta german,daca ma poate ajuta sa ma contacteze la nr de telefon 0746953302 sau la email corian1971@gmail.com

 78. suceava dragos în august, 2014 la 1:53 am

  buna! eu vreau sa muncesc în străinătate. eu nu aud sînt surdo-mut. va rog la mine tel 0756790467 va multumesc!

 79. stoica dumitru - dorin în august, 2014 la 7:48 pm

  buna ma numesc dorin dumitru stoica si vreau sa lucres in strainatate ca ambalator limba asa si asa o stiu ma puteti gasi la numaru de telefon 0755702685

 80. Donca în august, 2014 la 11:52 am

  Va rog cautatimi si mie un post de lucru pentru sotul meu ca ori ce si ca sofer categoria.b stamcu ferita de 4 ani pe strada va rog cine ne posate ajuta. Va multumim

 81. Donca în august, 2014 la 11:59 am

  Am uitat sa las un nsae de tel 015775984603 Dconca

 82. Dorel în august, 2014 la 3:58 pm

  Buna ziua. Suntem un cuplu din Timisoara iar in septembrie ne mutam in Germania,
  zona Munchen (Olching).
  – Avem pe cineva care ne va ajuta sa ne inchiriem o locuinta si sa ne facem actele.
  – Sotia stie bulgara, engleza la nivel conversational. A lucrat in Romania ca si analist transporturi, comisionar vamal, logistica la doua firme mari din TM. Pana invata germana va lucra la un hotel.
  – Eu vorbesc bine engleza si putina germana. Am atestat de analist programator, am lucrat peste 10 ani la diferite ziare si reviste din TM ca si DTP-ist, paginator. Am lucrat in Adobe Photoshop, Adobe Page Maker, QuarkXpress, prelucrari de poze si creare de reclame. Am lucrat atat pa Mac cat si pe PC.
  Sunt constient ca pana nu invat bine limba nu voi gasi de lucru in acest domeniu (creare flyere, machetare ziare) decat daca stie cineva vreo publicatie in limba romana ce apare in zona Munchen (vise :) , ar fi ideal).
  Pentru inceput as lucra in orice domeniu (curierat, depozite marfa, in fabrica la banda).Am permis categoria B de 8 ani. Sunt sociabil si ma integrez repede. Acum invat germana dupa cursul Rosetta Stone.
  As dori ajutor in gasirea unui loc de munca pentru mine.
  Mentionez ca vom locui langa Munchen (Olching).
  Tel. 0740.25.09.25. E-mail: dorelhij@gmail.com
  Va multumesc anticipat.

 83. Florin în august, 2014 la 1:46 pm

  Salutare la toata lumea.Caut de munca in orice domeniu zona frankfurt vorbesc engleza si italiana germana nivel A1 tel 015145592255

 84. kamy36 în august, 2014 la 11:28 am

  buna ziua ma numesc camelia am 36 ani caut un loc de munca de la 16 septembri la curatenie la ingrijit batrini sau la o ferma in toata germania nu conteaza . daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat.eu momentan sint in oberhausen linga essen vorbesc limba germana nivel incepator.multumesc email ungurianucamelia@yahoo.com

  • Stroescu Rodica în august, 2014 la 5:03 pm

   VREI UN LOC DE MUNCA ???
   NOI ITI OFERIM O SANSA

   ASOCIATIA PRO BETREUUNG CAUTA PERSOANE CUNOSCATOARE DE LIMBA GERMANA PENTRU INGRIJIRE PERSOANE LA DOMICILIU IN GERMANIA
   SE OFERA SALARII INCEPAND DE LA 1000 EURO
   CERINTE : CURS DE CALIFICARE
   LIMBA GERMANA NIVEL MEDIU
   RELATII LA TEL : 0767802260
   E-MAIL : probetreuung@yahoo.ro

   • robert în octombrie, 2014 la 9:38 pm

    Buna ziua.Suntem un cuplu.Muncitor am mai lucrat in Germania in agricultura.Am dori sa lucram necalificati in agricultura sau hale,orice.ne poate ajuta cineva.ca am depus o taxa la o firma.si nu nea mai sunat nimeni.Va rugam.0761146948

 85. silviu în august, 2014 la 2:52 pm

  buna ziua eu si prietena mea cautam un loc de munca in germania,la spalat de vase,curatenie,in hoteluri,agricultura,hale,sere,eu sunt sofer categoria b de 5 ani am condus prin germania 7 luni fara evenimente,prietena mea are cunostinte de limba spaniola,italiana,sau va rog frumos care stie vreo firma serioasa….eu am 30 de ani ea are 27….va multumim…

 86. silviu în august, 2014 la 2:54 pm

  sa las si un numar de telefon pentru cine vrea sa ne ajute 0721699279

 87. vulpe alexandru în august, 2014 la 6:08 pm

  Buna seara, sunt tanar 27 de ani, apt de munca si imi doresc un loc de munca in germania dar din pacate nu cunosc vreo limba straina cine ma poate ajuta astept tel:0720512946. Va multumesc

 88. cristi în august, 2014 la 9:36 pm

  Salut ma numesc Cristi am 21 ani sunt in germania si imi caut un job vorbesc engleza la nivel mediu inteleg si germana dar foarte putin o sa incep studiile pentru limba germana o persoana sociabila cu studiile terminate in domeniul mecanic auto tehnician intretinere sireparatii momentan sunt in aichach la cca20km augsburg ofer si cer seriozitate multumesc!

 89. LUCRATI DE ACASA! în august, 2014 la 9:35 pm

  Ideal pentru mamici (cu bebelusi ce nu merg inca la gradinita):

  http://www.heimarbeit-von-zuhause.de/index.html

  Sunt si firme neserioase, insa aici sunt prezentate cateva dintre muncile care se pot face acasa: sa fie montate pixuri, umplute pungute, impachetat timbre sau copiat CD-uri.

  SUCCES!!!

 90. Elena în august, 2014 la 3:38 pm

  Buna. Caut de lucru pentru sotul meu. A lucrat aici vrio 3 luni si a fost amagit ca multi altii cu lucru. Acum suntem in cautare. Avem cazare dar lucru ba. Am venit si eu pe capul lui acum, insarcinata fiind in luna a 5 si nici asigurare nu ne putem face. Suntem extradisperati. Oare ce sa facem ? Sotul e sofer, dar a lucrat mult timp si in constructii. As lucra si eu vrio 2 sau 3 luni daca ar fi vrio varianta. Ajutati-ne va rugam mult daca puteti. 05171920191(num. sotului) si emailul meu sidletki@mail.ru . Multumim mult, anticipat

 91. iulian în august, 2014 la 4:10 pm

  Buna caut de munca in germania..experienta in costructii industriale (panouri sandwich,placari tavan fals, etc.) Dar si interioare si exterioare…am 27 de ani..am permis auto..vorbesc italiana f bine si engleza la nivel conversational..0752556091

 92. iulian în august, 2014 la 4:14 pm

  Buna caut de munca in germania..experienta in costructii industriale (panouri sandwich,placari tavan fals, etc.), Case lemn stratificat dar si interioare, exterioare …am 27 de ani..am permis auto..vorbesc italiana f bine si engleza la nivel conversational..0752556091

 93. popa iulian în august, 2014 la 7:34 pm

  Bună ma numesc Popa Iulian și ma aflu în Germania,caut de lucru.Cine ma poate ajuta cu ceva informații.Am permis de conducere vorbesc engleza și as dori sa muncesc ori ce.Cine îmi poate da o mana de ajutor ma găsește la adresa de e-mail iuliandisi@gmail.com. Va mulțumesc anticipat.

 94. vig istvan în august, 2014 la 1:39 pm

  as dori un loc de munca in strainatate in tanplarie fabrica sauagricultura urgent

 95. Birgoanu Andrei în august, 2014 la 8:20 am

  Buna ma numesc Birgoanu Andrei, caut un loc de munca in Germania. Am lucrat in italia 6 ani si am experienta in domeniu centralelor termice , constructii , reparatii pc. Am permis de conducere cat B , vorbesc italiana f bine si engleza medium. Am 28 de ani, cine ma poate ajuta va rog sa ma contacteze la adresa de email anyyy86@yahoo.com Stima

 96. adrian în august, 2014 la 12:55 pm

  Salut ma numesc Adrian am 21 de ani sunt interesat de un loc de munca am permis cat B diploma de ospatar experienta in domeniu .Daca cineva ma poate ajuta acesta este nr meu 0728406309

 97. andreiescu bogdan în august, 2014 la 5:27 pm

  am permis gradele b,c,e si toate atestatele lucrez pe microbuz in romania dar as vrea sa ma stbilesc in germania stiu engleza putin daca ma poate ajuta cineva astept raspuns pe mail bobo.bogdan78@yahoo.com sau nr 0741514227 daca nu raspund lasati un mesaj

 98. andreiescu bogdan în august, 2014 la 5:43 pm

  buna ziua

  am permis gradele b,c,e si toate atestatele lucrez pe microbuz in romania dar as vrea sa ma stabilesc in germania stiu engleza putin daca ma poate ajuta cineva astept raspuns pe mail bobo.bogdan78@yahoo.com sau nr 0741514227 daca nu raspund lasati un mesaj sant dispus sa lucrez si cu sotia
  Răspuns

 99. Crina Mihai în august, 2014 la 11:20 pm

  Buna.Am nevoie de o persoana cu permis B.Persoanei respective ii voi oferi ajutor de cazare,mancare si in scurt timp ii voi gasi legal de lucru in Germania.Pt.cei interesati sa sune la 0049/01636331013.

  • mirela andrei în august, 2014 la 11:33 pm

   am permis cumva ma ti sunat? intr o seara

  • cosmin în septembrie, 2014 la 11:25 pm

   mai este valabil locul de munca? cunosc limba engleza la nivel de conversatie citit si putin scris, la fel limba spaniola. invat limba germana in acest moment. sunt in germania in zona frankfurt.

  • mihai în septembrie, 2014 la 12:16 pm

   buna ziua mai e valabil anuntul?va rog sa ma sunati la nr de tel 015129432454.ast telefonul dvs

  • cosmin în septembrie, 2014 la 1:40 pm

   Buna ziua! Am 22 de ani,sunt in Praga momentan, dar vreau sa vin in Germania. Va rog dati-mi un e-mail la sibby_cosmin@yahoo.com . astept un raspuns. Va multumesc!

 100. Iosif Navratil în august, 2014 la 9:42 am

  Buna ziua tuturor celor care urmaresc aceasta pagina.
  Sunt din Deva si as dori un job (si poate si stabilire)in Germania, de preferat in zona Stuttgart sau Nürnberg(dar e OK unde se gaseste). Sunt inginer, de profesie, dar ma pot adapta usor si altor situatii si, de ce nu, sa invat lucruri noi, in functie de solicitarile si nevoile angajatorului (Hausmeister, intretinere, servicii etc). Cunosc limba germana la un nivel ceva mai sus decat nivelul mediu (dar nu perfect)si ma descurc binisor si cu limba engleza. Pentru mai multe informatii referitoare la profilul meu, se pot vizualiza si descarca C.V.-urile mele (varianta in limba romana si varianta in limba germana), iar in aceste C.V.-uri sunt mentionate si datele de contact.
  Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea, conform C.V.-ului anexat, sunt oportune pentru obtinerea unui job (daca nu direct, poate stiu cunoscutii – puteti difuza mai departe datele postate), sunt disponibil pentru a fi contactat in vederea discutarii detaliilor unei posibile angajari.
  C.V.-urrile se pot descarca de pe acest link:

  https://www.dropbox.com/sh/thcoiyc9ip521hi/AADivuUXCuRRmzxBFr5sffUqa?dl=0

  In speranta unei bune colaborari, va multumesc anticipat.
  Cu deosebita stima,
  Iosif Navratil

  • dan în octombrie, 2014 la 2:01 pm

   da? dar ce este aia JOB? ca sa stiu si eu ..ce limba vorbesti ?japoneza ? esti roman vorbeste romaneste draga !!

 101. Mihai ciobanu în septembrie, 2014 la 12:56 pm

  Buna ziua suntem un cuplu locuim in zona München si am
  Dori ceva decent de munca/serios eu 24 de ani pot lucra in diferite domenii ex Sofer,ospătar sau ajutor de bucătar etc iar prietena mea 28 ani curatenie,menaj,îngrijire bătrâni ambii posesori de permis auto cat b eu vorbesc limba germana la nivel mediu spre avansat am absolvit cursul b1 iar ea învață sa vorbească dorim ca angajatorul sa ne contacteze pe numarul 0151 45892553 Mihai .cer si ofer seriozitate maximanu sunați cu oferte de prost gust!

  • Ana Maria în decembrie, 2014 la 11:23 am

   Buna ziua. Daca sunteti interesat sa lucrati ca si ingrijitor persoane varstnice şi cunoasteti limba germana la nivel conversational va rog sa trimiteti un CV la urmatoarea adresa: office@promedica24.ro.

 102. anuta lenuta în septembrie, 2014 la 6:55 pm

  Buna ziua ma numesc Anuta Lenuta, am 42 de ani, caut loc de munca in Germania, la ingrijit batrana/batran.Vorbesc limba germana la un nivel minim(invat), pe o perioada de 2 luni de zile, fara angajare sau taxa intermediar.Rog seriozitate, ma puteti contacta la numarul de telefon:0743614234.Va multumesc!.

  • kamy36 în septembrie, 2014 la 5:01 pm

   doamna lenuta luati legatura cu firma promedica24 din romania nu percepe nici un fel de comision este o firma serioasa si daca va descurcati cit de cit cu limba germana va gaseste imediat de lucru si va plateste si transportul eu lucrez cu ei din martie si sunt foarte multumita.

 103. dan musteti în septembrie, 2014 la 2:10 pm

  buna , ma numesc dan musteti. am 45 de ani caut loc de munca in germania ca sofer sau la munca de jos detin permis de conducere cat b rog seriozitate ma puteti contacta la nr meu de telefon 0725249048 discutam mai multe,,,.

 104. niculae gheorghe în septembrie, 2014 la 1:37 pm

  Bună ziua ma numesc niculae gheorghe am 27 ani locuiesc în germania essen si și as dori sa știu dacă mă puteți ajuta cu un loc de munca nr tel 015143588649va mulțumesc

 105. Marin Eugen în septembrie, 2014 la 6:10 pm

  guten tag ,caut de lucru ca tot romanu locuiesc in Italia langa milano ,sunt electrician, instalator de meserie dar fac si zugraveli,plantez rosii, tai iarba,urc pamant in pod,sap la porumb,etc.Daca aveti nevoie imi dati un bip pe nr 00393458195652 va sun eu,am gewerbe,in cateva ore sunt la voi

 106. augustin în septembrie, 2014 la 12:15 pm

  Guten tag,caut de munca ca sofer .Am categoriile B,C,C+E
  Ma aflu in bremen nu vorbesc germana doar engleza
  Daca ma poti ajuta astept un e-mail pe adresa: venti_oprea2001(at)yahoo.com

 107. dorina în septembrie, 2014 la 11:04 am

  buna! un loc de munca in zona Wiesbaden pt 2 persoane cautam. la ferme de vaci sau cai, va rog daca aveti cunostinta, sau printr-o firma serioasa de recrutare? multumim

 108. mihai în septembrie, 2014 la 12:13 pm

  buna ziua.suntem un cuplu de 25 de ani respectiv 23 de an si cautam de lucru in ferme,depozite ,agricultura,etc.vorbim amandoi engleza dar germana putin.am permis cat B.suntem in frankfurt de o saptamana dar inca nu ne-am gasit un loc de munca.daca stie cineva ceva joburi ma puteti suna la nr de tel 15129432454.multumesc

 109. miri în septembrie, 2014 la 9:09 pm

  Buna Ziua caut 2 locuri de munca in zona schongau Augsburg in constructii-rigips,gresie.munca necalificata sau montaj termopane posed permis de conducere categoria b rog seriozitate nr meu de telefon este 004076351761

 110. cristi în septembrie, 2014 la 6:34 am

  Buna ziua. As dorii sa lucrez in Germania ca sofer. Posed permis categoriile BCE din anul 1986,cunostiinte mecanica, fara evenimente rutiere.Nu posed atestate. 0723307443

 111. violet în septembrie, 2014 la 10:50 pm

  Buna seara.ma intereseaza un loc de manca in Germania
  Va rog daca stie cineva o firma serioasa .multumesc
  Actualmente sunt in Italia.nu conteaza domeniul..

 112. violet în septembrie, 2014 la 10:52 pm

  Nr.meu de tel
  00393922927173

 113. Mariuta Racsi în septembrie, 2014 la 8:04 am

  Buna ziua
  Suntem sot si sotie, peste 50 de ani, eu cunosc limba germana la nivel conversational, situl meu nu o cu oaste, in schimb vorbeste engleza.
  Am dori sa lucram împreună la o familie, eu îngrijire batran/batrana si sotul meu grădinărit si alte treburi ale casei.
  Eu am experienta cu bătrâni in Germania, iar sotul meu, împreună cu mine lucram la o casa in Romania, Arad, la gradina si renovare interioara.
  Suntem doi oameni seriosi si onesti.
  Daca cunoasteti vreun caz de genul asta, sau ceva asemănător, poate fi si altceva, asteptam oferte.
  Puteti sa sunati la telefon: 0746 056 592, telefonul sitului meu.
  Va multumim!

 114. Morosan Nicoleta în septembrie, 2014 la 5:08 pm

  Buna ziua,suntem un cuplu tanar fara vicii si dornici de munca.Momentan ne aflam in Germania-Bremen.Cu experienta in domeniu abatorului de aproximativ 3 ani suntem in cautarea unui loc de munca similar sau in orice alt domeniu.Nr de tel: 015143367115/015175154132.Multumim!

 115. roxana în septembrie, 2014 la 5:30 am

  Buna dimineata dragi romani toate firmele din romania dau tepe,acum doua luni sotul meu a plecat cu o firma din Sighet la o ferma de cai si trebuia sa-i ofere cazare,mancare si salariu de 1000 de euro,sotul meu vorbeste limba germana,ajuns acolo dupa trei zile de stat in masina l-a pus la munca,iar “dormitorul”era in grajd langa cai fara toaleta trebuia sa-si faca nevoile in grajd langa cai si sa-si faca curat cu lopata fara dus fara nimic,patul improvizat pe niste paleti din lemn in marea GERMANIE,asa ca aveti mare grija cui platiti si cu cine plecati.Plecam de acasa si ne lasam familiile pentru ca suntem saraci si vrem un trai mai bun dar avem conditii mult mai decente acasa decat ne ofera strainii care isi bat joc de noi.Aveti mare grija dragi romani care plecati in germania si mai ales nu stiti limba.

 116. Ovidiu în septembrie, 2014 la 11:34 am

  Buna ziua ,ma numesc ovidiu si am 25 de ani.Momentan sunt in Romania dar am crescut 14 ani in Italia ,asa ca limba italiana o cunosc la perfectie ,as vrea sa gasesc un loc de munca in germania ca sofer,magazionier,gradinar ,orce.sunt apt de munca si foarte serios .Daca cineva ma poate ajuta o sai fiu recunoscator ,va rog…..nr de tel 0743331875

 117. katerina în septembrie, 2014 la 12:18 pm

  Buna ziua tuturor!!!!!Ma aflu in Germania in orasul Mannheim,as vrea sa-mi gasesc ceva de munca in domeniul curatenie,deorece nu stiu limba germana!!intre orele 8-14,deorece am baietelul la gradinita!!Nu am vici,sunt o persoana de incredere fff serioasa,in varsta de 27 de ani!!!Vorebesc engleza la nivel scolar,italiana forte bine!!Daca cineva ma poate ajuta….Va multumesc!!!O zi buna tuturor!!!

  • meli în decembrie, 2014 la 1:31 pm

   no daca tot esti acolo ar trebui sa stii ca se spala neamtu la arsch cu italiana, mal ehrlich jetzt.Te salveaza plodu, ca asa mai platesti juma din chirie cu alocatia.Candva o sa se termine si asta cu platitul alocatiei la plozi din salariile fraierilor care muncesc si au impozit 45 % pe venit aici.Nu te supara, ca nu-i direct catre tine critica, ca tine mai sunt in Germania destuit insa e cumva empoerend si mai bine ati sta in Ro asa nu mai platim copiilor vostri satul vostru in D.

 118. katerina în septembrie, 2014 la 12:22 pm

  Ps:nr meu este 004915210375486!!!!Cer mare seriozitate!!!sustin numai in orasul Mannheim!!!Va multumesc inca o data!!

 119. katerina în septembrie, 2014 la 12:25 pm

  Buna ziua tuturor!!!!!Ma aflu in Germania in orasul Mannheim,as vrea sa-mi gasesc ceva de munca in domeniul curatenie,deorece nu stiu limba germana!!intre orele 8-14,deorece am baietelul la gradinita!!Nu am vici,sunt o persoana de incredere fff serioasa,in varsta de 27 de ani!!!Vorebesc engleza la nivel scolar,italiana forte bine!!Daca cineva ma poate ajuta!!!nr meu este004915210375486!Cer mare seriozitate!!sustin numai in orasul Mannheim!!doresc o zi buna tuturor!!!!!!!!

 120. tudose georgian în septembrie, 2014 la 7:19 pm

  buna ziua.suntem 2 baieti de 24 de ani.locuim in germania respectiv Linden, Hessen, lucram la un restaurant si cautam un nou loc de munca.De preferat soferi cat b. dar orice alta oferta este bine primita.nu vorbim limba germana dar vorbim limba engleza.suntem baieti seriosi si muncitori si ne adaptam repede oriunde.cerem si oferim seriozitate.multumim
  contact: +4915171772325

 121. grigore ioana în septembrie, 2014 la 11:11 am

  Buna ziua ……ma numesc Valentin sunt de o luna de zile in Germania .orasu Stuttgart si doresc urgent un loc de munca ,de profesie pun rigips sau orice altceva pot fi contactat LA nr.de tel.0733543948

 122. ely în septembrie, 2014 la 2:58 pm

  Buna ziua, am 35 ani, dunt de meserie educatoare invatatoare in ro. M ar interesa un loc de munca in Germania, zona Baden, intr o gradinita sau in alt domeniu ( fabrica) cunosc limba germana conversational, limba engleza, persoana serioasa. Multumesc.

 123. Nitu Aurel în octombrie, 2014 la 12:37 pm

  Am 43 de ani experienta in domeniu constucti , permis cat b si sunt in cautarea unui loc de munca daca cineva ma aude va rog sa ma contactati.0765764340

 124. Baltag în octombrie, 2014 la 8:42 pm

  buna..am 49 de ani permis cat.B,vorbesc limba germana,sant in cautarea unui loc de munca in Germania daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati la nr de tel…0773994151

 125. marin în octombrie, 2014 la 6:30 pm

  buna,ma numesc Marin,si caut de lucru in germania in apropiere de manhaim,sunt vorbitor de limba franceza,citit si vorbit,engleza putin,si la fel si germana putin,eu sunt sofer profesionist cu acte belgiene in regula,carte de identitate si domiciliu,am experienta pe benelux de 6 ani,daca stiti careva vreun post de lucru in zona mea,va rog sa ma anuntati printun mesaj,mersi.

 126. Teofanescu Torero în octombrie, 2014 la 12:34 pm

  Sot,sotie locuim in Furholzen langa Munchen ,soferi cat B cautam loc de munca in distributie piese auto,medicamente,etc,germana la nivel conversational. Tel 017625420163

 127. Teofanescu Torero în octombrie, 2014 la 12:39 pm

  Am lucrat in distributie piese auto dar am luat teapa de 3000€ .Dorim si oferim seriozitate

 128. soani în octombrie, 2014 la 9:00 am

  Sunt in bobingen si as dori un loc de munca in constructii.Ma pricep la orice legat de constructii .Aslucra in orice domeniu,am permis cat b.Astept raspunsuri. Multumesc!

 129. lamba adrian în octombrie, 2014 la 4:31 pm

  Dornic de munka

 130. lamba adrian în octombrie, 2014 la 4:33 pm

  Am B PETMIS AUTO

 131. Daniel în octombrie, 2014 la 6:05 pm

  Buna,ma numesc Daniel,am 21 de ani lucrez in Germania de un an de zile ca macelar e destul de greu, de profesie sunt barman,detin permis de conducere. Daca ma poate ajuta cineva cu un loc de munca as fi recunoscator . Locuiesc in zona Dortmund.emailul meu:nicu.dan42@yahoo.ro . Multumesc

 132. alina în octombrie, 2014 la 11:14 am

  ofer de lucru in germania ca infirmiera dar se cere limba germana la nivel de conversatie ofer 9oo euro si mincare si cazare va rog urgent sunati la nr 09422828174

 133. alina în octombrie, 2014 la 11:14 am

  00499422828174 astai nr corect ma scuzati

 134. COMREP SA PLOIESTI în octombrie, 2014 la 12:09 pm

  Cautam personal vorbitor de limba germana (sudori, tehnicieni, mecanici, sefi de echipa)in domeniul mecanic (sudura, lacatuserie), pentru lucru intr-o rafinarie din Germania.
  Va invitam sa trimiteti CV-ul dvs. pe adresa: comrepsa@yahoo.com

 135. florentina marisescu în octombrie, 2014 la 9:11 pm

  Buna as dori un loc de munca eu si sotu meu am 24 de ani si sotu 34 am mai lucrat an germania la abatoare va rog

 136. Constantinescu Viorel în octombrie, 2014 la 6:42 pm

  Caut de munca in Germania . Am lucrat in constructii-amenajari interioare in Spania pana acum.pot lucra si sofer cat B permis din 95.Rezident Spania in acest moment
  vorbesc engleza mediu ,spaniola perfect .Se poate demonstra experienta cu documente .Multumesc

 137. ana în octombrie, 2014 la 8:35 pm

  Buna,ma numesc Ana am 44 ani doresc sa lucrez in Germania la ingrijit batrani ,la familii de romani sau maghiari.Am mai lucrat la ingrijit batrani in Germania .nr tel.0753772898.

 138. Victor în octombrie, 2014 la 1:11 am

  Buna. Am 29 de ani , sunt proaspat casatorit din August anul acesta , sunt in Germania cu sotia mea. Caut urgent de lucru in orice domeniu . Am mai lucrat in germania la agricultura iar in Romania , in constructii, in fabrica de cuie si caiele , si ca barman. Detin permis cat.B . Vrem sa ne facem casuta noastra si sa ne intemeiem o familie (copii). Locuiesc in Wuppertal . Daca aveti ceva pt mine sau pt. amandoi , va rog sa-mi scrieti.

  Cu stima si respect

  Victor Haliuc

 139. Grigoras Vasile în octombrie, 2014 la 7:00 pm

  Bună! mă numesc Grigoraș Vasile, am 41 ani, de meserie sunt excavatorist și șofer categoriile B,C,D,E cu toate atestatele în regulă,am lucrat în Italia vreo patru ani pe excavator și camion,în Germania am lucrat,pe autobuz,doar pe sezon,duceam muncitorii în cîmp, la cules de afine,cîte două luni pe an,aș dori sa lucrez pe perioadă mai lungă în orice domeniu,vorbesc puțin germană,mai bine mă descurc în engleză,dacă poate cineva să mă ajute cu un loc de muncă pe perioadă mai lungă,voi fi recunoscător,numărul meu de tel.0748080077 mulțumesc!

 140. Mihaela în octombrie, 2014 la 7:46 pm

  Buna. Ma numesc Mihaela,am 39 de ani si caut un loc de munca in Munchen. Cunosc limba engleza bine, limba germana doar nivel incepator. Daca aveti o oferta de munca contactati-ma la 0727653496 sau prin email naturally2001@yahoo.com.

 141. irofte în octombrie, 2014 la 8:59 am

  Buna ziua ma numesc irofte.sunt in germania koln in cautarea unui loc de munca in domeniul de service auto.stapanesc vopsitorie auto si polischare
  si ma pricep si la indreptat

 142. irofte în octombrie, 2014 la 9:01 am

  Buna ziua ma numesc irofte.sunt in germania koln in cautarea unui loc de munca in domeniul de service auto.stapanesc vopsitorie auto si polischare
  si ma pricep si la indreptat adresa e-mail irofte_lyo2000@yahoo.com

 143. ofrim florin în octombrie, 2014 la 12:01 am

  Buna ma numesc Florin sunt in Germania Landshut sunt casatorit ca si am 2 copii mici .Caut urgent un loc de munca orice domeniu ,din pacate nu stiu limba germana. Stiu doar spaniola tel meu 0151 752373672

 144. ciprian în octombrie, 2014 la 6:48 pm

  buna ma numsc ciprian as vrea sa-mi gasesc de munca in germania,am 37 ani,nu stiu germana.un lok de munca cam in orice domeniu,masi si stabili acolo daca ar fii ceva. as fii f bucuros daca as gasi ceva.cu firmele astea numa tepe iei 0742336856,mai sint si oameni care te ajuta

 145. Diana în octombrie, 2014 la 7:43 pm

  Buna! Ma numesc DIana ,caut un lok de munka in curatenie,ajutor de.bucatarsau ceva de genu ista.limba nu o cunosc ca ma sflu de putin tim, sunt in regiune Monchengladbach. Ma poate ajuta cineva cu ceva?? Gutu_diana@mail.ru

 146. george în octombrie, 2014 la 11:36 am

  sofer categ B cu cunostinte de contabilitate primara si administrare firma posed atestat de mecanic si deservent utilaje grele si terasiere+cunostinte bune de mecanica,ma descurc foarte bine si la finisaje interioare rigips lavabila(cu trafaletele sau pompa de zugravit)fabric montez si reconditionez mobila de pal sau alte lucrari in lemn sau lucrari rustice in lemn, parchet laminat, linoleu, mocheta ,tapet ,instalatii sanitare si putina electrica,agricultura legumicultura pomi fructiferi intretinere gazon si imi plac animalele am si diploma de tehnician in zootehnie si ma descurc cu tractoare si utilaje agricole(posed si atestat de mecanic agricol)caut de lucru cer si ofer seriozitate

 147. george în octombrie, 2014 la 11:37 am

  sofer categ B cu cunostinte de contabilitate primara si administrare firma posed atestat de mecanic si deservent utilaje grele si terasiere+cunostinte bune de mecanica,ma descurc foarte bine si la finisaje interioare rigips lavabila(cu trafaletele sau pompa de zugravit)fabric montez si reconditionez mobila de pal sau alte lucrari in lemn sau lucrari rustice in lemn, parchet laminat, linoleu, mocheta ,tapet ,instalatii sanitare si putina electrica,agricultura legumicultura pomi fructiferi intretinere gazon si imi plac animalele am si diploma de tehnician in zootehnie si ma descurc cu tractoare si utilaje agricole(posed si atestat de mecanic agricol)caut de lucru cer si ofer seriozitate telefon 0766156755

 148. dorin în octombrie, 2014 la 6:11 pm

  Sal sunt in cautarea unui loc de munca detin cat b am 21 ani sunt in zona nurnberg sunt dispus sa ma deplasez oriunde numai sa gasesc cazare nr 0151 45292007 va multumesc

 149. dorin în octombrie, 2014 la 6:12 pm

  Sal sunt in cautarea unui loc de munca detin cat b am 21 ani sunt in zona nurnberg sunt dispus sa ma deplasez oriunde numai sa gasesc cazare nr 0151 45292007z va multumesc

 150. sorin gabriel în octombrie, 2014 la 6:23 pm

  Servus,in transporturi pe lkv zona Nurnberg Augsbur Munchen, intern sau extern , cu acte in regula pe de. ,ma poate ajuta cineva cu vreo informatie .tel 004915145202375; sorindumitriu 1967@yahoo.com Lucrez de 4 ani externul germania — ue pt.o firma germana din Nunberg pe contract de romania ;cum as putea sa lucrez direct,fara intermediar?

 151. Florentina Vieru în octombrie, 2014 la 9:24 am

  Buna ziua sunt Florentina am 42 de ani ma aflu in Germania in Furth Nurnberg si doresc sa muncesc ORICE sunt vorbitoare de limba engleza,italiana si acum urmez cursuri de limba germana pot fi contactata pe emai stapana73@yahoo.com Multumesc anticipat

  • Bodrog în octombrie, 2014 la 9:17 pm

   Draga Florentina,

   eu lucrez ca si sora medicala in Germania la o Firma in domeniul ambulant. De multe ori intilnesc batrini care-si doresc cite o ingrijitoare .
   Citeste pe pagina mea web si primesti toate informatiile mele.
   Poate gasesc ceva pentru tine .

   Cu stima Maria B

 152. Aurelian în octombrie, 2014 la 3:10 pm

  Buna ziua! am 26 de ani, ma aflu in Germania in zona Bayern si doresc un loc de munca drept sofer. detin categoria a,b,c,ce si atestat de stivuitorist. sunt vorbitor de limba engleza,italiana si germana incepator-mediu.daca ma poate ajuta cineva va rog contacti-ma pe emai ebola1ro@yahoo.com. Multumesc anticipat

  • kali în decembrie, 2014 la 2:41 pm

   mai baiete, ce Doamne iarta-ma, voi in general ati citit aricolul?fara germana nu gasiti de lucru, poate spalat WC-uri.Ce sa faca neamtul cu engleza si spaniola?pai daca le trebuie iau englezi si spanioli direct.P astea le stiu si eu.Die vorhandene Deutschkentnisse sind die Voraussetzung eines Aufstiegs ins Berufleben hier.Schimba-ti adresa de e-mail in ceva decent si incepe sa-ti scrii cv-uri in germana, poti avea sanse in Lager-Magazii, Depozite pe elektroStapler

 153. nicu în octombrie, 2014 la 6:46 pm

  am 48 de ani sant tamplar cu experienta ,am lucrat si in strainatate ,as dori un loc de munca in Germania

 154. robert în octombrie, 2014 la 9:49 pm

  Buna ziua .Suntem un cuplu muncitor ,am lucrat in germania.Agricultura.cautam de munca,dar am fost pacaliti de o firma din Sibiu.neau luat bani de mediere si nu a mai sunat.cine ne poate ajuta.sa gasim de munca .in agricultura depozite ,orice.Tel.0761146948

 155. Alex în octombrie, 2014 la 1:24 pm

  Buna ziua. Am 26 de ani , experienta in service IT, facultatea de Electronica si Telecomunicatii, specializarea Telecomunicatii. Caut un loc de munca stabil in Germania/Austria/Anglia. Nu cunosc limba germana insa engleza o stapanesc chiar si la nivel tehnic.

 156. GALAN RODICA în octombrie, 2014 la 3:00 pm

  Buna ziua,sant interesata de un loc de munca in Germania pentru o familie care vorbeste Italiana,deoarece vorbesc bine,dupa care vreau sa invat germana ,invat deja,cu 14 ani experienza in domenio,,,,,ori o familie de batrani,,,,,,,,,,,,tel,00393426115550

 157. Andreas Maria în noiembrie, 2014 la 7:12 pm

  Gutan tag .sunt disperata sunt in Hannovar si caut un loc de munca am diploma de infirmiera
  vorbesc cursiv limba italiana si un foarte putin germana
  va rog frumos cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEUpoate ma ajutati si pe mine cu un loc de munca la curatenie la un azil de batrani la un restaorant italian oriunde .tel 0040767980689

 158. ilie în noiembrie, 2014 la 9:26 am

  buna imi caut un loc de munca in germania la moment sunt in MD. am pasaport roman daca ma poate cineva ajuta 068822880

 159. Ana în noiembrie, 2014 la 10:04 am

  Buna ziua. M-ar interesa un loc de munca in Germania, eventual ca si ingrijitor persoane varstnice. Va rog sa imi recomandati o firma care face recrutari in acest domeniu si este serioasa?
  Multumesc.

  • Ro-Ger Businesss în noiembrie, 2014 la 12:40 am

   Pentru ingrijire batrini sunati la 00491741944632

 160. Marcu Ioan în noiembrie, 2014 la 4:41 pm

  Sunt interest de un loc de munca in Germania , am diploma de bucatar ,nu vorbesc prea bine germana,dar ma aflu la un nivel mediu.Am urgenta nevoie de un loc de munca!!! Va rog!

 161. vadanescu ileana în noiembrie, 2014 la 7:11 pm

  Buna ziua,cunoaste cineva firma SC Recruitment Business Invest SRL ????Din Sibiu.Am semnat contract de mediere cu ei ,si nu mai dau niciun semn ,ne spun mereu ca nu au venit confirmari……

  • adrian în noiembrie, 2014 la 6:35 pm

   Buna seara, Ileana.Si eu sunt interesat de un loc de munca in Germania. Am lucrat in Stuttgart in constructii insa au fost probleme la plata salariului si am fost nevoit sa ma intorc in tara, neavand alte alternative.Am gasit o firma din Sibiu cu oferte de locuri de munca si a ramas sa ma duc la ei cu actele necesare insa nu stiu cum se numeste firma. Rugamintea mea este sa imi spui te rog daca nr pe care il am eu de la ei corespunde cu firma la care ai semnat contractul.Aceste este nr pe care il am eu 0755229575.Eu sunt din Tulcea si ar necesita o alta cheltuiala de transport pana la Sibiu.Multumesc anticipat si astept un raspuns.

  • nu e totul asa în decembrie, 2014 la 2:03 am

   Genul asta de teapa este mai rafinata.
   Tu semnezi cu ei un contract de prestare servicii…adica ei sa iti caute de munca (timp de un an parca)
   Ei bine, dupa un timp, iti trimit o scrisoare ca inca nu au gasit.
   Cand trece anul, daca mergi peste ei sau suni, te anunta ca a expirat termenul.
   Arareori mai duc ceva oameni la lucru dar grosul banilor ii incaseaza pe seama acestor contracte care in veci nu ajung sa fie solutionate.

   De legal sunt legali dar nici tu nu ai cum sa verifici daca iti cauta sau nu de munca.

 162. Nae stefan în noiembrie, 2014 la 6:17 pm

  Ma numesc nae stefan am lucrat in italia 10 ani am ramas fara munca cu criza acum ma aflu in germania si asi dori sa muncesc in muncesc in regula si sa ma integrez in germania sint incepator penru a vorbi limba in italia am lucrat la firma-peujou preparam masinile noi pentru vinzare iar simbata munceam in agriagricultura sint capabil in geardinarie adica tai iarba rotunjesc pomii fac de toate numarul meu de tel 15214046992 va multumesc

 163. nicolae în noiembrie, 2014 la 2:26 pm

  as dori un loc de munca in germania si eu si sotia mea am muncit in spania 11 ani si am ramas fara munca acolo am revenit in tara . eu am mai lucrat in germania cu multi ani in urma stiu cat de putin germana eu am 46 ani sotia 43 familie serioasa avem carnet de conducere ambii eu detin si de profesionist si categoria D de autobuz nevasta e si croitoreasa avem cunostinte si de bucatari cine ne poate ajuta rugam seriozitate asteptam oferta nicolaetrebuian@hotmail.com sau 0040720340196 multumim

 164. balascau în noiembrie, 2014 la 4:48 pm

  buna ziua!am 32deani si sunt in cautarea unui loc de munca in germania.profil brutar cu o experienta de 11 ani.ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumesc

 165. monica în noiembrie, 2014 la 7:01 pm

  Salutare ,
  sunt in senden, la 15 km de ULM, de o luna si caut ceva de lucru in domeniul curateniei, ingrijire batrani si copii, productie fabrici, ospatar, ajutor bucatar…
  Sunt absolventa a Facultatii de Asistenta Sociala Bucuresti, am lucrat in sisteml de protectie a copilului 10 ani, apoi in Italia 4 ani ca guvernanta pt 2 copii, 8 luni cu o familie de batrini.Vorbesc italiana, engleza, franceza si incerc sa invat germana. Va multumesc anticipat!
  PS:BAFTA TUTUROR

  • ioana morsbach în noiembrie, 2014 la 12:20 pm

   Halo monica noi suntem in apropiere de Frankfurt si angajäm ospätarä .oferim cazare mincare plus salar inclusiv adigurare.daca esti interesatä trimite mail la adresa:iosnamorsbach@googlemail.com. Multumim Ioana Morsbach.

  • Ana Maria în decembrie, 2014 la 11:38 am

   Buna ziua,

   Daca ati fi interesata de un post ca si ingrijitor persoane varstnice si cunoasteti limba germana la nivel conversational va rugam sa trimiteti un CV la adresa: office@promedica24.ro sau daca doriti sa aflati mai multe informatii puteti sa ne contactati la numarul de telefon:0040 770 807 582.

 166. sebastian în noiembrie, 2014 la 4:47 pm

  Buna, sunt sebastian sunt momentan in stuttgart as dori un loc de munca in orice domeniu am 33 ani .Pt fi contactat la numarul de telefon 0040720995576

 167. marian în noiembrie, 2014 la 6:21 pm

  buna ma numesc Marian am 44 ani sint un bun meserias in constructii (zidar) acum sint somer caut un loc de munca in germania cu cazare la o firma serioasa am permis de conducere catg.b cer seriozitate stiu sa si sudez in electrod si in fir(M,I,G,-M.A.G.) care vrea sa ma ajute ofer comision pentru contatare va las nr de tel 00393803865023
  va multumesc

 168. lucian în noiembrie, 2014 la 8:17 pm

  buna ..ma numesc lucian ludwic am 40 de ani sint un bun meserias in recomditionat mobilier antic…si in climatizare..am carnet cat.B….am lucrat si in constructi in spania si anglia..ajutor la rigips…in anglia(LONDRA)am lucrat si in patiserie ajutor de patiser..momentan sint aici in germania..de 2 luni si nu gasit nimic de munca pe motiv ca nu prea stiu limba ,,,stau in traunreut 30 de km de rosenhaim….as dori sa ma ajute cineva cu un loc de munca in orice domeniu …ma acomodez si invat repede,,,vorbesc spaniola si engleza.si germana incepator….pt contact…tel:15154095790 email:ludwiclucian@yahoo.com va multumesc anticipat

 169. ciolacu în noiembrie, 2014 la 12:55 pm

  buna ziua ,caut un loc de munca in germania ,am lucrat in curatenie la hoteluri pe timp de noapte ,si in constructii ,vorbesc limba germana ,,0735266753

 170. Cristi în noiembrie, 2014 la 1:23 pm

  Buna,ma numesc Cristi am 32 de ani sunt an Italia de 10ani lucrez an constructii dar nu prea mai e de munca aici……Am lucrat2 ani an Restaurant faceam curatenie si ajutam an buatarie si 1 an jumate la spatii verzi si 6 ani jumate an constructii as dori si eu un locde munca an Germania las rr de tel00393286174597 voicila.cristi@yahoo.it

 171. gabriel în noiembrie, 2014 la 10:00 pm

  buna ma numesc gabriel am 38 ani si sant un bun meserias in constructii si in domeniul forestier si sofer profesionist cat B CE.cu atestate marfa ADR agabariptic vorbesc italiana.contoct .tel.0763546948 va multumesc anticipat

 172. cristian în noiembrie, 2014 la 1:14 pm

  Bună! Mă numesc cristian, am 25 de ani, locuiesc în giessen și sunt în căutarea unui loc de munca! Dețin permis cat : B C E, vb engleza la nivel de conversație, și germana nivel de începător. 015175594210
  Mulțumesc mult!

 173. ioan în noiembrie, 2014 la 2:42 pm

  Buna ziua!
  Ma numesc Ioan,40 ani,cunostinte minime de limba germana doresc sa lucrez ca montator mobila sau in fabrica mobila in Germania.Experienta in domeniu de peste 10 ani.
  Daca avetii informatii lasati mesaj si va contactez eu!
  Va multumesc!

 174. marian în noiembrie, 2014 la 8:02 pm

  Buna,ma numesc marian sunt casatorit 47 ani si sunt interesat de nu loc de munca in Germania,am permis auto B C C-E de 15 ani si calificare ospatar cunosc engleza italiana si la nivel incepator germana tel 0040761040292 E mail marian.vas1@yahoo.ro multumesc

 175. Hieroglifs International în noiembrie, 2014 la 12:18 pm

  De ce ai nevoie sa cunosti o limba straina?
  Cunoasterea unei limbi straine este un atu in plus in CV; Poti accede mai usor la un job intr-o tara straina. Sunt doar doua motive care te vor ajuta in cariera.

  Afla mai multe pe pagina noastra de web
  http://www.hieroglifstranslations.ro/ro/Language-courses/Prices

  Echipa Hieroglifs International Romania

 176. Daniel în noiembrie, 2014 la 4:34 pm

  Buna ma numesc Daniel am 24 ani,sunt in Metzingen Germania.Am permis cat B.caut un loc de munca.cunosc limba italiana si engleza.E-mail-pycu_daniel@yahoo.com,Tel-015213083593.multumesc

 177. Alexandra în noiembrie, 2014 la 8:22 pm

  Firma evo angajeaza!!!

  • Mardar Viorel în noiembrie, 2014 la 11:29 am

   Salut.Ma numes Viorel,si am 46 de ani sunt in germania de 2 luni,am venit din italia pentru un loc de munca in domeniul consrtructii.Sunt apsolvit a scoli profesionale pr.1968 CONSTRUCTOR STRUCTURI(durger ferar betonist zidar),structuri constructi case de lemn,si prfabricate.Citesc desenul tehnic,am experenta in domenul de23 deani.Am lucrat cu contract in Okraina,Izrael 5 ani ,in Italia 13 ani in acelas domenul de activitate.Posed permis de conducere ca.B am masina,si locuesc intr-o localitate din orasul MAINZ,sunt casatorit,serios ,si fara vitii,vorbesc binelimba italiana si momental imidau tot interesul sa invat german.Caut firma serioasa care putem sa colaboram.Tel.015175140321.mardar.viorel@gamail.com va multumesc.

 178. Arcusplan în decembrie, 2014 la 9:54 am

  Firma germana , numai cu birou pentu interviuri in Arad tel 0040 77398 2483 , Email :Zimmermann@arcusplan.de , avem mai multe joburi in Geramnia , dar conditia eliminatorie este : cunostiinte minime de Limba germana, joburile sunt in Bavaria de sud .
  Asteptam CV-urile D-voastra pe adresa de Email sus mentionata.
  Comisionul nostru este 0 (ZERO)

 179. Cristina în decembrie, 2014 la 9:39 pm

  Buna suntem un cuplu din Arad si am dorii sa lucram in fabrica in strainatate am mai lucrat in agricultura la vie in Germania telefon 0749295341 mail dulcika_kiss65@yahoo.com va multumim

 180. nicoletta în decembrie, 2014 la 10:18 pm

  Cuplu dorim loc de munca in orice domeniu . Inainte sa sunati daca sunteti tepari ganditi-va ca Dumnezeu e sus si raul se intoarce inzecit. Multumim . contaca

  • ahwa în decembrie, 2014 la 11:51 pm

   da pai raul se intoarce la tine, ca deja te-ai gandit ca daca nu te ajuta nimeni e automat rau.Fii sanatoasa.Orice domeniu, zici?si prostitutie?

 181. nicoletta în decembrie, 2014 la 10:19 pm

  Cuplu dorim loc de munca in orice domeniu . Inainte sa sunati daca sunteti tepari ganditi-va ca Dumnezeu e sus si raul se intoarce inzecit. Multumim . contactati-ne la email ; niki_angel31@yahoo.com

 182. marius barlad în decembrie, 2014 la 7:51 pm

  Buna seara,ma numesc Marius,detin permis categoria BE,CE,DE,atestat marfa ,persoane,ADR si cartela tahograf.Am mai lucrat in Germania intre 2009-2011 ca sofer profesionist.Daca ma poate ajuta cu o informatie sau o firma unde m-as putea angaja.Cu respect,o seara buna sa aveti…

 183. marius barlad în decembrie, 2014 la 9:54 pm

  Referitor la anuntul de mai sus adaug numar de tel 0040743989896

 184. roibu simona în decembrie, 2014 la 9:59 pm

  Buna,as fi interesata de un loc de munca in Germania in domeniul medical (asistenta medicala)sunt casatorita si am doi copii.

  • kali în decembrie, 2014 la 2:46 pm

   germana, sehr gut, ei zic B2 dar nu-ti ajunge.Una-i teoria lata-i practica, si experienta in domeniu, si alta atitudine fata de bolnav decat in Romania.Sanse ai f mari daca intrunesti cele 3 conditii:limba germana, experienta, atitudine

 185. Costin Bv în decembrie, 2014 la 10:00 am

  Buna ziua. Ma intereseaza un job ca inginer constructor in strainatate. De preferat limba engleza…

  • meli în decembrie, 2014 la 1:34 pm

   hahaha, lustig!und wie muss das funktionieren, bittschoen?

 186. sorin ovidiu în decembrie, 2014 la 12:09 pm

  buna ziua sunt in romania si caut de munca am ami lucrat in italia in constructii caut de munca am permis de conducere cat b si stiu sa lucrez in izolati hidro izolati zidar faiantar rigipsar zugraveli ferar dulger etc la perfectiune toate si sofer cat b cine poate sa ma ajute mltumesc 0755873272

 187. George în decembrie, 2014 la 2:41 am

  Salut ma numesc George am 28 ani,sunt in Mannhaim Germania.Am permis cat B.caut un loc de munca.cunosc limba spaniola si putina engleză mail-pazar.george@yahoo.esTel-
  0152 05179532
  Multumesc

 188. CIOBOTARU IRINEL în decembrie, 2014 la 10:12 am

  Buna ziua,as dori sa mi gasesc un loc de munca in consyructii.ferme de animale.sau in orce domeniu.detin permis cat bastept sa ma contactati la nr de tel.15175322896.va multumesc frumos

 189. Sorin în decembrie, 2014 la 12:28 am

  Buna seara.Caut camera cu chirie pt o persoana in Freiburg sau localitati invecinate.adresa mea de contact este sorinmarcu82@gmail.com Rog seriozitate

 190. Romanul - cel mai ieftin sclav sin Europa în decembrie, 2014 la 11:04 am

  Observ cu mahnire cum romanul cretin se vinde precum cel mai ieftin sclav al Europei. Cum poti fi atat de stupid, atat de naiv si lipsit de creier, incat sa te arunci precum bivolul in situatii evident inselatoare?? Sfinte Sisoie.. Toti cei de la tara se reped disperati sa plece in afara, crezand ca acolo ii asteapta covrigi calzi si fluvii de miere. Cunosc tarani muncitori in Romania, care isi lucreaza pamantul, vand la piata si fac de 2-3 ori cat ar face in strainatate, chinuiti si inrobiti. Plus ca aici sunt acasa la ei. Astia sunt oameni adevarati, restul sunt niste visatori trecatori, care si-ar vinde tara si pentru o ciorba. Noi trebuie sa luptam sa muncim in aceasta tara, sa ne ridicam, nu sa dam bir cu fugitii precum ultimii lasi ai Europei si sa stergem la fund si sa spalam wc-uri la altii. Insa e nevoie de minte si ambitie. Asa s-au construit societatile puternice, cu oameni muncitori, insa leprele pleaca la euroi si liroanțe, le sta leul si romanescul direct in gat. Cu astfel de oameni am ajuns o tara de mana a 3-a. Aici nu se preteaza democratia. Singura solutie pentru a indrepta si pune la munca o natie de prosti este o dictatura.

 191. melissa în decembrie, 2014 la 3:37 pm

  numai romani analfabeti pe site-ul asta.Ce pretentii sa ai sa mai invete si limba germana,de altfel indispensabila pentru viata sociala si laborala in Germania daca pentru propria limba materna nu exista creier

 192. nita elena în decembrie, 2014 la 8:41 pm

  Am 44 ani sunt asistenta medical si inginer agricol.doresc sa lucrez in germania .
  Am lucrat sezonier si eu si sotul
  .putem fi contactati la 0721910855.oferim seriozitate

 193. Andrei Atudorei în decembrie, 2014 la 12:29 pm

  Buna ziua,

  numele meu este Andrei, am 34 ani, sunt tehnician auto de meserie, stiu limba germana la nivel A2, si caut loc de munca in Germania in industria auto (domeniul auto). Daca ma poate ajuta cineva ma poate contacta la tel 0740007701 sau pe email: andrei.atudorei@gmail.com.
  Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

romaningermania.ro Web analytics