Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

august, 2012

Târgurile forţelor de muncă au loc toamna, în marile oraşe germane

Vă prezentăm în continuare câteva link-uri utile pentru cei care îşi caută de lucru în Germania. Fiecare dintre dvs. poate să adauge însă şi alte link-uri, în cadrul comentariilor la text. Ideea acestui centralizator a pornit de la solicitările cititorilor noştri, care doresc să muncească în Germania.

Pentru a putea găsi un loc de muncă direct la angajator (fără a mai plăti sume mari de bani intermediarilor, despre care nu ştim cât de serioşi sunt), trebuie să cunoaşteţi limba germană. În cazul unora dintre locurile de muncă este suficientă şi engleza, ştiută foarte bine.

Primim încontinuu pe email mesaje cu întrebarea: cum să-mi găsesc un loc de muncă în Germania? În disperarea lor, oamenii ne explică situaţia lor familială şi cea profesională în amănunţime, întrebându-ne ce şanse au să se angajeze în Germania. Cititorii noştri ne mai întreabă dacă vor reuşi sau nu să se angajeze în Germania şi dacă se vor putea adapta în această ţară, atât ei, cât şi copiii lor. La astfel de întrebări nu putem oferi un răspuns standard, deoarece situaţia fiecărui om este diferită.

Pe de altă parte, fiecare român trebuie să ţină seama de faptul că, venind aici fără a stăpâni bine limba germană, poate fi exploatat ori se pot întâmpla alte situaţii neplăcute, din care nu poate ieşi cu uşurinţă şi pe care nu va avea curajul sau posibilitatea să le reclame.

Oricât de multă încredere ar avea în persoana care le-a promis locul de muncă, oamenii trebuie să aibă la îndemână numerele de telefon de la consulatele româneşti şi de la ambasadă şi să ştie că pot suna în orice moment Poliţia (110) – care le poate pune la dispoziţie un traducător, atunci când este cazul (dacă vor să reclame abuzurile).

Oficialii „Arbeitsamt” sunt prezenţi la fiecare târg de job-uri

Am primit numeroase semnale de la români veniţi prin firme de intermediere a forţei de muncă şi care „au fost lăsaţi baltă”, ba chiar şi chiar un apel disperat de la o tânără care nu mai ştia nimic de prietenul său aflat la muncă în Germania, şi despre care presupunea că ar fi ţinut de angajator pe post de sclav.

În condiţiile în care cunoaşterea limbii germane este necesară atât pentru găsirea unui loc de muncă, cât şi pentru a lucra în această ţară, vă recomandăm să vă căutaţi direct,  pe internet, un loc de muncă. Pe google.de puteţi folosi, de pildă, ca şi cuvinte de căutare profesia dvs. sau domeniul în care doriţi să lucraţi, precum şi oraşul sau zona în care aţi vrea să ajungeţi. Unele informaţii le puteţi găsi şi în engleză, dar vă repetăm că aveţi mare nevoie de limba germană.

Adăugăm mai jos câteva link-uri care le pot fi necesare nu doar românilor din ţară care îşi caută de lucru în Germania, ci şi celor aflaţi deja aici, şi care nu lucrează în acest moment. Vom începe cu „Forţele de muncă”.

Informaţii provenind de la ministerele şi autorităţile statului unde puteţi găsi nu doar locuri de muncă, ci şi diferite programe sau calificări (de 3 ani prin „Ausbildung”- cursuri şi practică), precum şi proiecte precum şi informaţii despre recunoaşterea diplomelor, puteţi găsi la următoarele adrese web: www.arbeitsagentur.de  (şomerii din regiunea Hamburg pot fi îndrumaţi şi consiliaţi şi prin telefon, gratuit, detalii aici); www.bmbf.bund.de (de văzut şi informaţiile de aici); www.bma.bund.dewww.bibb.de (puteţi citi varianta şi in engleză, schimbaţi în dreapta sus).

Există şi alte site-uri specializate, pe domenii de activitate:  jobboerse.arbeitsagentur.dewww.jobscout24.de; www. de.jobrapido.comwww.jobs.dewww.jobrobot.dewww.jobpilot.de; www.stellenangebote.de; www.jobkurier.de; www. aktuelle-jobs.dejobs.meinestadt.dewww.jobworld.dewww.hogastjob.comwww.gastrojobs.comwww.gastronomie.de; www.hotelstellenmarkt.de.

În fiecare an Airbus caută specialişti; mai multe informaţii puteţi găsi aici: www.jobisjob.de.

Locuri de muncă pentru specialişti IT, tâmplari şi agricultori (inclusiv pentru ingineri agronomi, grădinari etc.) sunt oferite de următoarele site-uri web: www.it-arbeitsmarkt.dewww.jobscout24.dewww.facharbeiter.dewww.holzjob.euwww.landjobs.de;  www.agranet.de; www.agrijob.de; www.agrar-direct.de; www.jobworld.de/Agrarwww.topagrar.com.

Pentru domeniul publicităţii, puteţi accesa următoarele site-uri: www.werbeagentur.de şi www.network-werbeagentur.de.

Pentru locuri de muncă în domeniile medicină şi farmacie, puteţi accesa următoarele site-uri: www.pharmajobs.com; www.aerzteblatt.de; www.klinikstellen.de; www.klinikjobs.dewww.zeit-fuer-arbeit-hh.de; www.bundeswehr-karriere.de/sanitaetsdienst; www.sanojobs.de.

Îngrijire bătrâni sau bolnavi: www.plegeagentur.de; www.bestjob-pflege.de; www.pflege.de.

În domeniul social (fundaţii, organizaţii, etc.): www.diakonie.dewww.stellenmarkt-sozial.de; www.sozial.de; www.info-sozial.de.

Alte site-uri prezintă cereri de menajere/îngrijitoare pentru copii, găzduite la familiile germane: www.au-pair-job.de; www.meinaupair.de. Acest sistem se numeşte „Au Pair” şi presupune ca tânăra să lucreze maximum 30 de ore pe săptămână, să primească cam 260 de euro pe lună şi cazare – singură în cameră ori în camera copilului, abonament lunar pe mijloacele de transport şi asigurare medicală de 25-40 de euro pe lună; menajerei sau îngrijitoarei i se poate oferi posibilitatea să urmeze un curs de limba germană.

Un alt link este destinat celor care doresc să lucreze şi să facă „Ausbildung” în diferite domenii: www.ausbildung.bayer.de.

Companiile mari şi firmele cunoscute fac angajări sau au oferte pentru „Ausbildung”: www.deutschebahn.com/stellenboerse; www.obi.de/jobs; www.areva-career.com; www.karriere-bei-lidl.de; www.media-saturn.com/karriere; www.studiumplus.de. Informaţii privind „Ausbildung”pentru toate landurile găsiţi aici: www.studienwahl.de. Şi la toate celelalte supermarketuri şi firme cunoscute puteţi căuta ofertele de muncă, găsind mai întâi site-ul firmei, pe google.de.

Cei care doresc să lucreze în cadrul poliţiei (de land sau „Bundeskriminalamt”) pot găsi mai multe date aici: www.polizei.de şi www.polizeifachhochschulen.de ori pe www.bka.de (Bundeskriminalamt) şi www.bundespolizei.de. Potrivit informaţiilor provenite de la aceste instituţii, doritorii trebuie să ştie perfect germana, să aibă cetăţenie germană şi, de regulă, există şi o limită de vârstă.

Alte asociaţii sau organizaţii pe site-urile cărora puteţi găsi informaţii necesare cu privire la activitatea profesională în Germania sunt:

 1. Asociaţia germană a Inginerilor: www.vdi.de
 2. Pentru electronişti: www.vde.de
 3. Pentru arhitecţi: www.bak.de sau www.bda-architekten.de
 4. Pentru cei din construcţii: www.bauindustrie.de şi www.werde-bauingenieur.de

Anunţuri de muncă mai pot fi găsite şi în ziarele germane. Astfel  de anunţuri puteţi căuta şi din România, pe internet (cu google.de), de exemplu pentru cotidianul „Hamburger Abendblatt” accesaţi www.abendblatt.de (va trebui să vă completaţi numărul de IP ca să aveţi acces la informaţii).

În general, urmărind în ziare secţiunea „Stellenmarkt”, puteţi găsi ceea ce vă interesează, mai precis firmele unde să vă expediaţi CV-ul şi scrisoarea de intenţie. Şansele sunt mai mari cu cât trimiteţi mai multe CV-uri, numărul acestora putând fi de zeci sau sute pe lună, până când veţi găsi un loc de muncă acceptabil.

Materialul a fost realizat cu ajutorul unor informaţii din pliante distribuite în instituţiile de stat ori făcute publice pe internet, pe site-urile ministerelor, precum şi cu ajutorul cărţii Traumjob per Mausklick” (Heike Galensa şi Vera Warnecke, Ed. „Buch und Zeit”) şi a unei ample broşuri despre studii şi meserii, editată de „Bundesagentur fuer Arbeit”.

Tags: , , , , , , ,

1,650 Comentarii la Cum putem găsi, pe internet, un loc de muncă în Germania?

 1. Promedica24 în mai, 2015 la 1:27 pm

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

  • toni gherghe în iunie, 2015 la 1:16 pm

   numele meu este tomi gherghe din bucuresti zugrav de meserie si caut si eu un loc de munca in germania in domeniu daca ma poate ajuta cineva cu contract legal de munca .am calificare in domeniu ccei drept nu cunosc limba germana dar cu o echipa de romani s-au o firma cu o echipa romana ,pot veni si cu echipa mea din romania..dar sa fie ceva serios .va mult anticipat cei ce vor sa ma ajute poate suna la tel 0762197296…..

   • Ursu Monika în august, 2015 la 5:31 am

    Fara cunostinte de limba germana este mai bine sa nu va aventurati, noi am avut cazuri un firme serioase au muncit luni de zile in constructii cu cate 10 pana 12 oameni si nu si-au luat banii, pentru ca patronii au semnat contractele fara sa cunoasca continutul. Toata lumea crede ca in Germania oamenii sunt foarte corecti, aveti grija nu este asa.

    succes

    • Crisss în septembrie, 2015 la 11:42 pm

     Inainte de a pleca:

     1. Curs Limba Germana (in RO dureaza 2 luni si nu costa mult, si daca alegeti firme acreditate scapati de multi tzepari gen “Invata germana in 12 pas cu un CD”

     2. Acte – Asigurati-va ca aveti totul tradus si autentificat.

     3. Monika are dreptate, nu plecati cu idea ca in DE sunt toti corecti si amabili si va zambesc (asta fiind conceptia de baza despre ei in RO)…mai ales in Berlin fiti foarte atenti, sunt multi care profita de oameni care nu cunosc limba. Corectitudinea germana se poate vedea la contractele legale. Acum intelegeti de ce e bine sa aveti germana invatata de dinainte de plecare.

     4. Nu mai credeti in craiglist din Berlin. Nu gasiti acolo munci bine platite.

     5. Brosura despre munca legala in Germania: http://berlin.mae.ro/sites/berlin.mae.ro/files/images/berlin/pdf/dgb_fair_wissen_ro_web.pdf

     6. Folositi Internetul. Documentati-va pana la cel mai mic amanunt. Faceti itinerariu pe harta inainte de a pleca, markati-va locurile unde doriti sa ajungeti si mijloacele de transport cum ajungeti acolo adica nr autobus, nume statii, distanta estimata, statii metro, etc.

     7. Asigurati-va ca aveti unde sa stati – Locuri de cazare temporara se pot gasi pe net cu tot cu adresa si marcare pe harta :P

     8. Desi se pleaca doar cu buletinul – aveti grija sa aveti la dvs si un pasaport electronic – cel simplu are valabilitatea 1 an, 5 ani sau provizoriu. S-ar putea sa va ajute mai bine la inregistrare decat buletinul de RO cu toate ca si ala-i bun dar stiti voi :P

     9. Aveti grija de voi

     10. Dumnezeu sa fie cu voi si multa bafta.

     • Crisss în septembrie, 2015 la 11:45 pm

      Rectific cel de 5 ani nu e pass simplu ii zice altcumva am uitat cum ii zice, dar va puteti interesa la evidenta populatiei inainte de a pleca.

     • Albu Catalin în decembrie, 2015 la 4:32 am

      Buna dim am lucrat si eu in germania doua saptamini si patru zile am avut de munca non stop si nici liber nu aveam,de mincare nu imi dadeau daca nu mia covenit nu au vrut sami plateasca decit miau dat bani de drum si mau trimes acasa va rog ajutatimi as vrea sa lucrez in fabrica

    • irina în octombrie, 2015 la 10:32 am

     Buna ziua,eu cu sotut meu cautam ceva de lucru in domeniul agriculturii de preferabil capsuni ,avand experienta de lucru ,sotul detine permis auto,va rog frumos daca ma puteti ajuta,ma puteti contacta la nr 0756495449

   • irina în iunie, 2016 la 5:52 pm

    Salut Gherghe am incercat sa te sun dar fara raspuns. Trimitemi CV-ul la iva@viktech.co.uk . Caut zugravi cu experientsa in Danemarca. Cu stima, Irina

    • Ciornenchi Liviu în iulie, 2016 la 1:40 pm

     buna IRINA sunt CIORNENCHI LIVIU din FETESTI IALOMITA am 51 ani am experienta in constructi,zugrav,faianta,rigips etc.cum e romanu stie cam din toate.datorita faptului ca am citit raspunsul tau pentru GHEORGHE si cauti zugravi s-au ceva in constructii ma scuzi ca am intervenit asa dar mi-as dori un job.am permis conducere B.mentionez nu stiu engleza si daca nu te superi mai sunt doi colegi de munca.te salut si astept te rog raspuns la nr tel.0040726035577 sau e-mail : liviuciornenchi@yahoo.com

   • CLAUDIA în august, 2016 la 9:42 am

    Buna ziua cautam un loc de munca eu si sotul meu in germania dar daca sar putea sa venim cu tot cu fetita noastra de 2 ani si cu bona ei. pe mine m-ar interesa sa aven o cazare unde sa stam toti acolo, adica sa stea bona cu fetita si noi sa muncim, sotul in agricultura sau la vreo ferma la ce este nevoie , iar eu la bucatarie la spalat vase, camenarista sau agricultura nu conteaza la ce este nevoie la aceea lucram . va multumesc

  • Gabi în octombrie, 2015 la 11:06 am

   Buna ziua.Sunt in Germania de aproximativ doua saptamani si sunt in cautarea unui loc de munch, atat eu cat si mama mea. Vorbim germana la nivel incepator. Eu mai vorbesc engleza,franceza si spaniola iar ea turca. (21,respectiv38ani).In tara ea a lucrat multi ani in domeniul gastronomic iar eu ca asistent manager ) . Multumesc.

   • Sico Job în noiembrie, 2015 la 3:51 pm

    Buna ziua

    Avem nevoie de 4 ajutoare in productie pentru Germania.

    Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

    Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

    Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
    contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

    Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

    Localitatea: 50171 Kerpen, Deutschland.

    Daca sunteti disponibili sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

    • Elena în decembrie, 2015 la 5:40 pm

     Buna ziua știe cineva, ceva de firma gastrojob va multumesc ast ras voastre

     • Petruta în aprilie, 2016 la 4:28 pm

      Da e fIrma serioasă. Elena am un loc de munca în Eiscafe în germania .am nevoie de o persoana care știe sa facă cupe de înghețată și sa vândă la vitrină si sa vorbeasca germana nivelul de baza incepator.altceva nimic .i se oferă cazare

     • erich Schuster în septembrie, 2016 la 7:53 pm

      Caut fata ptr. hotel mic dejun si receptie .ofer cazare

    • ignat în ianuarie, 2016 la 9:13 am

     buna am lucrat in 2015 la o fabrica mezeluri cu contract de 6 luni suntem cuplu cu auto propiu va trimitem si cv. in germana limba germ.binisor catre bine am dori un loc de munca,am lucrat si in agricultura va multumim

     • corina în februarie, 2016 la 3:03 am

      buna ,ai scris k ai lucrat la o fabrica de mezeluri ,imi poti da un numar de telefon de la fabrica acea si niste detali te rog frumos,am nevoie de un loc de munca

   • Elena în decembrie, 2015 la 5:47 pm

    A auzit cineva de firma gastrojob este situată in Germania va multumesc

  • lazar în ianuarie, 2016 la 11:37 am

   buna ziua ma intereseaza cu cit asi fi platita sa ingrijesc o batrina , mentionez stiu limba si vreau sa stiu ce perioada .Multumesc

 2. ichimescu ionel în mai, 2015 la 8:45 pm

  Buna seara sunt Ichimescu ionel din -Seleus -jud-Mures nr-135 .Va scriu cu mare placere acest comentariu si cu speranta ca ma veti putea ajuta .Am 50 ani si asi dori sa lucrez in strainatate daca ma puteti ajuta va multumesc

  • Promedica24 în mai, 2015 la 10:48 am

   Buna ziua,

   Solicitam sa cunoasteti limba germana la nivel conversational, de baza.

   Daca sunteti interesata, va rog sa ne lasati datele dumneavoastra de contact sau sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

   Sediul nostru din Sibiu este situat pe Calea Dumbravii la nr. 24, peste drum de ANAF.

   Multumim.

   • stefan anca în noiembrie, 2015 la 1:38 pm

    Buna ziua am 44 ani si deocamdata ingrijesc o batrana,dar in ianuarie ma intorc in tara.as dori sa mi spuneti pe ce perioada faceti contracte la batrani?vorbesc germana binisor.mai mult inteleg.pot zice ca ma descurc

    • Violeta Popa în decembrie, 2015 la 4:20 pm

     Buna ziua,

     Imi puteti lasa un numar de telefon sa va pot contacta.Repreyinta o agentie slovaca care va poate ajuta.

     Cu stima,Violeta Popa.

 3. Niculescu Maria în mai, 2015 la 11:04 am

  Sunt interesata de:
  - Obtinerea unui loc de munca in strainatate; de preferinta in: Germania, Italia, domeniile: hotelier (experienta camerista 5 ani), agricultura (experienta 3 ani)
  - As dori ca interviurile sa fie aproape de casa: Sibiu, Pitesti, Olt, iar comisionul sa fie dat la Locul de munca
  Contact: 0741 492 093 (Maria)

 4. Promedica24 în mai, 2015 la 10:06 am

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

  • stefan anca în noiembrie, 2015 la 1:43 pm

   Ce salariu oferiti?nr.meu de tel.este015168732867

 5. Promedica24 în mai, 2015 la 3:08 pm

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.

  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

 6. irinel în mai, 2015 la 8:15 pm

  buna seara!suntem o familie tanara cu 3 copii,ingrijiti,responsabili,dornici de o munca sigura si pe termen foarte lung,avand intentia sa ne stabilim definitiv in Germania,am vrea un contract legal in Germania,in domeniul: constructii ,sofer,detin atestat manitou,in general in orice domeniu…daca e cineva sa ne ajute.,va multumim din suflet

  • Gioni în iulie, 2015 la 9:07 pm

   sal…daca ai C si E ma poti contacta la tel 0773994151

 7. Clara în iunie, 2015 la 5:09 pm

  Buna ziua!
  Sunt in cautarea unui loc de munca in Germania pentru 3 luni, incepand cu jumatatea acestei luni. Am cunostinte de limba germana la nivel incepator, am 21 de ani si imi caut in mai multe domenii precum: hotelier, menajera, bona, gastronomie: ajutor de jucatar sau de ospatar, in depozite.
  Daca exista comision doresc ca acesta sa fie retras din primul salariu.
  Daca cunoasteti vreo oferta, va rog sa ma anuntati.
  Va multumesc!

  • Georgescu Daniel Guest Medien Essen în iulie, 2015 la 11:06 am

   Societatea Germana Guest-Medienagentur-Essen avand o experienta de peste 10 ani in domeniul, si fiind reprezentantul direct a peste 80 de resorturi hoteliere din Germania de nord, selectioneaza personal hotelier in vederea angajarii in Germania.

   SE FAC PRESELECTII PENTRU URMATOARELE FUNCTII:

   BUCATAR / SALARIUL BRUT 1.770,00 €

   OSPATAR /SALARIUL BRUT 1.620,00 €

   CAMERISTA / SALARIUL BRUT 1.480,00 €

   Se lucreaza conform standardelor germane cu un contract de munca incheiat direct cu angajatorul german si asigurari sociale.
   SOCIETATEA NOASTRA NU PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION .
   CERINŢE : CUNOSTINTE DE LIMBA GERMANĂ la nivel incepätor sau mediu conversational in functie de postul dorit.
   Dupa preselectionarea datelor dvs. de catre societatea noastra, urmatoarele contacte si contractul de angajare se vor face direct cu angajatorul german.

   • Ioana călțun în iulie, 2015 la 6:08 am

    Vrea și eu să muncesc în germania

    • Stela Pirnea în iulie, 2016 la 1:30 pm

     Buna ziua! Numele meu este Stela si am 38 de ani.Locuiesc cu soțul si copilul in Mossinning de aproximativ 2 saptamâni. Sunt in căutarea unui loc de munca. Nu sunt vorbitoare de limba germana dar vorbesc cursiv limba engleză. In România am lucrat in învățământ după care următorii ani,am lucrat in turism. Sunt interesată de jobul de camerista,asta bineînțeles dacă aveți ceva disponibil in aceasta zona. Numărul meu de telefon este 004915145348115 . Adresa de mail la care pot fi contactata este stela.pirnea@yahoo.com. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor!

   • liviu în iulie, 2015 la 3:46 pm

    buna ziua.Numele meu este BANCILA LIVIU,am citit anuntul dvs de angajaresi m-ar interesa daca aveti si alte posturi pentru necalificati.Am 27 ani,1,92m inaltime iar ca si studii am facultatea de management in afaceri fara licenta,alte cursuri:operator calculator,agent interventie paza si ordine,agent de vanzari,sofer cat b de 9 ani,lb engleza nivel conversatie.Pot sa fac acolo un curs de germana.Va multumesc!

   • Maria în august, 2015 la 5:48 pm

    Am citit anuntul dv si sunt interesata. Experienta camerista 2 ani impreuna cu sotul meu in Berlin Germania. Cunostinte de limba germana medii
    Doresc sa mi lasati date de contact.

    • Alexandra în august, 2015 la 3:36 pm

     Buna ziua!M-ar interesa si pe mine oferta dumneavoastra, ca si camerista sau ajutor bucatar. Stiu limba germana nivel incepator, vorbesc fluent limba engleza. Locuiesc in Germania. Va rog sa ma contactati la nr: +49 15 75 5442755 multumesc!

    • iulia în septembrie, 2015 la 11:06 am

     Buna ziua.Am citit anuntul dumneavoastra si as fi interesata pentru postul de camerista.As face un curs de limba germana acolo si fiind o fire perseverenta si ambitioasa,invat repede.Sunt economista , am terminat facultatea de stiinteeconomice, lucrez pe calculator , am permis cat B. Tel 0763727950 .Va multumesc si astept un raspuns

   • adrian în octombrie, 2015 la 5:36 pm

    cun.de lb.GERMANA mediu conversational si angleza cu permis cat .B MAI MULTE INF.LA TEL.0040748411669 SAU PE MAIL

    • Sico Job în noiembrie, 2015 la 3:54 pm

     Buna ziua

     Avem nevoie de 4 ajutoare in productie pentru Germania.

     Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

     Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

     Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
     contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

     Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

     Localitatea: 50171 Kerpen, Deutschland.

     Daca sunteti disponibil sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

     • ionut stanoiu în ianuarie, 2016 la 9:13 pm

      vopsitor auto profesionist, vechime peste 10 ani in reprezentanta auto+ service multi marca, posesor permis profesionist cat b+c+e din 1999 b si 2005 c+e,incep sa invat limba germana, solicit angajare cu contract legal in de. persoana ambitioasa virsta 35 ani!doresc sa primesc un raspuns la tel 0760521107. va multumesc respectos!

   • Maria în noiembrie, 2015 la 2:48 pm

    Vreu si eu un loc de munca
    Sunt bucatar,de profesie,limba ger.f.putin.multesc

    • Radu în martie, 2016 la 9:15 pm

     Pt. Maria,daca va mai intereseaza postul de bucatar,avem noi un loc la Nuernberg.Va rog sa ne cautati.

     • Radu în martie, 2016 la 9:17 pm

      Sau sa sunati la 0040359199956.Multumesc

   • Albu Maria în decembrie, 2015 la 3:42 am

    Sunt incepatoare de limba germana si sotul meu si nu avem pe nimeni sa ne ajute cum putem face va rog frumos.Am vrea sa lucram in fabrica

    • Albu Catalin în decembrie, 2015 la 4:13 am

     Buna ziua ma numesc Catalin am lucrat in Germania 2 saptamini si 4 zile nu mia covenit de locul de munca.Se lucra fara o zi libera nu aveam timp sami gatesc nici sa ma spal si in alta parte nu miam gasit finca nu cunosc limba asa de bine.Asi fi dorit sa lucrez in fabrica,va rog ajutatima

   • Bulgarasu luminita în ianuarie, 2016 la 11:34 pm

    Buna ziua !Ma numesc Bulgarasu Luminita ,AM 27 de ani ,am mai lucrat in Germania la Mc donad,s 3 ani ,acum sunt in Frankfurt am venit sa lucrez ca si camerista la un hotel numai ca firma isi bate joc de noi ,va rog sa ma ajutai cu un loc de munca !

    • Lili în ianuarie, 2016 la 6:07 pm

     Noi suntem o familie de italieni si avem in Germania un eis café aproape de frankfurt am Main. Avem cu adevarat mare nevoie de o persoana cinstita curata si cu multa vointa de a lucra. Am mai avut românce si ele Isi bateau joc de noi. Fara sa cunoasca limba si farà sa stie sa faca nimic erau ca mieluselele in prima perioada dupa care se schimbau treburile dupa c’è le stateam alaturi zi de zi sa le invatam munca noastra si limba. Deci nu aveti mereu voi dreptate. Am dori fff mult sa avem si noi un pic de noroc dar nu este usor. Deci daca esti cum spui si stii sa vorbesti limba contacteazane la email stella.lucente1987@gmail.com

    • erich Schuster în septembrie, 2016 la 7:59 pm

     am nevoie la hotel ptr. mic dejun si receptie

   • Marina în mai, 2016 la 11:03 am

    Marina,51 ani, Chişinău Moldova. Vorbesc româna, engleza, franceza şi rusa scris şi oral şi germana la nivel de comunicare, abilităţi manageriale,honestă, responsabilă, valori morale. Caut un loc de muncă în Germania în sfera hotelieră. Telefon de contact: 068096684.

   • Rotila Andreea în iunie, 2016 la 12:49 pm

    buna ziua ai mei parinti sunt sefi bucatari mai aveti nevoie ei sunt plecati tot in Germania dar au nimerit cam prost acolo . astept un raspuns de la dvs sau un nr de tel sa vb cu ei.

    • alfa Horizont Romania în septembrie, 2016 la 3:27 pm

     Buna ziua,
     Firma noastra ofera joburi in domeniul gastronomic, la o pensiune cu restaurant in zona Padurea Neagra-Germania se asigura cazare+masa.
     Asteptam CV-urile dvs. pe adresa de e-mail:contact@alfa-horizont.ro
     Tel;0774-607075

   • Stela Pirnea în iulie, 2016 la 11:29 am

    Buna ziua! Numele meu este,Stela Pirnea si sunt in căutarea unui loc de munca in Mossinning sau Erding (Germania).Locuiesc cu soțul si copilul. Nu sunt vorbitoare de limba germana dar vorbesc cursiv,limba engleză. Ultimii 3ani de zile i am lucrat in România,la un hotel,ca si agent turism. Dacă aveți ceva disponibil si credeți ca ma puteți ajuta,adresa mea de mail este stela.pirnea@yahoo.com. Va mulțumesc anticipat!

 8. Promedica24 în iunie, 2015 la 11:27 am

  Buna ziua,

  Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
  Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

  Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

  Multumim.

  • adrian în octombrie, 2015 la 5:32 pm

   sant o persoana sociabila cun.lb.GERMANA nivel conversational .permis cat,B .mai multe inf.la tel.0748411669 sau pe mail

   • Sico Job în noiembrie, 2015 la 3:55 pm

    Buna ziua

    Avem nevoie de 4 ajutoare in productie pentru Germania (necalificati)

    Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

    Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

    Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
    contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

    Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

    Localitatea: 50171 Kerpen, Deutschland.

    Daca sunteti disponibili sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

    • gabi în septembrie, 2016 la 12:22 pm

     buna ziua
     mai este valabil anuntul?

 9. Angela în iunie, 2015 la 8:16 pm
 10. dulama maria în iunie, 2015 la 3:48 pm

  va rog sa ma contactati 015146843338

 11. Susanu Valentina în iunie, 2015 la 1:33 pm

  Salut locuesc in Schutorff am 46ani cu profesie de asistenta medicala staj 12ani imi caut de munca hotelier,bona,menajera sau ingrijire de persoane la domiciliu am experienta. Daca ma puteti ajuta contactatima 015784385758 multumim

  • Georgescu Daniel Guest Medien Essen în iulie, 2015 la 11:12 am

   Societatea Germana Guest-Medienagentur-Essen avand o experienta de peste 10 ani in domeniul, si fiind reprezentantul direct a peste 80 de resorturi hoteliere din Germania de nord, selectioneaza personal hotelier in vederea angajarii in Germania.

   Oferim posibilitatea gasirii unui loc de munca in domeniul hotelier.
   Informatii la Tel. 015163697275 luni- vineri 09:00 – 14:00 sau job@guest.consulting Web: http://www.guest.consulting

   • Alexandra în august, 2015 la 3:42 pm

    buna ziua! Locuiesc in Germania si as dori un loc de munca. Va rog sa ma contactati la nr: +49 15 75 5442755.Stiu limba germana nivel incepator, in schimb vorbesc engleza si italiana. va multumesc

   • adrian în octombrie, 2015 la 5:29 pm

    sant o persona sociabila cun.lb.GERMAN .ANGLEZA,ITALIANA, mediu conversatie permis.cat.B mai multe inf.la tel.0040748411669 sau pe mail

    • Schulte M în noiembrie, 2015 la 4:25 pm

     daca cunosti germana si ai cunostinte in domeniul electricii( de baza) poti lucra cu contract intr-o fabrica cunoscuta in Europa.
     00491603383491

    • Sico Job în noiembrie, 2015 la 3:58 pm

     Buna ziua

     Avem nevoie de 4 ajutoare (necalificati) in productie pentru Germania.

     Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

     Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

     Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
     contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

     Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

     Localitatea: 50171 Kerpen, Deutschland.

     Daca sunteti disponibili sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

     • ana în ianuarie, 2016 la 2:40 am

      in acest salariu se ia si comisionul dumneavoastra banuiesc deoarece platiti foarte putin. Normal se plateste minim 10 euro pe ora neto iar orele suplimentare se platesc dublu. Deci…aveti grija

 12. grigorean felicia în iunie, 2015 la 6:19 am

  as dori sa lucrez ca ingrijit batrani in zona munchen sunt asistenta mrdicala si am si cunostinte de lb germana

  • Ana în iunie, 2015 la 1:48 pm

   Bună ziua,
   Dacă sunteţi interesată pentru un loc de muncă ca şi îngrijitor persoane vârstnice, în Germania şi cunoaşteţi limba germană la nivel conversaţional, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 13. Laur în iunie, 2015 la 3:52 am

  Angajez personal vorbitor limba germana scris citit.se face contract de munca Ausbildung salariul minim 1620€ pe luna.relatii tel 015145231910 .. Construcții , Curățenie , controlul calitati

 14. simona în iunie, 2015 la 8:57 am

  Buna ziua, sunt biochimist si doresc sa ma angajez pe laborator analize medicale in Germania.Ma puteti ajuta.0756686693.Multumesc

 15. Gheorghe în iulie, 2015 la 9:29 am

  Buna ziua. Sunt in cautarea uniu loc de munca in Germania, as dori sa activez in domeniul apiculturii sau la o ferma agricola.

 16. Gheorghe în iulie, 2015 la 9:30 am

  Buna ziua. Sunt in cautarea uniu loc de munca in Germania, as dori sa activez in domeniul apiculturii sau la o ferma agricola. mail gheorghechiri@mail.ru

 17. mocian ovidiu în iulie, 2015 la 10:51 am

  Sunt inginer constructor,statiker,DOCTOR IN CLADIRI SUPUSE LA SEISM,sau pe santier,etnic german,cunosc limba germana,franceza engleza,doresc un loc de munca la firma germana .Am 57 ani,multa experienta in proiectare si executie,in Germania-22ani,franta-2ani,permis conducere B.rASPUNS LA consares@gmail.com

 18. lunca gabriel în iulie, 2015 la 11:12 pm

  Oferte de. Munca. Constructi si sofer cat b

  • rada marius în octombrie, 2015 la 8:15 am

   Mai este valabil anuntul caut sofer cat b locuiesc in koln-wesseling
   015166264528

 19. Talaba în iulie, 2015 la 10:19 pm

  Buna ziua!
  Sunt in cautarea unui loc de munca in Germania pentru 6 luni s-au mai mult, incepand cu jumatatea acestei luni. Am cunostinte de limba germana la nivel incepator, am 25 de ani si imi caut in mai multe domenii precum: , in depozite.fabrici,agricultura pe utilaje agricolew ma conostinte,ajutor de bucatar,…astept un raspuns 0767634815…messengery1234@yahoo.com
  Daca cunoasteti vreo oferta, va rog sa ma anuntati.
  multumesc

 20. Stefan în iulie, 2015 la 11:41 pm

  Buna seara! Numele meu este Stefan, am 23 de ani. De aproximativ 3 luni sunt in germania in orasul Dusseldorf, am cautat foarte mult de munca, dar din pacate nu am gasit nimic. Vorbesc limba germana la nivel de baza, vorbesc engleza la nivel foarte bun. Am permis categoria B . Daca puteti sa ma indrumati intr-un fel. Unde sa mai caut ? Ce sa fac? Am nevoie foarte mare de niste sfaturi! Va multumesc anticipat si va doresc o seara frumoasa!
  Numarul meu de telefon; 0152 23485911
  Email: stefan.becheru@yahoo.com

  • Sico Job în noiembrie, 2015 la 4:00 pm

   Buna ziua,

   Avem nevoie de 4 ajutoare in productie pentru Germania.

   Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

   Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

   Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
   contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

   Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

   Localitatea: 50171 Kerpen, Deutschland.

   Daca sunteti disponibili sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

   • ignat în ianuarie, 2016 la 5:34 pm

    buna ziua mar interesa daca mai aveti locuri disponibile noiam lucrat in germania ne descurcam cu limba ma refer la noi ca si cuplu daca ne puteti ajuta va multumimsi asteptam raspuns

 21. cristina în iulie, 2015 la 1:12 am

  buna seara!Numele meu este Cristina sunt de 3 saptamani in Germnania si am nevoie mare de un loc de munca.Din pacate inca nu am reusit sa invat limba germana foarte bine.Vorbesc italiana si engleza la perfectie.Daca ati putea sa ma ajutati,sa ma indrumati cam ce as putea face pana invat mai bine sa vorbesc v-as fi foarte recunascatoare.multumesc anticipat
  crissim1104@gmail.com

  • ursu în iulie, 2015 la 3:13 pm

   Buna ziua Cristina,
   depinde in ce oras esti,daca te afli in Bayern,ma poti contacta la:
   dp200648@yahoo.de
   Multumesc

  • Iulia Stephan în august, 2015 la 7:22 pm

   buna Cristina,

   noi avem nevoie urgent de o bona. Nr. meu de mobil este 00491734125329

   • Alexandra în august, 2015 la 3:46 pm

    In ce oras aveti nevoie de o bona? Multumesc!

 22. kalapis ionut matei în iulie, 2015 la 1:30 pm

  buna ziua oameni cu suflet mare santem un cuplu care cauta de lucru in germania sau austria daca stiti ceva va rugam sa ne sunati nu vorbim germana doar italiana nr 0762363652 am si diploma de sudor

 23. Gioni în iulie, 2015 la 9:21 pm

  ofer locuri de munca pentru persoane calificate in urmatoarele meserii,sudor,lacatus,electricieni.instalatori sanitari si o persoana necalificata care vorbeste putin germana,angajarea se face in germania pe o durata nedeterminata daca persoanele care solicita loc de munca sant serioase…informatii la tel 0773994151

 24. valentin în iulie, 2015 la 10:51 am

  salut! ma numesc valentin am 36 ani si sunt din judetul buzau dar de 8 ani locuiesc in italia! as dori sa stiu daca cineva are un loc de munca in germania,austria,elvetia ca sofer cat b,detin masina proprietate personala si am lucrat ca sofer aici in italia 6 ani! eu locuiesc in nordul italiei! nr meu de tel 00393246974715 va multumesc!

 25. horea în iulie, 2015 la 8:10 pm

  Roman,rezident permanent in Spania,56 de ani,vorbitor de spaniola,germana,engleza si franceza,caut de lucru in Germania.Sunt de meserie receptioner de hotel.Am experienta in management,am lucrat ca receptioner, interpret,agent comercial auto(vanzari cumparari),imobiliar,administrator de obiective turistice si de locuinte,agent de securitate(am titlu comunitar)sofer,gradinar…etc.Am lucrat in spania 14 ani,.am permis de conducere spaniol cat.B.Caut de lucru.Va rog sa ma contactati pe mail francisco.soto58@yahoo.es (puteti sa-mi lasati un nr de tel.decontact si va sun eu),va multumesc horea tel.0040746892970

 26. Georgescu Daniel Guest Medienagentur Essen în iulie, 2015 la 11:20 am

  Oferim posibilitatea gasirii unui loc de munca in domeniul hotelier- gastronomic. Suntem o societate germana cu o experienta de peste 10 ani in personalmanagment, marketing si comunicare. Momentan facem preselectii in numele angajatorilor germani la urmatoarele posturi: Bucatari/Ajutori bucatarie / Ospatari
  Ne puteti contacta pe E-Mail : job@guest.consulting
  Multumim
  Team Guest Medienagentur Essen
  http://www.guest.consulting
  Daniel Georgescu

 27. DANIEL în iulie, 2015 la 9:57 pm

  Buna seara.
  Ma numesc Ch.Daniel Caut muncitori cu experienta in constructi pentru interioare si exterioare sunt cetatean Romîn stabilit in Germania.
  Firma nemteasca Ofer:Cazare,transport la munca,asigurare medicala.
  Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati direct pe numarul de Tel . 0171 1984 001
  Ori adresa de E-mail DanyBauHandwerk@yahoo.de
  Va multumim.

  • balan constantin bogdanel în iulie, 2015 la 12:00 pm

   caut de munca in domeniu

  • sorin în august, 2015 la 9:43 pm

   sunt in stuttgart caut de munca in domeniu

  • Adina în octombrie, 2015 la 10:16 pm

   caut de munca in domeniu sunt din Frankfurt am main

   • Elena în decembrie, 2015 la 11:43 am

    Buna Adina am citit mesaju tau si scrie ca locuiești in Frankfurt cunosti cumva agenția gastrojob este din Frankfurt eu am plecarea pe 10 Ianuarie cu agenția asta si as vrea sa stiu daca este serioasa va multumesc

  • iohaniss în octombrie, 2015 la 10:15 am

   buna ziua dl Daniel .Numele meu este iohan,sunt de profesie constructor ,si am 25 ani de experienta in aceasta bransa Mare parte din perioada mea de lucru am lucrat particular angajat fiind doar 8 ani in italia ,Stapinesc bine aceasta meserie .Acum locuiesc in austria de 2 ani ,si sunt in cautarea unui loc de munca in domeniu ,in germania .am permis de conducere a b c e c95 .mail..ul meu iohanisswagner@yahoo,at sau tel 00436647621866

  • cocos în martie, 2016 la 10:47 am

   Ma interrseaza un loc de munca si in ce oras

 28. Ionela în iulie, 2015 la 9:17 pm

  Buna seara suntem un cuplu tanar din Timisoara si tot ne cautam de ceva timp de lucru in Germania sau Austria pe perioada nedeterminata..am gasit mai multe firme de recrutare dar nu avem incredere pentru ca se cere comision inainte..Cautam in domeniul : Ajutor Bucatar sau Fabrica la ambalat..cusatoare..sau alte posturii de munca ca sa plecam amandoi ..Multumim!!

 29. Calin Indrecan în iulie, 2015 la 10:53 am

  Sofer categ.B,C,E,atestat marfa,lb.germana nivel mediu,lb.engleza nivel mediu,ma descurc bine pe traseele din Germania,doresc daca se poate angajare in Germania,Anglia,Irlanda,Olanda,etc.Am anunt pe olx.ro.Multumesc anticipat.

  • ArbeitClub în iulie, 2015 la 2:25 pm

   Buna ziua,
   Nu am gasit anuntul dvs pe olx.ro
   Pentru candidatii vorbitori de limba Germana (minim A2) exista posturi vacante ca sofer (categorii B, C, C+E) in Wolfsburg, Leipzig, dar si Munchen (pentru companii precum BMW, Volkswagen, dar si Aeroport).

   Firma nu percepe niciun fel de taxa sau comision! Singurele costuri pe care va trebui sa le suportati vor fi cele de transport pana in Germania si de traducere a actelor/recomandarilor/certificatelor de acreditare (acolo unde este cazul).

   Daca sunteti interesat, ne puteti trimite cv-ul dvs. pe adresa arbeitclubdeutschland@gmail.com

   • gidescu aurelian cosmin în august, 2015 la 10:08 am

    Buna ziua Sint in Germania de 2 ani, am trrminat un deutsch integrations kurs niveau B1,posed permis conducere cat BE;CE;DE; De curind am preschimbat permisul aici,si doresc sa lucrez in München la una din aceste companii,mentionez ca nu am inca cele 5 module.Daca m a puteti ajuta cu o imformatie sint dispus sa lucrez pentru firma respectiva daca ma ajuta sa obtin modulele,si sa ma mut.Locuiesc in Dortmund impreuna cu familia cu toate actele in regula,si fara vreo problema aici. Va multumesc.

    • gidescu aurelian cosmin în august, 2015 la 3:39 pm

     01716015496 Gidescu

   • Dobai Zsolt Attila în august, 2015 la 10:10 pm

    Buna.Am venit in Germania acum o luna si lucrez intr-un abator linga Essen. Am 24 ani, nu sunt multumit cu remuneratia dupa munca prestata. As dori sa lucrez ca sofer cat.B. Din pacate cunostina de limba germana este incepator, engleza scris si vorbit avansat. Nu am net.si va trimit nr tel.004915143540182. Multumesc

    • Sico Job în noiembrie, 2015 la 4:04 pm

     Buna ziua

     Avem nevoie de 4 ajutoare in productie pentru Germania.

     Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

     Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

     Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
     contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

     Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

     Localitatea: 50171 Kerpen, Deutschland

     Daca sunteti disponibili sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

 30. Nina în iulie, 2015 la 12:19 pm

  Buna ziua! Sunt Nina K.si ma regasesc Printe Romanii Care isi cauta de munca in Germania. Am venit in Germania,in apropiere de Munchen in Luna martie a.c ,knd am decis Ca trecutul trebuie Sa ramana in urma si viata merge Mai departe! Stiti si dv vorba romanului”"un sut in späte ,un pas inainte!!Eii …doar Ca eu stiu una si Buna “”dragostea trece prin stomac”"si apoi am lucrat pana in Luna ianuarie a.c Acum knd Ma vad fara loc de munca ,fara putere financiara si “”depinzand”"de d.nul sot…deja Ma doare rau capul! Asadar dragii mei daca puteti si daca doriti ,evident,Sa.mi intindeti o mana de ajutor…..Ma plec in Fata dv! Pot avea grija de pers in Varsta sau bonlave,Pot fi camerista…mentionez ca DIN pacate Ca si vorbitor de lb germana,sunt La nivel de incepator. In speranta unui raspuns favorabil,Va las Cu bine! 29.iulie.2015

  • Ana în august, 2015 la 12:55 pm

   Bună ziua,
   Dacă deţineţi cunoştinţe de limbă germană nivel conversaţional şi va doriţi un post de îngrijitor persoana vârstnice, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

   • stefan anca în noiembrie, 2015 la 1:58 pm

    Buna ziua,ma aflu in germania de sase luni,vorbesc germana la nivel deincepator,deocamdata am grija de o batrana dar ma intorc in tara in ianuarie.as vrea sa mai vin.pe ce perioade aveti contracte?am 44 ani.
    Ce salariu oferiti?nr.meu de tel.este015168732867

  • Lili în ianuarie, 2016 la 5:14 pm

   Buna ziua, nu stiu daca mai esti in caut area unul loc de munca in Germania. Noi suntem la Lohr am Main, ultimul orasel din Bayern. Suntem cu un eis café si suntem italieni. Cautam o persoana de in credere si cinstita de am putea lucra impreuna farà problemi. Daca mai esti interesata contacteazane cu viber la numarul 00393454763844. Sau email igorvasco@prometeo.biz

 31. Constantin Elena Cristina în iulie, 2015 la 10:43 am

  Buna ziua ma numesc Cristina ,am lucrat in Germania domeniul curateniei :D PD ,Microsoft-Munchen ,as dori sa ma reintorc in acelasi domeniu :curatenie birouri ,in zona Munchen.Limba nu o stapanesc foarte bine ,engleza scris si vorbit perfect.Daca m ati putea ajuta cu un raspuns v as fi recunoscatoare ,aici am familie un baiat de 14ani si ne este foarte greu sa ne descurcam.Va multumesc frumos ,o zi buna .

 32. dani în iulie, 2015 la 4:19 pm

  buna ziua am dori un post de lucru in fabrica de ambalat pe perioada nedeterminata pt mine si sotia mea varsta 34 -32 ani am apelat la foarte multe firme de recrutare dar nu avem incredere pentru ca se cere comision rog seriozitate la nr de tel . 0770478808

 33. dani în iulie, 2015 la 4:30 pm

  buna ziua suntem in cautarea unui loc de munca in Germania sot si sotie la fabrica de ambalat pe perioada nedeterminata am apelat la mai mai multe firme de recrutare dar nu avem incredere pentru ca se cere comision inainte ne adaptam foarte repde la locul de munca rog seriozitate la nr de tel 0770478808

 34. mirela si cristi în august, 2015 la 3:40 pm

  cuplu cu un baiat de7ani cautam de lucru in strainatate cunoastem limba italiana

 35. garna maria în august, 2015 la 10:54 am

  Doamna cu experienta in ingrijirea persoanelor varstnice ,a copiilor prescolari,in menaj,din pacate cu cunostinte minime de limba germana,doresc sa muncesc in orice domeniu,chiar si curatenie sedii de birouri.Cunosc limba franceza,ivrit si maghiara nivel incepator.
  Multumiri anticipate celor care ma pot angaja.

  • Ana în august, 2015 la 10:50 am

   Bună ziua,

   Dacă deţineţi cunoştinţe de limbă germană şi vă doriţi un post ca îngrijitor persoane vârstnice în Germania, vă rugăm să ne contactaţi la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

   • adrian în octombrie, 2015 la 5:23 pm

    sanrt persoana sociabila .vorbesc lb,GERTMANA conversatie nivel mediu permis cat B sant disponibil sa plec ori cand necasatorit mai multe informati la tel.0748411669 sau pe mail

    • sasse în iulie, 2016 la 6:21 pm

     Buna ,in ce domeniu doresti

 36. cristian în august, 2015 la 11:52 am

  inginer constructor, 33 ani , caut loc de munca ,limba germana nivel b1, multumesc anticipat pentru cei care ma pot ajuta, email: cristian.proiect@yahoo.com

  • gruia în octombrie, 2015 la 7:20 pm

   Contacteazama.email.gruiamarian26@yahoo.com tl.+4915143353559.germania

   • iohaniss în octombrie, 2015 la 10:30 am

    dl Gruia ,lucrez in constructii de 2o ani ,stapinesc bine aceasta meserie 8 ani am fost angajat in italia si restul am lucrat particular ,Construiesc case de la a la z ,aceasta profesie este placerea mea si poate mai mult ,,,,Acum locuiesc in austria de 2 ani ,si sunt interesat de un loc de munca in Germania in constructii ,dispus la plata comisionului echitabil,Pesrmis conducere a b c e c95 atestat ,email,meu ,,iohanisswagner@yahoo.at.multumesc.

   • Cristian S în decembrie, 2015 la 1:02 am

    inginer constructor , 27 ani ,caut loc de munca , nu cunosc limba germana , momentan lociuesc in Moers , daca ma puteti ajuta , email kristialin@yahoo.com
    multumesc anticipat.

 37. ovidiu în august, 2015 la 3:19 pm

  Buna ziua suntem un cuplu de 35 ani ,- eu factor postal cu experienta in lucrul cu publicul, iar sotia este casier la Posta Romana.Cautam un job decent ,nu cunoastem germana ci engleza la nivel mediu, dar ne adaptam usor.Nu ne intereseaza firme care cer commission inainte , pentru ca din punctul meu de vedere nu sunt de incredere , Daca este cineva sa ne ajute macar cu un sfat il primim cu placer .multumesc anticipat

 38. Andro Andreea în august, 2015 la 7:01 pm

  Buna ziua! 2 persoane, mama si fiica, cautam loc de munca in germania in fabrci. Noi suntem deja in germnaia, in partea de nord! Nu stim limba germana, dar stim engleza nivel mediu. Daca cineva ne poate ajuta va multumim anticipat.

  • Virtosu.d în august, 2015 la 12:57 am

   In ce oras va aflati poate va pot ajuta lasatimi un nr de contact si mai multe detalii unde va aflati

 39. Ursu Monika în august, 2015 la 5:50 am

  Buna ziua,

  cautam personal calificat pentru Germania in urmatoarele meserii:

  - Medici, asistenti medicali, infirmieri
  - Educatoare

  Sunt necesare cunostinte de limba germana la nivel B2.

  Nu precepem comision.

  Pentru cei care nu au cunostinte de limba germana organizam cursuri intensive de limba germana (4 ore pe zi) cu profesor nativ de limba germana pentru atingere acestui nivel.

  Oferim seriozitate deplina, cerem acelasi lucru.

  Daca anuntul nostru va starnit interesul va rugam sa ne trimiteti pe adresa de email ursu.monika@gmail.com CV-ul impreuna cu copia diplomei de absolvire si o dovada a experientei in domeniu.

  Cu stima

  Monika Ursu

 40. Daniel paul în august, 2015 la 12:04 pm

  Buna ziua
  Sunt in cautare de un loc de munca in germania,
  Mentione ca in prezent locuiesc si in germania, Markt Schwaben. Am permis de conducere categoria b
  Din 2006,vb fluent engleza si putin germana. 1517

  • ArbeitClub în august, 2015 la 10:11 am

   Buna ziua,
   Puteti sa imi lasati o adresa de e-mail sau un nr de telefon?
   Multumesc

   • moscu george în noiembrie, 2015 la 11:52 am

    Buna ma numesc george si sunt in cautarea unui loc de munca in germania. Sunt in Bochum. Detin permis cat b,vorbesc f putin germana dar vorbesc fluent engleza si spaniola. Daca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati pe e-mail sau la nr de tel 15783116890. Sunt casatorit,am un copil,am 35 de ani si sunt f serios. Multumesc anticipat!

 41. nitulescu în august, 2015 la 10:32 am

  buna ziua.,sunt constructor si doresc un post de munca in germania,mentionez ca am o experienta de aproape 20 de aniin domeniu..

 42. gheorghe mihai în august, 2015 la 12:06 am

  BunA seara eu caut in loc de munca pentru sotul meu mihai ca necalifi cat nu vorbeste germana Dar e baiat muncitor familist convins nu bea .Va rog din suflet daca exista cineva care ne poate ajuta cu in loc de munca aici lucreaza la o spalatorie auto castiga 500ron pe Luna 5milioane vechi nu putem trai cu bani astia si cu in bebe de 2ani jumate caruia ii trebuie macar strictul necesar.Va multumesc si noroc tuturor.

  • sasse în iulie, 2016 la 6:25 pm

   Ma puteti contactata la 00491717071506

 43. Adriana si Claudiu în august, 2015 la 3:31 pm

  Buna ziua!Suntem un cuplu in cautarea unui loc de munca in Germania sau Austria eu pe domeniul hotelier(Adriana)si el pe domeniul constructiilor/interioare(Claudiu).Avand domenii diferite de activitate ne e foarte greu sa gasim locuri de munca impreuna si faptul ca nu vorbim amandoi limba germana ,atunci lucrurile se complica si mai mult.Cine ne poate indruma sau ajuta asteptam cu nerabdare parerea dumneavoastra si daca se poate cu un loc de munca.Numai bine!Sanatate tuturor!Va multumim anticipat!

 44. mirela în august, 2015 la 9:00 am

  buna ziua,ma numesc Mirela si locuiesc de 1 luna in germania,zona stuttgart,am cautat de lucru dar nu am gasit,daca ma poate ajuta cineva cu un loc de munca in fabrica,ingrijire copil,menajera,orice,sunt bucatar de meserie dar spre ghinionul meu nu vb decat limba engleza la nivel conversational.Poate se gaseste cineva sa ma ajute.Pot fi contactata la adresa de mail l_mistic@yahoo.com sau la numarul de telefon 015236623394
  Multumesc

  • Ana în august, 2015 la 2:46 pm

   Bună ziu,
   Dacă vă doriţi un post de îngrijitor persoane vârstnice şi deţineţi cunoştinţe de limbă germană, vă aşteptăm canditatura pe e-mail la adresa office@promedica24.ro, sau la telefon: 0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 45. Simona Rusu în august, 2015 la 7:02 am

  Bună ziua fiți amabila am 44 de ani sunt din Brașov am lucrat în Germania la un azil de bătrâni am cunoștințe minim conversațional de germana și italiana și as dori dacă se poate un post la curățenie, menaj sau camerista mulțumesc contact 0740024583 mail simona71_rusu@yahoo.com

  • Ana în august, 2015 la 2:58 pm

   Bună ziua,

   Dacă sunteţi interesată de un post pentru îngrijitor persoane vârstnice si aveţi cunoştinţe de limbă germană, vă aşteptăm canditatura la e-mail pe adresa: office@promedica24.ro, sau tel 0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

 46. Silverhand Romania în august, 2015 la 12:38 pm

  Silverhand România caută URGENT, fără a percepe vreun comision, Electrician industrial pentru Germania.
  Se oferă un contract de muncă direct cu angajatorul german, salariu de 1600 EUR net/lună și posibilitate de cazare asigurată și plătită de către angajator. Esențial este să vorbiți limba germană la nivel conversațional și să aveți calificare și experiență ca electrician. Mașina personală reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoriu.
  Menționăm că serviciile noastre sunt complet gratis.
  Pentru mai multe detalii ne găsiți pe:
  www. silverhand. ro
  facebook: Siverhand RO
  0773787443

 47. Mariabogdan în august, 2015 la 6:43 pm

  Cuplu căutam loc de muncă în germania,fabrici sau etc,am mai lucrat în germania la mcdonald’s menajera, agricultură, imbis, vb germană la nivel mediu, de oare ce soţul nu cunoaşte nici o limba străină am dori să lucram împreună, dacă cineva ne poate ajuta cu un loc sigur de muncă vă rog să ne contactaţi la acest nr 0720759868 ,

 48. Iosif Navratil în august, 2015 la 6:38 pm

  Buna ziua tuturor.

  Revin cu solicitarea referitoare la cautarea unui loc de munca in Germania.
  C.V.-urile, in limba romana si limba germana, pot fi descarcate de pe link-ul de mai jos. Pentru o eventuala colaborare, in aceste C.V.-uri se gasesc si datele de contact.

  Va doresc toate cele bune.

  https://www.dropbox.com/sh/thcoiyc9ip521hi/AADivuUXCuRRmzxBFr5sffUqa?dl=0

 49. mihaela în august, 2015 la 11:13 pm

  Buna seara..numele meu este Mihaela am 26 de ani,locuiesc in zona mannheim(lampertheim).daca cineva stie ceva de munca,curatenie,restaurant bar,ingrijit copii,batrani..orice.vorbesc germana conversational.va multumesc

  • Miha în septembrie, 2015 la 10:32 pm

   Buna,imi poti lasa o adresa sau un nr de tel sa te contactez?
   Te pot ajuta ptr un loc de munca
   Ms

   • Elena în decembrie, 2015 la 5:30 pm

    Ma poate ajuta si pe mn cineva cu un loc de munca nu contează la orice va las Nr meu de tel 0755013621

 50. ANDRIES MIHAITA - CIPRIAN în august, 2015 la 8:31 am

  Buna ziua , sunt SUDOR: arg , co2 electrod aut. 111 si 141 valabila cu o experienta de 25 ani si caut un loc de munca in strainatate ( da nu cunosc lb. engleza ,, germana ) Va multumesc.

  • sasse în iulie, 2016 la 6:27 pm

   Buna ziua ,imi lasati nr de tel.?

 51. Alexandra în august, 2015 la 4:02 pm

  Buna ziua! Am 27 de ani, locuiesc in Salach si caut un loc de munca in domeniul hotelier, restautant, curatenie, fabrica, orice…. Cunosc limba germana la nivel de incepator, stiu limba engleza si italiana. Va multumesc!

 52. Cristina Lazar în septembrie, 2015 la 2:19 am

  Buna dimineata
  Sunt in germania de 3luni am fost la arbeiten in lerhte si nu am gasit pt inceput un mini job
  Eu locuiesc in sehnde unde am mai lucrat la curatenie dar persoana numai sta aici
  Rugamintea mea este cunascand f bine engleza italiana putin germana daca cineva cunoaste pt curatenie
  Va multumesc

  • Ana în septembrie, 2015 la 2:54 pm

   Bună ziua,
   Dacă detineti cunostinte de limba germana si va doriti un post pentru ingrijitor persoane varstnice, va rugam sa ne contactati la:
   Tel:0040 314 050 100; 0040 770 807 582
   E-mail: office@promedica24.ro
   Se oferă contract de muncă legal, fără comision.

   • natali în mai, 2016 la 4:47 pm

    Salut.caut UN loc DE munca in herzogenaurach la curatenie Sau price altceva.engleza -rusa-romina-la perfectie.germana incepatoare.

  • mihaela în septembrie, 2016 la 12:48 pm

   Draga Cristina, am nevoie de un ajutor in casa mea, familia mea este de doua persoane,eu si sotul meu german, nu copii, nu catel ,nu purcel.Locuim in Laatzen, la 10 km. de Sehnde.Nu e mult de facut, dar avem nevoie de un ajutor caci eu sint la pensie iar sotul meu este inca in servici.Te rog sa-mi raspunzi pe adresa mea email daca mai ai interes.Citi ani ai tu? Adresa mea:lumizu@t-online.de

 53. alexa în septembrie, 2015 la 1:35 pm

  Buna ziua! Am 27 de ani, locuiesc in Goppingen si inca nu mi-am gasit ceva de munca. Daca stie cineva un loc de munca prin aceasta zona. Pot sa fac curatenie,restaurant, bar, ingrijit copii, orice…vorbesc limba germana conventional. In schimb vorbesc bine engleza si italiana. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un loc de munca. Va multumesc! O zi frumoasa va doresc!

  • Florina în iunie, 2016 la 5:40 pm

   daca nu ai gasit inca de munca contacteaza-ma

   • Florina în iunie, 2016 la 5:46 pm

    015171261022

 54. Ramóna în septembrie, 2015 la 6:18 pm

  Buna sunt ramona si sunt de doua saptamani in germania mai exact Langa München inning si Imi caut un loc de munca nu pre stiu germania dar engleza stiu putin …. daca ma poate ajuta cineva ?????

 55. rafael în septembrie, 2015 la 6:54 pm

  Caut de lucru pe macara cu graifer,lucrez de 5 ani de zile in domeniul reciclarii fierului,daca ma poate ajuta cineva

 56. rafael în septembrie, 2015 la 6:58 pm

  Doresc sa lucrez in conditii legale,am experienta de peste 5 ani de zile pe excavator cu graifer si pe wola 0768685732

 57. rafael în septembrie, 2015 la 7:00 pm

  Posed si permis categoria B,am 29 ani

 58. Pascariu Danut în septembrie, 2015 la 10:24 pm

  Sunt din Tr Severin am 51 ani sunt mecanic masini siutilaje industriale Experenta constructii montaj anii 83. 88 mecanic locomotive 88 2004 Zugrav profes Spania 2004 . 2015. Efectuez zugraveli interioare exterioare gleturi lacuri varnisuri tapeturi esmaltari usi geamuri mobiliere slefuitor marmura si lustruit protectii lemn lacuire varnisare
  Vorbitor spaniola engleza bazica
  Familist 3 copii Crestin evanghelic As dori un loc de munca an Germania Austria Elvetia
  Pentru antelegere va multumesc an Numele Domnului Isus

  • irina în iunie, 2016 la 1:12 pm

   Trimitetsimi CV ul, ash putea sa am o pozitsie ca zugrav in Danemarca. mersi Irina

 59. Dobreflorian în septembrie, 2015 la 9:03 am

  Bună ziua poate cineva sa mă ajute cu un loc de muncă am lucrat ca sondor foraj petrol-gaze apa geotermală am esperientă 13ani +2ani platforme maritime foraj petrol(golf persic)

 60. maria în septembrie, 2015 la 1:22 pm

  Bună ziua,mă numesc Maria și locuiesc în Bad Urach,cunosc limba germana la nivel conversational.as dori ajutor cu un job în cadrul hotelier(camerista) sau în fabrici de producție în zona orașului,menționez ca am un copil și îl cresc singura.va multumesc

 61. Vali D în septembrie, 2015 la 1:04 pm

  Buna ziua,
  Sunt stabilit in germania de 5 luni de zile, cunosc limba germana la nivel A2 (am absolvit cursurile) si imi caut un loc de munca.Locuiesc in zona Karlsruhe dar am auto personal , ma pot deplasa si la nevoie imi pot schimba domiciliul existent. Am diploma de Inginer in petrochimie , am lucrat in domeniul aviatie – Cabin Crew, am experienta in vanzari (peste 5 ani) si am carnet de conducere categoria B ! Imi doresc sa mi se ofere sansa sa am un inceput aici , accept orice domeniu mai putin constructii . Va multumesc !

  • florin în septembrie, 2015 la 4:05 pm

   Sunama urgent pe WhatsApp 015777155592 sau nr romania 0040757604070

 62. veronica în septembrie, 2015 la 5:07 pm

  buna..sunt veronica 26 ani..imi caut un loc de munca in apropiere de hamburg..pot sa lucrez ca ajutor de bucatar..barmen..curatenie in hotel..vorbesc..engeza..rusa..italiana..franceza..daca cineva ar putea sa ma ajute sami gasesc un loc de munca,,i as fi recunoscatoare…ma contactati la adresa de e.mail..veronella89@mail.ru

 63. Camelia ion în septembrie, 2015 la 2:05 am

  Buna seara poate cineva vede si com meu si ma poate ajuta cu un loc de munca pt mine si fetita mea suntem in germania de 5 luni dar nu reusim sa gasim de munca pt k nu cunoastem limba germana inca in speranta ca poate cineva ne va ajuta in ocuparea unui loc de munca am indraznit sa apelez ca si domeniul de munca pt care optez este cameriste curatenie fabrici restaurant vase depozite ambalat etichetat etc

 64. turi mihai în septembrie, 2015 la 9:25 pm

  Bună numele meu este Mihai sunt din Arad dar acum locuiesc în dusseldorf…am si eu un cumnat care e mecanic de camioane dar nu știe limba germana ….ma puteți ajuta? 01639675814

 65. lukacs zoli în septembrie, 2015 la 5:00 pm

  buna ziua ma numesc zoli si am 36 de ani si doresc de lucru an germania si cunosc forte bine liba as dori sa muncesc agricultura si spati verzi animale si ca uberzeter de se bote am 2 copii sunt un om forte serios si harnic as dori an preuna cu sotia am lucrat 6 ani an germania agricultura si traducator as dori si la mere sau la fructe la curateie orece aveti nr me ieste 0754828294 multumesc mult astept sa ma contactati

 66. Liviu în septembrie, 2015 la 8:39 am

  Caut job de bucatar (bucatarie romaneasca) in Germania.
  Nu cunosc limba germana, am mai lucrat in Germania ptr.romani.Actualmente sunt in Romania.
  Contact:liviustan2007@yahoo.com sau Stan Liviu -facebook.Sunt din Ploiesti.

 67. Cristina în septembrie, 2015 la 9:11 am

  Buna, as dori sa caut de lucru in zona Duuseldorf in curatenie, nivel limba germana A2, engleza -mediu. Multumesc

  • Ana în septembrie, 2015 la 2:59 pm

   Buna ziua,

   Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germania in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
   Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;
   Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.
   Multumim

 68. Daniel în septembrie, 2015 la 9:22 am

  Buna ziua,numele meu este Daniel ,am 31 de ani si sunt din Bacau,momentan ma aflu in Hamburg si sunt in căutarea unui loc de munca ,din păcate nu vorbesc germana dar in schimb vorbesc engleză mediu si italiana avansat,am experienta in zugraveli si tapet de 7 ani in Italia,ma adaptez ușor oricărei situații.Daca stie cineva vreun loc de munca in orice domeniu ,inclusiv zugraveli ,rog sa ma contacteze pe mail patrascud84@yahoo.com,multumesc anticipat si multă sănătate tuturor!

 69. Curs germana rapid în septembrie, 2015 la 12:38 am

  Acest curs se adresează celor care doresc să plece urgent în Germania, Austria sau chiar Elveția, fiindcă au gasit un loc de muncă și au nevoie rapid de un bagaj minim de cunoștințe pentru a se descurca acolo.

  Detalii pe http://cursuri-germana.com/curs-rapid-germana/

  • stefan anca în noiembrie, 2015 la 2:06 pm

   Buna ziua,as dori sa fac acest curs

 70. Doina în septembrie, 2015 la 12:08 pm

  Buna ziua,

  In domeniu auto, service, aveti idee de vre un site pentru job uri?
  Multumesc anticipat!

  • ArbeitCenter în septembrie, 2015 la 8:20 am

   Daca aveti cunostinte de lb. Germana, imi puteti trimite un CV pe adresa arbeitclubdeutschland@gmail.com. Avem posturi disponibile in domeniul auto. O zi buna!

   • rada marius în octombrie, 2015 la 7:33 am

    Caut post sofer cat b
    Sant in germania koln tl 015166264528

    • ArbeitClub în noiembrie, 2015 la 12:18 pm

     Sofer categoria B avem posturi doar la Deutsche Post in Munchen

   • rada marius în octombrie, 2015 la 7:37 am

    Caut post sofer cat b
    Sant in germania koln tl 015166264528
    Locuiesc in wesseling -koln

    • ignat în noiembrie, 2015 la 9:31 am

     buna ma intereaza anuntul sunt sofer de peste 25 ani [B]fara amenzi sau suspendari sunt in germania la o fabrica de mezeluri land suhl dar nu prea mai este de munca daca sunteti interesati ne trimiteti mesaj va dorim o zi buna

     • ArbeitClub în noiembrie, 2015 la 12:20 pm

      Avem posturi in Munchen pentru sofer categoria B

    • Denes lucian în ianuarie, 2016 la 6:32 pm

     Buna m-ar interesa anuntul dumneavoastra.am lucrat anultrecut in Munchen sofer la DPD.lasati-mi numarul pe imailul meu si va sun .multumesc

 71. v în septembrie, 2015 la 11:20 am

  Buna, sunt Violeta, stau in Mannheim, momentan lucrez doar 4 ore pe zi, dar este foarte putin,(caut un job din ianuarie, dar fara succes,deja mi am pierdut increderea)caut un job intr-o fabrica sau depozit,(stiu germana sa vorbesc, dar nu stiu bine sa scriu,din pacate)daca stie cineva un job in mannheim, poate sa ma contacteze: viviana320@yahoo.com. multumesc!

 72. florin în septembrie, 2015 la 3:40 pm

  Firma germana angajeaza manipulanti si stivuitorist vola depozit de sucuri si bere!vorbitori de limba germana! Tel 015777155592 tel Reprezentant romania O757604070

  • balan florin în octombrie, 2015 la 8:51 pm

   Buna seara,am atestat de stivuitorist cu autorizatie ISCIR recunoscuta in UE,si atestat de buldo,vola am lucrat pe motostivuitor,dar singurul inpediment este ca nu cunosc limba.Va multumesc

  • george craciun în ianuarie, 2016 la 4:27 am

   mai e valabil anuntul indeplinesc cele scrise de dv

  • Marian în februarie, 2016 la 11:14 am

   As dori si eu un loc de munca ,de profesie sunt tehnician veterinar cu experienta in domeniu de 5 ani cu atestat si diploma de bac ,bogate cunostinte in domeniul zootehnic fiind sef de ferma de bovine cu o capacitate de 2000 de capete ,momentan locuiesc in germania lunenburg mai nasol cu limba dar ma straduiesc .Am permis de conducere cat.B am lucrat si in constructi foart mult cunosc meseria ffff bine .CEI INTERESATI SUNT RUGATI SA MA CONTACTEZE LA NR.004915213884791.MARIAN rog seriozitate .CUNOSCATOR AL LIMBI ENGLEZE INCEPATOR SI GREACA AVANSAT

 73. zamfir marian în septembrie, 2015 la 5:03 pm

  buna ziua am 50 de ani si as dori un loc de munca in germania si numai …calificarea mea este de dulgher dar asta nu ma impiedeca sa fac si alte munci.indiferent disponibilp[t a pleca imediat 0040745902049

  • zamfir marian în septembrie, 2015 la 5:05 pm

   vorbesc germana nivel santier

 74. gabriel dan în septembrie, 2015 la 8:54 pm

  buna! santem cuplu si cautam de munca in germania in zona Baden-wurttenberg sau Bavaria ,eu detin categoria B si C si caut ca sofer, iar sotia ca educatoare….dar putem lucra si in fabrici sau depozite …mentionez ca eu cunosc limba germana la un nivel minim(mai mult inteleg deocamdata),iar sotia la un nivel conversational(email-d.gabriel44@yahoo.com)

 75. marius în septembrie, 2015 la 12:24 pm

  gutten tag…. ich suche arbeit sofort…suche arbeit in allen bereichen eingesetzt meine email adresse ist muahdesim@@gmail.com…..ich bin zimmerman…ich habe ein un funfzig yahre alt .. ich kann kommen gleich zu arbeit…danke meine deutsh ist nicht sher gutt ich immer noch in den kopf zu übersetzen…deutch in rumenien

  • liliana în septembrie, 2015 la 12:46 pm

   Buna sunt lili din timisoara doresc sa lucrez ca ingrijitoare la batrini

 76. Nicu în septembrie, 2015 la 5:47 pm

  Sunt Nicolae ,am 45 de ani ,doresc un loc de muncă în Germania,în croitorie,menționez că, sunt calificat tehnolog în confecționare îmbrăcăminte bărbați, cunosc limba italiană,foarte puțin engleza.

 77. victor în septembrie, 2015 la 3:38 pm

  buna ziua! va rog daca aveti cunostinta de firma din austria care angajeaza sofer cat. b cu contract de munca si daca este serioasa. multumesc, tel.0754639201

 78. Stefan în septembrie, 2015 la 11:44 am

  Buna ziua, am 33 ani, caut un loc de munca, ca sofer(dar si altceva) in Munchen sau imprejurimi, detin permis cat. B din 2006 si BE,CE(exp. 1 an pe comunitate). Locuiesc in Munchen. Nr. meu–015175409945 Multumesc

  • ArbeitClub în noiembrie, 2015 la 12:14 pm

   Buna ziua,
   Daca mai sunteti in cautare de munca, avem posturi in Munchen si imprejurimi.
   -Curier la Deutsche Post, Munchen: permis categoria B si limba Germana conversational (contract pe 3 luni, cu posibilitate de prelungire)
   -Ambalat produse electronice, Furstenfeldbruck: limba Germana conversational (job part time 20 de ore pe saptamana)
   -Lucrator depozit/centru productie scaune pt automobile, Schwaig / Oberding: limba Germana conversational (30 de ore pe saptamana, implica si putina munca fizica – paleti de stofa)

   Avem posturi de sofer cu BE si CE doar in Wolfsburg (contract pe durata nedeterminata), daca sunteti dispus sa va mutati.

   Ne puteti trimite un CV pe adresa jobs@arbeit-center.de

   • Crisan Alexandru în decembrie, 2015 la 12:06 am

    Buna ma intereseaza oferta de munca sofer cat BE si CE. Momentan lucrez la o firma din Arad pe camion de 40 t fac curse Ro-D. Intentionez sa ma stabilesc in D cit mai curind posibilposibil. Imi poti da un nr de tel sa vb mai multe ? Nr meu e 0755639074

   • dina marian în iunie, 2016 la 9:38 pm

    dina marian în decembrie, 2015 la 10:48 pm
    Buna seara,ma numesc Dina Marian ,am 39 de ani , cunosc limba germana foarte putin dar sunt in cursuri, sunt in cautarea unui loc de munca in Germania ,am vaste cunostinte despre industria amenajarilor interioare cum ar fi:de la desen ,proiectare,executie,montaj si finisaje a tot ceea ce inseamna mobilier de bucatarie, dormitor, hol, living, baie pana la cele de farmacii, hoteluri, sali de sport si altele. Cunosc detalii tehnice la toate sistemele si accesorile de mobilier produse in germania de firme cum ar fi: Blum, Grass, Haffele si desigur si la cele produse de alte tari europene (din Italia ,Sallice , Fgv si din Franta , Sogal ).Am lucrat pe masini pentru debitat, cantuit,si gaurit multipla si multifunctionala In timp am executat lucrari cu diferite materiale (de la Lemn, Panouri Stratificate, Elemente din lemn imbinate de Brad, Fag, Stejar clasa A si B, Pal Melaminat, Mdf brut, Laminat, Furniruit, Riflat, Vopsit si curbat, Blaturi din Compozit, Marmura, Sticla sablata chimic sau manuala, vopsita si securizata si multe altele ) si procedee diferite de executie in functie de cerintele clientilor. Dupa toate astea stiu sa montez parchet, usi interioare si cunosc operatile si pasii de finisare si reglaj la tot ce se gaseste in interiorul si exteriorul unui apartament sau casa .Am masina personala (cat. B ),sunt antialcool , fumez din cand in cand nu sunt un om masiv dar sunt foarte iute . Am aproape toate sculele de lucru personale cu care ma pot deplasa la lucrari .Ar fi mult mai multe de scris dar cine ma poate ajuta cu un loc de munca imi pot lasa un mesaj la adresa de mail : dinamarian76@gmail.com Va multumesc si rog seriozitate .

 79. Adriana în septembrie, 2015 la 12:02 pm

  Buna suntem cuplu..25 respectiv 34 ani si cautam de lucru in Germania in domeniul fabricilor sau curateniei…cunoscatori de limba germana nivel incepator, limba engleza si limba italiana.Va rugam daca aevti cunostinte despre asemenea loc de munca sa ne contactati la nr 0773882527 , sau pe mail adriana_horea8190@yahoo.com

 80. anghene marlen în octombrie, 2015 la 10:34 am

  salut ma numesc marian vorbesc lb. germana am permis german cat.b 7.5t caut un loc de munca in giessen. Tel. 0756618823

 81. luminita în octombrie, 2015 la 8:50 am

  buna ziua ma numesc Luminita am 46 de ani momentan sunt in Romania sunt in cautarea unui loc de munca la ingrijire batrani am experienta ,limba germana incepator iubeasc aceasta meserie .nr meu de telefon 0754785100

  • Mihaela în octombrie, 2015 la 8:55 pm

   Buna !
   Pentru ingrijitor cautati pe google “Promedica 24 ” si gasiti un formular de inscriere. Completati acest formular si veti fi contactata . Este foarte serioasa aceasta firma . Numele meu este Mihaela Balan si asa am ajuns acum in Germania. Daca vreti sa vorbim, adresa mea de email este balanel_1971@yahoo.com. Multa bafta !

 82. luminita în octombrie, 2015 la 10:59 am

  buna ziua ma numesc Luminita am 46 de ani caut de lucru in ingrijire batrani ,am experienta ,nu vorbesc germanana conversational .nr meu de telefon 0745875100 email luminita.ostafe@yahoo.com

  • bodrog maria în octombrie, 2015 la 3:54 pm

   Buna Luminita,
   daca mai cauti de lucru te pot ajuta.

   scrie la adresa: bodrog 65@yahoo.de

 83. Andrei în octombrie, 2015 la 11:27 pm

  Buna seara. Ma numesc Andrei am 28 de ani, locuiesc in Metzingen si momentan imi caut de munca,posed permis de conducere cat. B , engleza la nivel avansat si germana la nivel de incepator dar progresez pe zii ce trece :) nr +4915775172901 multumesc.

 84. luminita în octombrie, 2015 la 11:31 am

  Buna ziua ma numesc ostafe luminita am 46 de ani caut de lucru la ingrijire batrani cunosc limba cat de cat (inteleg)am eperienta imi place sa ajut persoanele invarsta sau cu probleme de sanatate .nr de telefon 0754785100 sau email luminita.ostafe@yahoo.com va multumesc

 85. Eftimie sebastian în octombrie, 2015 la 11:51 am

  Buna ziua,sunt sebastian,30ani,am lucrat ca ajutor bucatar acum 1an in dusseldorf,vorbesc germana conversatie,engleza bine,italiana conversatie.Puteti sa ma ajutati cu un job in diverse domenii:catering,curatenie,vlinie hala.tel 0040766293688 sebastian.eftimie@yahoo.com va multumesc

  • Sico Job în noiembrie, 2015 la 4:18 pm

   Buna ziua

   Avem nevoie de 4 ajutoare in productie pentru Germania.

   Job description: munca necalificata, agatarea pieselor pentru vopsire industriala pe suporti, pregatirea amestecurilor cu diluanti pentru vopsele dupa indicatiile sefilor de echipa,

   Se cere germana conversationala obligatorie (incepator spre mediu), aptitudini de logica.

   Oferta: contract german pe perioada nedeterminata, salariu brut 8,8 Euro brut/ora = 6,5 euro net/ora, total minim net pe luna 1200 Euro.
   contractul este pe termen lung, se fac ore suplimentare. Orele suplimentare sunt platite cu 25 % in plus fata de orele normale.

   Cazarea: in apropiere de fabrica, 300 Euro pe luna/persoana, retinuta din salariu. Aceasta cazare nu trebuie sa o achitati in avans. Cazarea se face in aparatamente: 2-3 persoane/camera cu baie si bucatarie comuna.

   Localitatea: 50171 Kerpen, Germania.

   Daca sunteti disponibili sa fiti maine (24 noiembrie) in Kerpen, va rog sa imi trimiteti cv-ul in romana sau germana + cartea de identitate pe mailul sicojob@yahoo.com sau sa sunati la nr 0771548872

 86. Oleg în octombrie, 2015 la 2:23 pm

  Gutten tag…. ich suche arbeit sofort…suche arbeit in allen bereichen ,Führerschein B, Ich bin ohne Einschränkung arbeiten, meine email adresse ist ….oleg_rusu@yahoo.com.., Ich bin zur Zeit in Augsburg… Ich bin 25 Jahre alt ..Ich spreche Rumänisch und Russisch.. Deutsch Ich habe vor kurzem angefangen zu lernen.

 87. Iuliana Haldan în octombrie, 2015 la 11:31 am

  Buna ziua! Suntem un cuplu , de 37 si 41 de ani si pana in prezent am lucrat la Dupmann fabrica de legume.Suntem in Bad Rothenfelde si npe 15 octombrie ne expira contractul iar fabrica nu mai are momenran activitate. Daca ne poate ajuta cineva cu locuri de munca …eu vorbesc limba engleza nivel conversationaliar partenerul meu are permis pentru motostivuitor obtinut in Germania. Imi puteti lasa un raspuns pe adresa de e-mail Alexia2760@yahoo.com .Va multumesc!

 88. Mărginean stefan în octombrie, 2015 la 2:24 pm

  Buna ziua am lucrat în Italia 10 ani dar firmă la care am lucrat a intrat în faliment aș dori un post de tractorist daca este posibil multumesc mult

 89. Elena în octombrie, 2015 la 7:00 am

  Buna dimineata
  Sotul meu lucreaza in constructii,ce este drept nu de mult timp de 2 saptamani dar nu poate sa faca fata deoarece este foarte greu,patronul il exploateaza la maxim!Suntem veniti si cu copilul,are 9 luni,unde trebuie sa apelam pentru a cauta in alta parte de lucru?mentionez ca suntem cu banii la limita,avem dect pentru mancare iar pentu chirie nu ne ajunge,este vreo solutie,ne poate ajuta statul cu chiria?Mentionez sotul a lucrat peste 2 ani in tara dar inainte sa venim aici nu ne-am interesat daca poate beneficia de somaj,se mai poate face ceva in situatia ast?Va rog sa imi raspundeti cat de repede se poate!

 90. Elena în octombrie, 2015 la 7:28 am

  Buna dimineata.Sotul lucreaza de aproape 2 saptamani in constructii,dar nu mai face fata este foarte exploatat,mentionez ca suntem veniti si cu baietelul de 9 luni,suntem in Germania,in Ebersbach,ne puteti ajuta cu alt loc de munca?Sotul nu stie foarte bine germana,intelege engleza si italiana.Prin fortele de munca ni se poate asigura chiria in caz ca nu mai merge la lucru?asteptam raspuns cat se poate de repede..va multumim!

  • alina în noiembrie, 2015 la 7:27 pm

   Elena daca tu nu lucrezi si stai cu copilul, statul german iti plateste chiria. Trebuie sa mergi la Arbaitam. ei te pot indruma.

 91. Gigi în octombrie, 2015 la 2:45 pm

  Buna ziua!
  Doresc un loc de munca in fabrica sau îngrijire persoane vârstnice.
  Urgent: 016096463088

 92. adrian în octombrie, 2015 la 5:52 pm

  CUN.LB.GERMANA mediu conversational anscris la curs de infirmieri experienta permis cat.B nefumator si antialcolic am experienta an job.hotelieri restaurant,receptie ,massages toate cu calificari si cun.mai multe lb.angleza ,italiana.etc.rog multa seriozitate nai multe inf.tel.0040746411669 sau mail adrianmaseor@yahoo.com sau skype.id.adrianmaseor interviu vidio

 93. Andreea în octombrie, 2015 la 6:26 pm

  Buna, sunt de o luna in Munchen in cautarea unui loc de munca. Anul acesta am terminat master-ul in Business Consulting, la Universitatea din Bucuresti, iar facultatea Administrarea Afacerilor. Am lucrat in Romania, la o firma de gaze naturale, incepand din august 2014 pana in aprilie 2015 ca Asistent Manager, continuand apoi pana in august 2015 ca Economist in cadrul departamentului comercial. De asemenea, am lucrat si part-time ca economist, din mai 2014 pana in septembrie 2015. Sunt la inceput de drum in cariera, asa ca va rog frumos, daca cunoasteti sau ati auzit ceva de un job in domeniul financiar sau altul, sa imi lasati un comentariu. Mentionez ca nu cunosc limba germana, intentionez sa ma apuc de curs in cel mai scurt timp, iar limba engleza o cunosc la nivel avansat (B2). Multumesc! Apreciez

 94. Tunde în octombrie, 2015 la 8:00 am

  Buna. Sunt de 3 saptamani in Germania si m-ar interesa si pe mine un loc de munca unde nu se cere limba pt k nu am reusit inca sa o invat. Va rog mult pe langa Munchen daca se poate. Nr meu este:004915756998243. Va multumesc.

 95. gruia în octombrie, 2015 la 11:48 am

  Angajez in constructi cunoastere lb germana.stuttgart si hamburg.015143353559(sau inginer)

  • bexa camelia în decembrie, 2015 la 7:18 pm

   sunt inginer constructor cu experienta in toate tipurile de constructii . In romania am lucrat in proiectare si executie , inclusiv lucrari cu fonduri europene
   Sunt in Germania in zona Frankfurt si vorbesc putina Germana
   Mai vorbesc Engleza , franceza si italiana
   M/ar interesa un loc de munca in domeniu

 96. Tudor în octombrie, 2015 la 9:26 am

  Bună ziua,ma numesc Tudor S,am 41 de ani si de 3saptamani sunt in Germania in zona Wengen-Allgau unde caut ceva de lucru.Mentionez ca detin permis de conducere cat.B si C si am atestat de transport marfa si card tahograf ,iar in ultimii 5ani ,in Romania,am lucrat in domeniul terapiilor alternativ-complementare,respectiv reflexoterapie si masaj de recuperare ,sportiv,relaxare in cadrul unui hotel.Vorbesc limba engleză bine si pot spune ca prind repede si limba germană daca mai rămân pe-aici. Poate exista cineva pe acest forum care sa mă poata ajuta cu un loc de munca indiferent ce,numai sa fiu angajat într-o fabrică (am văzut destule in Isny).Sunt două categorii de români care pleacă din tara într-o altă tara:prima,cei care pleacă sa lucreze o perioadă si sa trimită banii acasă si cei care vor sa se stabilească în acea tara.Eu fac parte din cea de-a doua categorie,indiferent cat de greu va fi sa obtin asta!

  • Mama baiatului în martie, 2016 la 5:25 pm

   Pentru terapie,recuperarea cit posibil unui tinar grav accident?
   AI interese?

 97. Vitalie în octombrie, 2015 la 8:42 pm

  Ma numesc Vitalie , sunt din Republica Moldova, dar am shi cetatenie română , aș dori sa lucrez in tomna anului viitor in Germania, pe atunci voi implini 19 ani, voi trece cursuri de limba germană ma interesează spoate cumva de gasiim serviciu in Germania, ca chelner, sau ceva in (Foto & video )
  Mersi anticipat

 98. Horodea Raluca în octombrie, 2015 la 11:36 am

  Buna ziua suntem o familie(2persoane) care cautam un loc siguhr de munca in Germania. la hala…. daca se poate. Va multumim

 99. Horodea Raluca în octombrie, 2015 la 11:36 am

  Buna ziua suntem o familie(2persoane) care cautam un loc sigur de munca in Germania. la hala. daca se poate. Va multumim

 100. Avasilcai Iulian în octombrie, 2015 la 8:08 pm

  Sunt in cautarea unui loc de munca in constructii.Lucrez gresie faianta ,tencuieli, gleturi,si rigips ,detin acte de munca de trei ani ,scule ,auto,si locuiesc in Nurenberg .nr de tel,015111175895 015166402563 ,ma numesc Iulian.

 101. iohaniss în octombrie, 2015 la 10:55 am

  caut loc de munca in germania .Vorbesc germana la nivelul a1 a 2 si italiana f b . .Multa experienta in constructii ,,special constructia de case de la a la z ,permis conducere a b c e c 95 austria,Fara probleme pentru deplasare sau conditii de santier ,sunt rutinat.tel 00436647621866 ,mail,,,,iohanisswagner@yahoo.at .

 102. cioponea gabriel în noiembrie, 2015 la 2:50 pm

  Buna ziua,am 39 ani sint instructor sportiv handbal,an-ul acesta am obtinut diploma de tehnician maseur,doresc sa lucrez in germania,cunosc limba la nivel incepator.g.cioponea@yahoo.com sau 0764195054.Multumesc

 103. stirbu mariana în noiembrie, 2015 la 11:57 am

  Buna ziua suntem cuplu.cautam de munca in fabrici.sere .am mai lucrat in Germania la abator de pui la banda.nr de tel 0744846816.va multumesc.

 104. Schulte M în noiembrie, 2015 la 4:43 pm

  Caut 2 persoane care sa vorbeasca germana si sa aiba cunostinte de baza in electricitate. De asemeni ne-ar interesa si un lacatus mecanic, mecanic, sudor…. Locurile de munca sunt f. bune si desigur se lucreaza cu contract direct cu angajatorul.
  Daca sunteti interesati va pot face legatura( fara comisioane).
  telefon 00491603383491

  • sophie în ianuarie, 2016 la 2:08 pm

   Buna ziua, suntem un cuplu si tare am vrea sa lucram in Germania, sotul lucreaza cu tabla face tevi pentru ventilare, dar are finisat electricitatea, eu -munca necalificata(dedi sunt ecolog-biolog). Cunoastem germana A2, avem acte românești, daca puteți sa ne ajutati VA MULTUMIM, puteti sa ne contactati pe email vasiansofia@yahoo.com

 105. Dobre Mariana în noiembrie, 2015 la 12:17 am

  Ma numesc,Mariana Dobre,locuiesc in Schwerte,langa Dordtmund.Eu si fetița suntem in Germania de o luna,sotul lucrează de 6luni,fata merge la scoala si as dori sa ma angajez si eu.daca cineva ma poate ajuta cu un loc de munca,in zona ar fi minunat.Rog seriozitate!mulțumesc

 106. Dobre Mariana în noiembrie, 2015 la 12:18 am

  Ma numesc,Mariana Dobre,locuiesc in Schwerte,langa Dordtmund.Eu si fetița suntem in Germania de o luna,sotul lucrează de 6luni,fata merge la scoala si as dori sa ma angajez si eu.daca cineva ma poate ajuta cu un loc de munca.Rog seriozitate!mulțumesc

 107. Manolache Alina în noiembrie, 2015 la 6:10 pm

  Buna seara,ma numesc Alina Manolache,locuiesc in Herne Wanne,sunt in Germania de 4 luni,sotul lucreaza si doresc si eu un loc de munca.Vorbesc germana putin,intentionez sa merg si la cursuri de luna aceasta. am lucrat 1 luna la o firma de spalat vase automat /minijob. Ofer si rog seriozitate.Va multumesc

 108. Badoi Florin în noiembrie, 2015 la 10:19 am

  Buna ziua . Am 34 de ani , sint din Teleorman si doresc un loc de munca in germania in fabrica . Vorbesc engleza la nivel conversional , germana nu am invatat momentan , sint serios , muncitor . Pot veni in Germania oricînd . Daca ma puteti ajuta va rog sa m -a contactați la nr de tel 0760887301 . Am mai lucrat in Lenin o luna in hala . Va multumesc !!

 109. zaas în noiembrie, 2015 la 8:05 pm

  Caut urget Electromecanic sau Electrician pentru Germania vezi click aici : http://li.ro/uhgz

 110. Felicia în noiembrie, 2015 la 1:46 pm

  Cuplu cautam de lucru in strainatate….nu vb germana..am lucrat in sere in Germania….multumim

 111. Felicia în noiembrie, 2015 la 1:46 pm

  Cuplu cautam de lucru in strainatate….nu vb germana..am lucrat in sere in Germania….multumim

 112. Felicia în noiembrie, 2015 la 1:47 pm

  Cuplu cautam de lucru in strainatate….nu vb germana..am lucrat in sere in Germania….multumim

 113. Georgiana în noiembrie, 2015 la 10:42 pm

  Cuplu cautam de lucru in Germania, nu vb germana.Multumim
  Ne puteti contacta la nr de tel. 0723265521 sau 0726394049

 114. Ancuta în noiembrie, 2015 la 4:37 pm

  Caut de munca. Nu stiu germana

 115. Ancuta în noiembrie, 2015 la 4:40 pm

  Caut urgent un loc de munca…

 116. maria în noiembrie, 2015 la 2:02 pm

  pentru joburi in germania recomand silverhand … sotul meu lucreaza pt iei de 8 luni
  sunt seriosi si nuti cer bani cum fac alte firme
  ii gasiti pe internet

 117. Robert în noiembrie, 2015 la 9:41 am

  Cautam muncitori calificati in domeniul instalatiilor sanitare in landul Hessen – Germania, cu cunostinte de limba germana la nivel conversational. Pentru mai multe informatii sunati la +49 661 96219946 (vorbim limba romana si maghiara), sau email la Robert.Knil@ruebsam-pv.de

 118. Vali D în decembrie, 2015 la 12:22 pm

  Buna ziua ! Locuiesc in Berlin , am deja un job part time dar mai caut un job care sa fie dupa orele 17 ! stie cineva ceva ?

  • NITU IONELA în decembrie, 2015 la 8:02 pm

   BUNA ZIUA!AM 40 DE ANI MA NUMESC IOANA SI CAUT SI EU UN LOC DE MUNCA IN GERMANIA AM O FETITA PE CARE O CRESC SINGURA O DUCEM F GREU, SUNT BUCATAR DE MESERIE ,NU STIU GERMANA DAR AS INVATA REPEDE, STIU CA ESTE F GREU DAR CINE MA POATE AJUTA SA MA CONTACTEZE LA TEL 0765382007

 119. bexa camelia în decembrie, 2015 la 7:09 pm

  buna ziua
  caut un loc de munca in ingrijire batrani la domiciliu , in Germania sau AUSTRIA . Mentionez ca lucrez deja in Germania, cunosc limba germana la nivel incepator , am permis de conducere , nu fumez , nu beau, nu am obligatii , am lucrat in italia trei ani tot la ingrijire batrani iar acum lucrez tot in acest domeniu in Germania langa Frankfurt .

 120. bexa camelia în decembrie, 2015 la 7:13 pm

  doresc sa muncesc in Germania sau Austria pentru ingrijire batrani . Am 57 de ani , posed carnet de conducere , nu beau nu fumez . De asemenea lucrez deja in Germania de 4 luni ,tot pentru ingrijire persoane varstnice, cunosc limba Germana la nivel de incepator , am experienta de trei ani in Italia tot la ingrijire persoane varstnice si cu dezabilitati

 121. Magda în decembrie, 2015 la 1:28 pm

  Buna ziua!Ma numesc Magda am 46 de ani de profesie coafeza cu vasta expterienta.Sunt in Siegen de o luna,ofer recompensa in schimbul unui loc de munca serios.01603737544.Pot veni oriunde in Germania.

 122. George în decembrie, 2015 la 11:10 pm

  Buna seara, ma numesc George, am 37 ani, locuiesc in apropiere de Koln, detin permis cat B, experienta in constructii, limba germana nivel B1, caut de munca !

 123. George în decembrie, 2015 la 11:20 pm

  Buna seara, numele meu este George, am 37 ani, locuiesc in apropiere de Koln,detin permis cât B, diploma de lacatus, am lucrat si in constructii, limba germana nivel B1, caut de munca in orice domeniu.
  Va multumesc

  • Robert în decembrie, 2015 la 2:24 pm

   Salut, suntem o firma de recrutare din Fulda, cautam lacatusi. Oferim loc de munca in toata tara. E-mail: Robert.Knil@ruebsam-pv.de

   • george craciun în ianuarie, 2016 la 4:37 am

    sint lacatus si vorbesc germana caur un job mail geocr27@yaho.com

 124. Staff Medical în decembrie, 2015 la 5:47 am

  Medical Massage Therapist, Balneo Fiziotherapy, caut job in Hotel Thermale Spa în Munchen, Bad Brambach si Elm.

 125. Staff Medical în decembrie, 2015 la 6:44 am

  Ma puteti contacta pe e-mail: htc8988@yahoo.com

 126. Staff Medical în decembrie, 2015 la 6:44 am

  Ma puteti contacta pe e-mail: htc8988atyahoo.com

 127. gioni în decembrie, 2015 la 10:55 pm

  …sant in cautare de motostivuitoristi pentru Germania,angajarea se face direct in Germania ..cerinte;cunostinte de Limba germana la nivel mediu si experienta in domeniu….informatii la tel..0773994151

 128. ivan simona si ivan horia în decembrie, 2015 la 6:41 am

  Buna ziua sintem soț si soție persoane serioase dorim mult sa ne ajute cineva sa ne ajute cu un loc de muncă in strainatate la îngrijirea gospodăriilor sau la ferme de animale
  va rugam sa ne contactați la tf.0751927734

 129. Ciprian Gabriel în decembrie, 2015 la 7:16 pm

  Buna !Am o mare rugaminte si ma adresez tuturor celor care doresc sa ofere un ajutor sincer si din inima. Suntem un cuplu momentan in Romania pentru sarbatori, suntem in cautarea unui loc de munca,am locuit in Italia un timp dar dorim sa ne transferam in Germania. Vorbim engleza,italiana, ca si experienta baiatul – barman,ospatar,deejay,sofer cat B( am lucrat ca si agent vanzari ) , agent imobiliar, fata – experienta ca si casiera,ospatar, licentiata in constructii civile.Dorim sa ne cladim un viitor la vara ne casatorim. Rog pe toti cei care ar putea sa ne furnizeze informatii privind un loc de munca sau direct angajatorii care sunt in cautare forta de munca sa ne contacteze la nr de tel 0040742838479 sau 00393278452100 sau e-mail cipi_di2003@yahoo.it sau ivohouse@yahoo.ro.Multumesc anticipat

 130. Mihai Nicolae Gelep în decembrie, 2015 la 7:51 pm

  Buna ziua , ma numesc Mihai Nicolae , am 31 ani , sunt din Bucuresti , am absolvit Facultatea de Psihologie , iar de 6 luni ma aflu in UK . Am lucrat aici ca si Runner si Waiter in restaurante din Londra – Kensington si Myfair – iar in ultimile saptamani am lucrat la un Hotel de 4 stele din Egham . Primul meu job aici a fost intr un depozit – Apc Overnight – in Cannock .Vorbesc bine Limba Engleza , putin Spaniola si Franceza , iar Germana foarte putin in acest moment , sper insa sa invat repede . Mi as dori foarte mult sa am sansa de a locui si lucra in Germania , deoarece este o tara pe care o admir si o respect foarte mult . As dori un job in domeniul Hotelier , orice job in Hotel , – pentru mine Hotelurile reprezinta un Dream Job – insa pot primi pareri si propuneri pentru orice alt tip de Job cu cazare inclusa – de preferat – Numarul meu de telefon este 07405350269 , +447405350269 , astept parerile si sugestiile Dumneavoastra cu interes si va salut cu respect !

 131. dina marian în decembrie, 2015 la 10:48 pm

  Buna seara,ma numesc Dina Marian ,am 39 de ani , cunosc limba germana foarte putin dar sunt in cursuri, sunt in cautarea unui loc de munca in Germania ,am vaste cunostinte despre industria amenajarilor interioare cum ar fi:de la desen ,proiectare,executie,montaj si finisaje a tot ceea ce inseamna mobilier de bucatarie, dormitor, hol, living, baie pana la cele de farmacii, hoteluri, sali de sport si altele. Cunosc detalii tehnice la toate sistemele si accesorile de mobilier produse in germania de firme cum ar fi: Blum, Grass, Haffele si desigur si la cele produse de alte tari europene (din Italia ,Sallice , Fgv si din Franta , Sogal ).Am lucrat pe masini pentru debitat, cantuit,si gaurit multipla si multifunctionala In timp am executat lucrari cu diferite materiale (de la Lemn, Panouri Stratificate, Elemente din lemn imbinate de Brad, Fag, Stejar clasa A si B, Pal Melaminat, Mdf brut, Laminat, Furniruit, Riflat, Vopsit si curbat, Blaturi din Compozit, Marmura, Sticla sablata chimic sau manuala, vopsita si securizata si multe altele ) si procedee diferite de executie in functie de cerintele clientilor. Dupa toate astea stiu sa montez parchet, usi interioare si cunosc operatile si pasii de finisare si reglaj la tot ce se gaseste in interiorul si exteriorul unui apartament sau casa .Am masina personala (cat. B ),sunt antialcool , fumez din cand in cand nu sunt un om masiv dar sunt foarte iute . Am aproape toate sculele de lucru personale cu care ma pot deplasa la lucrari .Ar fi mult mai multe de scris dar cine ma poate ajuta cu un loc de munca imi pot lasa un mesaj la adresa de mail : dinamarian76@gmail.com Va multumesc si rog seriozitate .

 132. cotoara sorin în decembrie, 2015 la 12:38 pm

  as dori un loc de munca in constructi am virsta de 41 anii lucrez in constructii de 20 de ani am diploma de calificare am mai lucrat in ungaria cipru italia

 133. Ana C Ion în decembrie, 2015 la 4:12 pm

  Buna ziua , ma numesc Ana C. Ion , am 37 de ani , sunt din Bucuresti , am 2 copii iar soțul nu lucrează. Vorbesc limba engleza , limba franceza, putin Spaniola iar Germana ca începător in acest moment , insa fac curs de limba. Mi-as dori foarte mult sa am sansa de a locui si lucra in Germania chiar si in îngrijire copil,agricultura sau altele. Va rog seriozitate. Ii rog pe cei care ne pot ajuta sau chiar pe angajatorii in căutare de forța de munca sa ne contacteze la numărul 0726 188 423 . Multumesc anticipat.

 134. gheorghe filimon andrei în ianuarie, 2016 la 1:22 pm

  buna ziua ma numesc andrei si asi dori un loc de munca in abator pasari am experenta in domeniu de7 ani cunosc limba germana daca este cineva cre ar pputea sa ma ajute rog sa ma sune 0768396290 multumesc

 135. Birzu Maria în ianuarie, 2016 la 5:41 pm

  Buna ziua! Numele meu este Maria Birzu, sunt in Germania de 1 an si muncesc la un hotel, insa nu ma pot acomoda cu zona in care ma aflu,este undeva la tara inconjurata de munti,in aceiasi situatie este si prietenul meu care locuim cu chirie. Dorim sa plecam de aici intr-un oras si sa muncim dar sa ne putem gasi linistea.stim sa vorbim limba germana la nivel mediu,engleza,italiana. Va rog sa ne ajutati,nr meu de tel este:015158349217

 136. Anastasia în ianuarie, 2016 la 11:49 am

  Buna ziua ma bucur enorm ca am gasit aceasta imformatie.. Ma numesc Anastasia sunt cu sotu in berlin el lucreaza iar eu nu. Problema ca nu cunosc limba as putea lucra si servitoare orice. LA Fabrica amauzit ca este de lucru si la rusii.. va rog mult sa ma ajutati macar ceva sa gasesc de munca. Multumesc mult!

 137. Anastasia în ianuarie, 2016 la 11:53 am

  Am uitat sa va indic virsta .. am 28de ani.. curatenie in casa …orice va rog mult!

 138. Mihoci în ianuarie, 2016 la 11:11 am

  Bună mă numesc. Marius am lucrat în Germania 7 ani în domeniul construcțiilor pană acum 3 luni acum caut un loc de muncă tot în construcții mă puteți contacta la 0784117252

 139. Doina în ianuarie, 2016 la 4:56 pm

  Buna ziua as avea si eu o rugăminte catre toti cei care ma pot ajuta.Sunt de 1 an si jumatate in Germania,am doi copii la școala iar soțul lucreaza ca sofer.Eu am facut curs de integrare(B1 si B2),vb si inteleg cat de cat bine.Caut un loc de munca,ca si menajeră sau îngrijire bătrâni.Am facut curs de îngrijire bătrâni in Ro,dar pe unde am fost a spus ca nu are valoare.Va rog frumos sa mi-a ajuta-ti.Eu locuiesc in Deggendorf.Multumesc frumos si sanatate.

 140. Slavu Marin în ianuarie, 2016 la 1:05 am

  Buna,ma numesc Marian,,am 53 ani,posed carnet de conducere,b,c,e,dar nu am atestat,din lipsa banilor,,am avut greutati familiare,,de accea,caut un loc de munca,nu sunt casatorit,,sunt singur,ma descurc greu in Romania,fara un loc de munca..sper k cineva ma poate ajuta.multumesc si Doamne ajuta.!

  • Huiban Mihai în martie, 2016 la 11:50 pm

   Ești interesat de un loc de munca in bucătăria unui Bistro ? Poți viziona pagina web: http://www.la-bruschetta-peine.de pentru o prima impresie si alte informații . Totuși ai si un nr. de tel. : Fix 0049 5171 5056783. Mobil. 0049 160 95110993. Numele meu e Mihai.

 141. Diana în ianuarie, 2016 la 11:16 am

  Bună ziua,caut un loc de munca în orice domeniu,am 27 de ani,vorbesc limba italiana și engleza,doresc din suflet sa am posibilitatea sa învăț limba germana,am experienta în domeniul hotelier (camerista,barman-ospatar)am lucrat și în agricultura.Caut un loc de munca de foarte mult timp dar toți cer comisioane pe care nu mi le permit sa le achit.va rog frumos dacă știți un loc de munca sau sa ma îndrumați spre a îmi găsi un loc de munca serios sa ma ajutați. Îmi doresc un loc stabil pe durata lunga.va mulțumesc din suflet! dyaanaid@ymail.com 0761806770

 142. mihai în ianuarie, 2016 la 2:35 pm

  Am o echipa de 5 baieti suntem in dusseldorf si caut un santier sau o lucrare de jos noi facem fierarie dulgherie ,placat polistiren.daca cineva ne vrea venim. +4915145092798.mihai

 143. Cami în ianuarie, 2016 la 8:09 am

  Sunt Cosmeticiană si Tehnician Maseur cu experienţă 10 ani şi caut de lucru la Salon de înfrumuseţare sau Hotel Spa, Centre Recuperare – München Engleză, Spaniolă, Turcă, Germană/basic. Pe 5 februarie 2016, voi fii în München. Rog seriozitate.

 144. Adi în ianuarie, 2016 la 10:10 am

  buna tuturor. Ma numesc Adi, sunt din Satu Mare, am 28 de ani, si lucrez din 2010 ca si Tehnician in asigurarea Calitatii, in industria constructoare de masini (Automotive). Vorbesc limba maghiara foarte bine, limba engleza bine, si limba germana la nivel de conversatie.
  Caut de lucru in Germania, de preferabil in fabrica de automotive, nu ma deranjeaza nici un post de muncitor necalificat in productie, dar accept si alte oferte, seriose pe termen lung.
  Momentan sunt in Romania, deci nu am preferinte din punct de vedere al localitatii.
  Detin permis de conducere cat. B si masina proprie daca este nevoie.
  Daca este cineva cine m-ar putea ajuta, va rog sa sunati. 0747661256
  Pot sa trimit si CV in limba germana daca este nevoie.
  Va multumesc.

 145. Pandelache Eugenia în ianuarie, 2016 la 5:36 pm

  Buna ma numesc Gina am 43 de ani,harnica,curata,nefumatoare si foarte energica .Vorbesc germana cat de cat si caut loc de munca in Germania ca menajera in casa, curatenie hoteluri sau ingrijire copii mici de la 1an -5 ani.Sant in Germania aproape 3 ani.Momentan lucrez ca menajera intr-un satuc pt o familie. Doresc sa schimb acest post de lucru din mai multe motive:tratare la nivel de sclav si am spus tot.Cine imi poate da informatii este rugat sa sune la tel 015166222206 sau ma poate gasi pe facebook ginutza_bruneta72. Nu pot primi email-uri,nu stiu de ce ,cred ca ceva nui in regula cu adresa sau nu stiu eu unde sa caut.DORESC SINCERITATE.MULTUMESC

 146. Rațiu în ianuarie, 2016 la 12:22 pm

  Buna ziua locuiesc in berlin cu sotul și fetița,sotul muncește iar eu stau acasa.ași vrea să ma angajez și eu problema este că nu stiu
  germană.vreau să imi găsesc un loc de munca la curățenie,spălat vase,curățenie,in fabrica.va multumesc

 147. Ciprian în ianuarie, 2016 la 5:05 pm

  Bunā ziua, locuiesc în Dreiech am 35 de ani, am m-ai lucrat ca sofer în Germania pe autoutilitarā 3,5 t, cunosc bine limba englezā ,germana nu prea, caut loc de muncā ca sofer sau altceva în zona Dreiech sau Frankfurt am Main. Vā multumesc! e-mail ciprian1681@ymail.com , tel.+491735431929

 148. costy în ianuarie, 2016 la 7:12 pm

  locuiesc la 20 de km de Kalrshue si sant in cautarea unui post de lucru locuiesc cu sotia in Kandel detinem masina proprie de preferat ar fi in domeniul constructijlor execut orice gen de lucrarelimba germana nivel mediu
  pot fi contactat la tel 015171752074 specific ca detin toate actele necesare multumesc

 149. madalina în ianuarie, 2016 la 7:24 pm

  Bună ma nunesc madalina si suntem din bacau
  avem mare nevoi de muncă în Germania ne ar interesa zonă stturgat k cunoaștem foarte bine Orașu. Eu și soțul am lucrat la o fabrică de regal sistem el are mai mult experiență decât mine știe limbă germană să vb are permis cât B meserie mecanic căutăm loc de muncă orce va mulțumesc o seara placuta

 150. Andrei în ianuarie, 2016 la 9:32 pm

  Salut sunt cu sotia la Berlin si stam fara lucru, ne deplasam oriunde ne poate ajuta cineva cu un loc de munca!! +4915258457508

 151. Ina în ianuarie, 2016 la 4:22 am

  Buna! Ma numesc Ina, sunt in zona Bad Essen am 22 de ani am o luna de cind sunt in Germania si nu reusesc sa gasesc de lucru , stiu sa vorbesc Rusa, Portugheza limba germana nu am reusit sa o studiez ,daca ar putea cineva sa ma ajute va rog mult. Va multumesc o seara placuta !

 152. andrei în ianuarie, 2016 la 10:33 am

  Salut la toti, suntem o familie tinara si cautm de lucru. La moment ne aflam in Berlin. Cine ne poate ajuta? Tel.
  +4915258457508

 153. grigore în ianuarie, 2016 la 2:20 pm

  Bună ziua, caut și eu un loc de muncă în germania în agricultură sau fabrică am lucrat 12 ani în Italia în agricultură Vă rog dacă puteți să mă ajutați cu un loc de munca nr meu 0757379936 Mulțumesc !!

 154. dimitriu vasile în ianuarie, 2016 la 12:35 pm

  buna ziua sintem un cuplu din ROMANIA am dori sa lucram in GERMANI INDIFERENT LA ORICE FABRICA FERME ETC NU VB GERMANA DOAR ITALIANA LA NIVEL MEDIU VA RUGAM DIN SUFLET AVEM VIRSTA ACEASI 40 ANI VA MULTUMIM CAUTAM OAMENI CU SUFLET SA NE AUTE TEL.0754298893 VA MULTUMIM

  • Doru în ianuarie, 2016 la 12:28 pm

   Buna ziua !Incercati sa contactati firma Wenova Personal Gmbh-Munster(are pagina pe facebook-gasiti toate detaliile acolo)-angajeaza acum peste 600 de muncitori romani la o fabrica de produse semipreparate din carne(Westfallenland-Munster).Sunati si vorbiti romaneste cu d-l.Radu sau cu d.-na Marcelina.Succes !
   Doru

 155. CATALIN în ianuarie, 2016 la 8:19 pm

  BUNA SEARA MA NUMESC CATALIN LOCUIESC IN ROMANIA SI IMI CAUT DE LUCRU IN GERMANIA IN CONSTRUCTII AM REFERINTE BUNE IN TARA DAR CAUT IN ALTA PARTE AM O ECHIPA DE TREI BAIETI SPECIALIZATI IN AMENAJARI INTERIOARE VB ENGLEZA FLUENT SI GERMANA LA NIVEL CONVERSATIONAL.MULTUMESC TEL 0769681336

 156. Coffee Cake în ianuarie, 2016 la 5:57 am

  49 ani, caut de lucru in fast food, cafenea, TURKISH restaurant. Sunt vorbitor lb. Turca, nivel C2.
  Nu vorbesc Germana. Experienta 20 ani in domeniu. Doresc cu cazare inclusa in
  Munchen- Marienplatz.

 157. adela în ianuarie, 2016 la 11:28 am

  caut un loc de munca in germania in domeniul industrie usoara am vechime in munca 10 ani ca si confectioner daca stie cineva o oferta va rog frumos sa/mi spuna si mie va multumesc

 158. silviu în ianuarie, 2016 la 7:10 pm

  caut loc de munca in germania lacatus mecanic fara cunostinte de limba germana 38 de ani;am 20 de ani de experienta

  • Adrian Stefan Dobo în februarie, 2016 la 4:09 pm

   Buna Silviu,

   Ma numesc Adrian Dobo si reclutez muncitori din Romania pentru firma germana König GmbH & Co KG. In momentul actual avem nevoie de lacaturi in diferite sucursale din Germania. Pentru mai multe informatii scriemi la adresa: as.dobo(at)koenigkg.de

 159. Adrian Stefan Dobo în februarie, 2016 la 12:21 pm

  Buna ziua, ma numesc Adrian Dobo si de curand am inceput sa muncesc ca Personalrecruiter pentru firma germana König GmbH &Co KG. Ma ocup de reclutarea fortelor de munca romane.

  König GmbH & Co KG este o companie germană care se ocupă cu servicii de plasare a forței de muncă furnizare de personal având 17 sucursale în Germania.

  De peste 50 de ani ne specializăm în sprijinirea întreprinderilor industriale şi meşteşugăreşti cu muncitori calificaţi. In momentul actual dispunem de peste 1600 de colaboratori.

  Noi asigurăm acestor persoane, pe lângă condiţii financiare atractive,
  oportunităţi de muncă în companiile cu dezvoltare rapidă.

  Pentru următoarele domenii căutam permanent personal calificat pentru muncă în Germania:

  - Instalatii apa si canal, instalatii termice sau instalatii sanitare
  - Structuri metalice
  - Prelucrarea metalelor
  - Electrotehnica
  - Constructii navale
  - Instalatii de lifturi
  - Instalatii de aspersoare
  - Si altele.

  Firma noastra ofera:

  - Loc de muncă sigur, stabil în Germania cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată
  - Transferuri salariale la termen
  - Beneficii atractive pentru concediile de odihnă, sarbatorile de Craciun şi aniversare, bonusuri atractive şi multe altele
  - Asistență personală în limba maternă în caz de cazare la pensiune, transport către locul de muncă, întrebări legate de sarcinile de muncă sau în caz de probleme personale
  Contactati acum la E-mailul: as.dobo@koenigkg.de sau la numarul de telefon 00800 56354454 (Adrian Stefan Dobo). Vorbim in limba romana.

  König GmbH & Co KG
  Adrian Dobo
  Franziska-Bilek-Weg 9
  80339 München (Germania)

  • Nina .K. în iunie, 2016 la 9:31 pm

   Buna seara ,eu locuiesc in apropiere de Munchen ,ati putea sa,mi oferiti un loc de munca ? Ptr mai multe detalii va pot suna sau trimite un e-mail? .Astept raspunsul dv ,o seara buna .

 160. cristi în februarie, 2016 la 3:19 pm

  Buna tuturor suntem un cuplu tanar din sibiu cautam loc de munca in germania in orice domeniu vorbitori de limba italiana cu permis auto categoria b experienta 12 ani. Va rugam seriozitate si oferim la fel. O zi buna tuturor

 161. cristi în februarie, 2016 la 3:29 pm

  Buna tuturor suntem un cuplu tanar din sibiu cautam loc de munca in germania in orice domeniu vorbitori de limba italiana cu permis auto categoria b experienta 12 ani. Va rugam seriozitate si oferim la fel. Nr contact 0741985079.O zi buna

 162. Mihai Nicolae Gelep în februarie, 2016 la 1:36 am

  Ma numesc Mihai Nicolae Gelep , am 31 ani , sunt din Bucuresti , acolo am absolvit Facultatea de Psihologie , iar de aproximativ 7 Luni ma aflu in UK , in apropiere de Londra . Aici am lucrat in Restaurante ,Hoteluri si in depozite . Vorbesc bine Engleza , putin Spaniola si Franceza , iar Germana foarte putin in acest moment . Sper insa sa invat repede . As fi interesat de orice fel de job cinstit si cu cazare inclusa . Numarul meu de telefon este +447405350269 . Astept cu interes parerile Dumneavoastra ,Va Multumesc si va salut cu respect

 163. jon în februarie, 2016 la 7:33 pm

  Buna seats.detin permission cond auto b c e.vorbesc engleza novel b2.daca ma plate ajuta cineva pentru in local de munca in zona Aachen koln.pe auto 3,5,va multumesc.0767031807.

 164. jon în februarie, 2016 la 7:38 pm

  Buna seara.detin permission cond auto b c e.vorbesc engleza nivel b2.daca ma poate ajuta cineva pentru in loc de munca in zona Aachen koln.pe auto 3,5,va multumesc.0767031807.

 165. puscasu liviu în februarie, 2016 la 8:41 pm

  buna am 48 de ani calificat ca operator masini terasamente am lucrat excavatoare senile si pneuri de diferite tonaje buldoexcavator incarcator vola cilindri compactori am lucrat 1 an in germania la ofirma renumita de demolari la demolat cladiri cu excavatoru si echipamente de demolat cupa picon graifar pulverizator etc si alte lucrari de canalizari apa drumuri poduri balastiere etc cunostinte mecanice intretinere revizii permis cat tr pentru utilaje pe pneuri caut de munca disponibil urgent tel 0745429038

 166. Cosstell în februarie, 2016 la 3:09 pm

  eu am plekat prin Silverhand in germania de vreo 8 luni si e meserie cu ei nu iau bani si is si seriosi care vrea sa plece cu ei ii recomand http://silverhand.ro/

 167. Sorina în februarie, 2016 la 2:50 pm

  Buna ziua ma numesc sorina si am 23 de ani.. caut un loc de munca in germania unde sa lucrez cu parinti mei + inca o persoana,nu vorbim limba Germana.. dak se poate intr-o fabrica (depozit),la ambalat,etichetat etc .. O zi buna tuturor

 168. Vigh Melinda în martie, 2016 la 4:50 pm

  Buna ziua, numele meu este Melinda si locuiesc in orasul Julich, caut un loc de munca in domeniul hotelier, in productie ,eis caffe sau in curatenie in aceasta zona sau in Duren . As fi foarte recunoscatoare pentru un pont sau chiar un loc de munca stabil. Vorbesc limba germana la nivel conversational si sunt la curs de limba germana la nivelu A2 . O zi cat mai placuta .

  • Bianca în mai, 2016 la 11:09 am

   Pe fb este un grup…romani in Duren…intreaba acolo

 169. Huiban Mihai în martie, 2016 la 12:57 am

  Bistro “La Bruschetta ” din orașul Peine,(35 km.de Hannovra peA2 ) dorește sa-si întărească team-ul cu încă doua persoane ,1 bărbat si o femeie (cuplu) cu cunoștințe minime in Bucătărie .Pentru info. si contact pagina noastră web : www la-bruschetta-peine.de

  • rumanianlady în martie, 2016 la 9:48 am

   49 ani, caut de lucru in fast food, cafenea, coffee cake, TURKISH restaurant. Sunt vorbitor lb. Turca, nivel C2.
   Nu vorbesc Germana. Experienta 20 ani in domeniu. Doresc cu cazare inclusa.

  • rumanianlady în martie, 2016 la 9:49 am

   49 ani, caut de lucru in fast food, cafenea, coffee cake, TURKISH restaurant. Sunt vorbitor lb. Turca, nivel C2.
   Nu vorbesc Germana. Experienta 20 ani in domeniu. Doresc cu cazare inclusa. Disponibilitate imediata. Multa seriozitate, va rog !

  • Ovidiu hudici în iunie, 2016 la 8:20 am

   Bună ziua
   Mă numesc OvidiuHudici, am 57 ani,sănătos, cinstit, creștin ortodox. Dacă considerați că mă încadrez în cerințe, as dori un raspuns. Mă pricep la electronica, site-uri si multe altele.. Am postat si un anunț tot azi.M
   ulțumesc anticipat

 170. Dragomir Darius în martie, 2016 la 5:06 pm

  Buna ziua suntem o familie serioasa va rugam sa ne ajutati si pe noi cu un loc de munca permanent in Germania.Suntem vorbitori de limba germana.Va multumesc 0258747016

  • Melinda Kekessy în aprilie, 2016 la 9:40 am

   Buna ziua,
   imi putetu trimite CV-urile in limba germana pe adresa munca-germania@randstad.de
   Poate va putem ajuta sa gasiti un loc de munca.

   O zi buna

 171. dr.Molnar Esther în aprilie, 2016 la 11:01 am

  Rspuns la luminita ib ctombrie, 2015 la 8;30 am
  Saca anuntul mai este actual, va rag sa ma contactai
  la München la Nr.de tel.004989/599 788 92
  saz celular 0049-151-457 79 86 Salutati dragi

 172. dr.Molnar Esther în aprilie, 2016 la 11:04 am

  Raspuns la luminita ib ctombrie, 2015 la 8;30 am
  Daca anuntul mai este actual, va rag sa ma contactai
  la München la Nr.de tel.004989/599 788 92
  saz celular 0049-151-457 79 86 Salutati dragi

 173. Becheru Cornel în aprilie, 2016 la 1:28 pm

  Cuplu de bucatar si ajutor de bucatar cu experienta 17ani cautam loc de munca.tel004915163191948

 174. Marina în mai, 2016 la 10:50 am

  Bună ziua, sunt Marina, locuiesc la Chişinău, 51 ani, vorbesc româna, engleza, franceza, rusa (scris şi oral) şi germana la nivel de comunicare. Caut un loc de muncă în Germania în sfera hotelieră. Sinceră, honestă, abilităţi în management, valori morale.Telefon de contact: 068096684.

 175. Ospatar/bucatar CAUT job ca AJUTOR DE BUCATAR in HAMBURG. în mai, 2016 la 10:11 am

  BUCATAR/OSPATAR, CU EXPERIENTA DE 3 ANI IN ITALIA, CAUT URGENT LOC DE MUNCA in Hamburg CA AJUTOR DE BUCATAR SAU ORICE IN ALIMENTATIA PUBLICA. Inca nu vorbesc germana.
  Telefon: 0151/71493847 (Razvan)

 176. Ovidiu hudici în iunie, 2016 la 7:59 am

  Bună ziua
  Mă numesc Ovidiu Hudici@yahoo,am 57 de ani, sunt sănătos, optimist si vesel. Am fost restructurat de curind, așa că am început să caut de lucru. Sunt de de baza inginer, dar am lucrat aproape numai că administrator rețele calculatoare, tehnician rețele supraveghere video si puțin ca programator. Sunt si apicultor. Am experienta si in metalurgie (forja si turnatorie). Stiu engleza fb,franceza b iar germana învăț acum
  Dacă cineva știe în loc de muncă în Germania sau Austria, i-aș rămîne recunoscător
  Cu stima
  Ovidiu

 177. Michael în iunie, 2016 la 4:38 pm

  Bună ziua!!! Suntem un cuplu tanar(19-24 ani) venit in germania si suntem in cautarea unui nou loc de munca. Eu am cunostinte de limba germana la un nivel de incepator spre mediu iar prietena mea nu este vorbitoare de limba germana dar se straduieste. Suntem ambitiosi si dornici de munca. Daca ne puteti ajuta contactati-ne la acest numar de telefon 015756988576. Multumim !!!

 178. Germana în iunie, 2016 la 9:07 am

  Doresc sa am grija de un batran zona Munchen – familie turci sau spanioli sau/si nemti. Sunt asistent medical cu diploma, experienta.

  Accept sa fac si voluntariat numai in cazul inceperii cursurilor de limba germana.

  Voluntariat/practica pot face in Spital sau Clinica.

  Mentionez ca doresc Bavaria/Munchen.

  Tel contact: +40 726 676 386 sau lasati sms

  Multumesc !

 179. Denisa în iunie, 2016 la 4:32 pm

  Bună ziua suntem un cuplu care ne ar interesa și pe noi un loc de munca dacă s ar putea la o fabrica sau în curățenie în hotel. Nu știm limba germana doar engleza mediu. Mulțumesc

 180. Marin Nicoleta în iunie, 2016 la 5:30 pm

  Sunt profesor in invatamant special si doresc angajare in acest domeniu in Germania! Multumesc!

 181. Calin în iunie, 2016 la 10:35 am

  Buna ziua. Caut pentru renovarea unei case o persoana cu experienta. Gresie, faianta, parchet, tencuit, zugravit, sanitar,…. Durata aproximativ 1 luna in perioada 15 iulie – 15 septembrie (de preferant in august)in zona Friedrichshafen Bodensee. Cazare si partial masa sunt asigurate. Pentru detalii puteti scrie la cpopescu_marius@yahoo.com lasand un nr. de telefon.

 182. Yulian în iulie, 2016 la 6:40 pm

  salut caut loc de munca in AUSTRIA * VOR ALBERG * pentru mai multe detali nr. tel… 68864089010

 183. Adrian în iulie, 2016 la 10:48 am

  Bună ziua!!!
  Suntem un cuplu tanar(25-29 ani) si suntem in cautarea unui nou loc de munca. Eu am cunostinte de limba germana la un nivel de incepator iar prietena mea nu este vorbitoare de limba germana dar se straduieste-ambii cunoastem limba engleza la nivel conversational. Dorim angajare .
  Daca ne puteti ajuta contactati-ne la acest numar de telefon 0724124953,0722411134. Multumim !!!

 184. paintall.be în iulie, 2016 la 8:40 am

  echipa zugravi profesionali ,cautam colaboratori germania.
  momentan lucram in Belgia.

 185. CRISTINA în iulie, 2016 la 7:05 am

  BUNA MANUMESC CRISTINA AM 24 ANI ASI DORI UN LOC DE MUNCA SERIOS IN GERMANIA FABRICA BUCATARIE….AM LUCRAT SCHIMB DE EXPERIENTA 3 LUNI IN FABRICA GERMANIA PIESE ELECTROCZNICE .AM MAI LUCRAT IN BUCATARIE 5 LUNI SALATE PASTE SI BRUSCHETE SI IN ITALIA 8 LUNI OSPATARITA,EU SUNT O PERSOANA HARNICA SERIOASA SI CE NUSTIU POT INVATA REPEDE.CUNOSC LIMBA ITALIANA SI GERMANA FOARTE PUTIN .

 186. Gindila Loredana în iulie, 2016 la 12:09 pm

  Buna sunt loredana eu si prietnu meu ne dorim un loc de munca in germania in specila in domeniu agricuturi daca aveti un asfel se job va rg sa ma contactati va multumesc 0758941896 Sau pe adresa de e-mail loreloredana92@yahoo.com

 187. Loredana în iulie, 2016 la 12:26 pm

  Buna sunt loredana,suntem un cuplu si orim un loc de munca in germania in special in domeniu in agriculturi va rog frumos sa fie ceva serios am dori un contrac la sigur. Va multumesc

 188. Loredana în iulie, 2016 la 12:28 pm

  Buna sunt loredana,suntem un cuplu si orim un loc de munca in germania in special in domeniu in agriculturi va rog frumos sa fie ceva serios am dori un contrac la sigur. Va multumesc prietenu meu detine si erm auto.

 189. Loredana în iulie, 2016 la 12:29 pm

  Buna sunt loredana,suntem un cuplu si orim un loc de munca in germania in special in domeniu in agriculturi va rog frumos sa fie ceva serios am dori un contrac la sigur. Va multumesc prietenu meu detine si permis auto 0758941896 041927511

 190. Apostu Daniel în iulie, 2016 la 1:06 pm

  Bună ziua ma numesc Daniel Apostu am 40 ani si lucrez in domeniu zugrav faianțar rigipsar de 25de ani caut un loc de munca pentru cupluri in germania, am mai lucrat un an jumate la pavele in germania dar acum vreau sa merg împreună cu sotia va rugam in ori ce domeniu prin hale fabrici va mulțumim nr tf0743543285sau 0743655360

 191. Sandu Isabela în septembrie, 2016 la 12:31 am

  Buna dimineața! Sunt in Germania in orașul braunschweig si imi caut un loc de munca in orașul braunschweig. Ma poate ajuta cineva. Va rog din tot sufletul. O zi buna va doresc

 192. robert în septembrie, 2016 la 8:59 am

  pentru locuri de munca in germana recomand firma silverhand din timisoara
  sunt seriosi si au multe oferte in germana fara sa perceapa taxe
  0773787443 asta e numarul ce il am eu de la ei dar gasiti informati si pe internet

 193. mihai în septembrie, 2016 la 1:51 pm

  As ruga daca poate sa m . Ajute cineva care. A stie. Pe undeva ca. Au nevoie de sofer categori . B . In dusseldor . Va multimesc frumos . whatsapp. 004915171869978

 194. Remetea gheorghe în septembrie, 2016 la 5:32 pm

  Buna ziua!Am lucrat ca asistent veterinar si m-ar interesa un loc de munca la o ferma de vaci in Germania.Va multumesc!

 195. Stefan în septembrie, 2016 la 4:56 pm

  Lucrez ca electro mecanic la o companie internationala ,doresc un loc de munca in germania , de preferat Hamburg , vorbesc engleza . virusvirus@rocketmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

romaningermania.ro Web analytics